Dia Fenerbahçe'de..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe, Fransa'nın Nancy takımında forma giyen Issiar Dia'yı kadrosuna kattı.. Sarı lacivertliler, genç oyuncuyla 4 yıllığına anlaştı..

issiardia_nancy.jpg

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Fenerbahçemiz AS Nancy’de forma giyen Issiar Dia’yı renklerine kattı. Kulübümüz Senegal asıllı Fransız sağ kanat oyuncusu ile 4 yıllığına anlaşma sağladı.

FB TV'ye telefonla bağlanan yönetici Murat Özaydınlı, Dia'nın hafta sonu takıma katılacağını belirterek, ''Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun'' dedi.

---> Dia Fenerbahçe'de..

Diarra'yı alacaklardı ama paraları DİA kısmına yetti. Transfer ellerinde patlayınca RRA YİYECEKLER. Böylece eksik parça tamamlanmış olacak...
beyler isveçli stoper ikea ile de görüşüyolarmış.inşallah alamazlar.çok sağlam kapı gibi transfer olur
Yeni sezona bomba gibi girecekler.

‎1-Şok
2-Bim
3-Kipa
4-Migros
5-Tansaş
6-Carrefour
7-Dia
8-Real
9-Macro Center
10-Metro
11-Gratis..

Suan için yabancı sayısı 6.. Groseri ile de anlaşma aşamasındalar İsmar geldi yerlilerin bence en iyisi. Ama Mehmet Demirkol Ntvde yine zırvaladı Real ile Macro Center'in yan yana olması facia demek vs falan. adamın işi gücü eleştiri. Gürcan Bilgiç takımı takımı övdü övdü bitiremedi yerlilerin yanı sıra alman Metro Fransız Carrefour bu ligin tozunu alır falan dedi. Bakalım görücez.
A101 A2den çıktı bu sene bence A2deki en profosyonel oyuncu bana göre..
Demedi demeyin iş yapar bu takım
bl3vz7vefwaopbagj.gif

Fena Yorumlar
13.gif

---> Dia Fenerbahçe'de..

Dia'nın gollerini izledim,bize yakışır.

Kara Kaşına Kara Gözüne Vurulup Almamıslardır Zaten Videosunu İzleyip Almıslardır.xD
Sen İnanıyormusun ki Transfer Komiteniz Gitti İzledi Bu Adamı Aylarca,Alıcı Gözüyle Baktıpta Aldığına. :)
Delgadonun Bundan Daha İyi Videoları Var Hayrına Onuda Alın.
13.gif

---> Dia Fenerbahçe'de..

Kara Kaşına Kara Gözüne Vurulup Almamıslardır Zaten Videosunu İzleyip Almıslardır.xD
Sen İnanıyormusun ki Transfer Komiteniz Gitti İzledi Bu Adamı Aylarca,Alıcı Gözüyle Baktıpta Aldığına. :)
Delgadonun Bundan Daha İyi Videoları Var Hayrına Onuda Alın.
13.gif

Delgado da bir zamanlar iyidi :)
Bütçemiz buna yetti bunu aldık :R
Güzel de oynuyor.

---> Dia Fenerbahçe'de..

Delgado da bir zamanlar iyidi :)
Bütçemiz buna yetti bunu aldık :R
Güzel de oynuyor.

Bütçemiz Buna Yetti Gibi Gerçekliği Olmayan Lafları Geçelim.Bütçesiyle Övünen SizlerdiniZ.Bu kadar Çabuk Bitmez o Bütçe.

Bu Transferle İlgili Bir Fenerbahçelinin Yorumu.

Issiar Dia Fenerbahçe´de

Hayırlı olsun fakat artık kendimizi kandırmayalım bu transfer resmen mecburiyetten yapılmış bir transfer.

Sen aylarca Krasic için uğraştın asıl amacın oydu‚sonuca varamayınca‚2. tercihle Dia´yı alsın.
Hayatımda ilk defa bu sene haberim oldu bu oyuncudan.

2008-09 =Alonso ‚Senna için uğraş=Josico geldi‚hüsran
2009-10=Poulsen için uğraş aylarca olmasın =Cristian ‚ne verdiği malum Fenerbahçe´ye
2010-11=Krasic için uğraş=Dia gelsin birde Fenerbahçe tv Yıldız futbolcu diye nasıl lanse edebiliyor hayretler içindeyim.
Bazı gazeteler Fenerbahçe bombayı patlattı demiş ‚yapmayın allah aşkına milleti gaza getirmek için şunu Fenerbahçe bombayı elinde patlattı.

Hiç tanımadığım bir oyuncunun oyunu için yorum yapmadım sadece tek ümidim nedir derseniz o ümit yaşının genç olmasıdır‚diğer hüsranla sonuçlanmış transferlere göre ‚onun dışında tüm beklentilerin dışında taraftarın güvenini ‚inancını kaybettiği bir Yönetim bulunuyor artık.

Şaşırıyor hayretle izliyorum olanları.

++

Nihat Özdemir Son Roportaında : Dia Diye Birini Aldık Diyebiliyorsa Yorum Sizlerin

---> Dia Fenerbahçe'de..

İyi de kimin nasıl oynayacağını bilemezsin ki.Geçmişten bahsediyoruz.
Örneğin Guiza.Şampionluktan geldi.Gol kralıydı.Çok popülerdi
Sonra ne oldu,bir fayda sağlayamadı.Değerini bile getiremedi.
Uyum çok önemli.Belki Dia takıma çok uyum sağlar belki de gol kralı olur.
Fenerbahçe'de bir oynasın görelim sonra karar verelim.

---> Dia Fenerbahçe'de..

İyi de kimin nasıl oynayacağını bilemezsin ki.Geçmişten bahsediyoruz.
Örneğin Guiza.Şampionluktan geldi.Gol kralıydı.Çok popülerdi
Sonra ne oldu,bir fayda sağlayamadı.Değerini bile getiremedi.
Uyum çok önemli.Belki Dia takıma çok uyum sağlar belki de gol kralı olur.
Fenerbahçe'de bir oynasın görelim sonra karar verelim.

Dia'nın gollerini izledim,bize yakışır.
Geçmişteki Performansıyla Bize Yakışır Diyebiliyorsun Ama.:)
Farklı Şeylerden Bahsediyoruz Neyse.:)

---> Dia Fenerbahçe'de..

Benimde Demek İstediğim,Sen Geçmişten Neye Göre Fikir Edindin Bir İki Videosuna Göre,Peki Fenerbahçe Yöneticileri Neye Göre Fikir Edindi Koca Bir Soru İşareti ?

Bir yerde haklısın.Yöneticiler istenileni tam olarak veremiyor.Umarım Dia da hayal kırıklığı yaratmaz bize.
Mesela Çarşı'nın çok isteyip de Quaresma'nın alınmasını çok takdir etmiştim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri