DF'den Gündemler

kanat$z_melek

Bayan Üye
Evet Sayın Seyirciler İlk Haberimiz GFBuqra'nın kendine olan güvenidir.
Maç sırasında kavgaya yol açan üyemiz kendinden çok emin bir şekilde 'Yakarım Üleynnn' dedi...

komedi14hg2.jpg

Aynı maç sırasında kavgalar yaşanırken Ataka'n hiçbirşeyi umursamaz tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti...

komedi10rx9.jpg

Maç sonrasında Kanat$z_melek ' e maçlara ilgili düşüncelerimizi sorduk aldığımız cevap ' maç çok çekişmeliydi gözümü kırpmadan izledim' oldu.

07.jpg

Kendisini ayna karşısında gören pisclik çığlık çığlığa kaldı.Çığlığından korkan apartman sahibi pisclik'i nasıl sakinleştirceğini şaşrıdı.
bebekveresimleri_Komik_BebekResimleri_1.jpg

Rapper_qiRL'ın kedisi kameralarımızdan korkuğu için 'Yaklaşmayın Katete Biliyorum' der gibi tavırlar sergiledi.

komik-resimler-yeniresimler.com_8.jpg

Şu an elimize ulaşan bilgilere göre Sünnet olmaktan kaçmış bir DF üyesi ile karşı karşıyayız.Biz kim olduğunu öğrenemedik işallah siz kim olduğunu bilirsiniz x)

kooskomik.jpg

Ailesinden rica ettik,bizlere endLesS'in ilk resmini verdi.Allah razı olsun ondan şu şeker çocuğa bakın ya...

komik+resimler+3.jpg

Daha küçüçük yaşta piercing'e özenen .HappineSs. ailesinin baskılarına karşı piercing yaptırmaktan kaçınmadı.

piercing.jpg

Flaş Flaş Flaş!
Evet sayın seyirciler Kameralarımıza mutfakta bulaşık yıkarken yakalanan üyemiz kim???

www.bebekresimlerim-_komik_-_bebek_-_resimleri_14.jpg

Yarın DF Gündeminde Açıklanıcaktır

Sağlıcakla kalın...

---> DF'den Gündemler

Rapper_qiRL'ın kedisi kameralarımızdan korkuğu için 'Yaklaşmayın Katete Biliyorum' der gibi tavırlar sergiledi.
komik-resimler-yeniresimler.com_8.jpg

Koptum cnm saoL :D

yaklasmayın karete biliyorum

tekr teker dalarım he:D
+repini unutmayalım ;)

---> DF'den Gündemler

Ailesinden rica ettik,bizlere endLesS'in ilk resmini verdi.Allah razı olsun ondan şu şeker çocuğa bakın ya...

komik+resimler+3.jpg

yOk tesekkur falan :D hahaha

tesekkurler gayecıK :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri