karagümrük
Kayıtlı Üye
KAKLIK BELEDİYESPOR: 1 DİDİM BELEDİYESPOR: 4
Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta Didim Belediyespor deplasmanda Kaklık Belediyesporu 4-1 gibi net bir skorla geçip haftayı üç puanla kapattı. Karşılaşma öncesi ligin ikinci devresinde Ayvalıkgücü Belediyespordan transfer edilen Barış Meralin takım ilişkisinin kesildiği, sakatlığı süren Ediz Özel ve İzmirspor karşılaşmasında kırmızı kart gören İbrahim Dağdelen konuk ekibin kadrosunda yer almadılar.
Denizli Kaklık Belediyespor deplasmanında Üni.Apollonlar Taraftar grubu yine yalnız bırakmadı. Didim'den yaklaşık 120 kadar seyirci topluluğu sabahın erken saatlerinde Didim'den bu karşılaşma için yola çıktılar. Ayrıca Didim'de yaşayan İngiliz vatandaşlarımızdan bir grup ailede Denizli Kaklık deplasmanında Didim Belediyespor'u izleme fırsatını yakaladılar. Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Av.Vedat Ege,Yöneticiler Özgür Tuna ve Erdil Kabak'da Denizli Kaklık karşılaşmasında takımı yalnız bırakmadılar. Karşılaşma da Kaklık Belediyespor taraftarların maça ilgisi yoktu.
Önemli Dakikalar
15.Dakika Levent'tin kafa vuruşunda direğin yanından dışarı çıktı. 25.Dakika Rıza'nın korner atışında, Kaklık defansı bu topu uzaklaştırdı. 35.Dakika Kaklık Belediyespor 'dan Haydar sarı kart gördü. 43.Dakika Didim Belediyespor 'dan Mahmut,Hakeme itiraz sonucunda sarı karttan nasibini aldı. 45.Dakika Mahmut, son dakikalarda Kaklık kalesinde mutlak gol pozisyonu değerlendiremedi ve ilk 45 dakika golsüz sona erdi.
İkinci yarı
47.Dakika Didim Belediyespor sağ taraftan Ziya'nın ortasını ön direkte,iyi yükselen Oğuz kafa golüyle,takımını 1-0 öne geçirdi. 52.Dakika Kaklık Belediyespor kalesinde ilk yarının başından itibaren sakatlığını bahane eden Kaleci Mesut yerine 41 yaşında olan yedek kaleci Sinan Kerez'i oyuna bıraktı. 54.Dakika Levent'sağ taraftan yapılan ortayı arka direkte defansın bakışları
arasında kafa vuruşuyla durumu 2-0 yaptı. 55.Dakika Kaklık Belediyespor 'dan Erhan sarı kart gördü. 58.Dakika Didim Belediyespor 'un 3 golü,Mahmut ceza sahası içinde topu sert vurdu.
Kaleci Sinan'dan dönen bu topu,Rıza plase bir vuruşla takımını 3-0 taşıdı. 64. Dakikada Kaklık Belediyespor'un sağ taraftan kullanılan korner atışında Kaleci Murat güçlükle bu akını önledi. 65.Dakika Levent ceza sahası çizgisi önünde topu çok sert vurdu. Kaleci Sinan'ın sağından filelerle buluştu.Golcü Levent skoru 4-0 getiren isim oldu. 73.Dakika Didim'de Rıza çıktı.Yerine Davit oyuna girdi. 75.Dakika Kaklık Belediyespor r'un şeref golünü Mehmet ismini tabelaya yazdırdı.
79.Dakika Didim'de Mahmut yerine Mert oyuna dahil oldu. 84.Dakika Kaklık Belediyespordan İbrahim'in mutlak golünü Kaleci Murat önledi.
Karşılaşma Didim Belediyespor un zayıf rakibi Denizli Kaklık Belediyespor'u deplasmanda 4-1 skoruyla sona erdi.