o gün Nasa uzay mekiğinde hareketli dakikalar yasanıyordu uzaya fırlatılmak üzere Nasaya bir bir DF üyesi yağıyordu Fırlatılmaya ilk önce yemekteymişiz serisinden tanıdığımız GFBuğra gelmiştir..
GFBuğra: ilk beni fırlatıcaklar ilk ben geldim lan ya da sakata gelmeyelim 2.3. filan fırlatsınlar beni :s dünyanın bile 1001 türlü hali var,uzayda Allah muhafazahahaha
O sırada çifte kumrular RaPPer_GirL ve By_CheqiCi görülür
By_CheqiCi: Aaa Buğra erkenden gelmişin la daa kargalar b**unu yemedi
RaPPer_GirL: öleyse biz niye erkenden geldik hayatım?
By_CheqiCi: hee.güzel soru öncelikle tebrikler(kendine gelip otoriter bir sesle) sus kızyürü bakam
bu 3lü kaynaşadursun Fullmoonhoplaya zıplaya gelir
Fullmoon: Fırlatılıomusuz duydum hemen geldim Süper üyelerimin hepsini getircektim de ilk ben görmek istedimhahaha
RaPPer_GirL: isabet olmus yemekli sünnet mevlidine gitmioz uzaya gidiozhahaha derken Kanatsız_Melekiçeri dalar
Kanatsız_Melek: Pf çok sıkıştım yaa :s nerde buranın wc*si
By_CheqiCi: yolda da böle yapmıcan dimi seyyar hela mı bulcaz sana herkes bi cins laa.
GFBuğra: uzaya inelim koyver gitsin gaye de Ercan gelmedi daha kesin bi haltlar çeviriyo adam sessiz kaldı mı kork abi derken bir ses duyulur.gelen PhoqLu dur
PhoqLu: Ercan nerde geldi mi geldiyse kimle geldi şimdi nabıo
Kanatsız_Melek: Abla bi dur yavas yavas
GFBuğra: (Gaye*ye dönerek) Sen çıktın mı kız uzun süre wc*den ses gelmeyince biz seni uyudun sandık çıkmayaydın artık hahaha
Kanatsız_Melek: Oldu gözlerim doldu buğra abi nese.. Bunlar olurken Himes_İnci kulağında walkmani gayet cool bi şekilde yaklasır
Himes_İnci: Hii girls and boys
Fullmoon: Türkçemiz bitti de töbe töbe hq semih derkenn Spook_GirL sırt çantasıyla gruba doğru yaklasır sayıp dökmeye baslar
Spook_GirL: Annem sarma koydu Patates salatası da var Börek taaamm
RaPPer_GirL: Pikniğe gitmios nan Hem yer çekiminden yiyemeyiz zaten hahaha
Bunlar olurken Çakma_Şeitan kapıda görünür Yine iddialı ve kendinden emindir.. Slm verip herkese hal hatır sorması beklenirken birden beklenmedik bi şekilde cazgırlasırhahaha
Çakma_Şeitan: ne zaman gidicez bee herkesin keyfini mi beklicez:'(
insanlara kal gelmiştir Yakın arkadası kankası Göksuyla konusarak sakinleşir
Tam o sırada kapıda endLesS ve Karanlık görünürler
endLesS: Nabersiniz DF
Fullmoon: Heh iste çıbanın bası da geldi hahaha
Karanlık: hahaha ii dedin be inci
endLesS: hıhh :181:
Artık DF Uzaya gitmek için hazırdır.. Mekiğe doğru yol alınır Bu sırada da içerde ilginç diyaloglar geçmektedir
Çakma_Şeitan: Ben yanıma fotoğraf makinesi de aldım Uzay anıları Çeker çeker satarım hahaha
RaPPer_GirL: Hea zaten uzaylılarda sana poz verir respect west coast fln yaptırısın.. rapci uzaylılar die kaktırısın hahaha
Fullmoon: Şişşt bakın bakayım saçlarım bozulmus mu Uçuos falan aman diim
Karanlık: Bende onu dicektim fönüm bozulmus olabilir
Himes_İnci: Yok kızlar ikinizde süper gözüküosunuz
Fullmoon, Karanlık aynı anda: Her zamanki halimiz
Spook_GirL: Açık büfemi sergiledim ortaya Herkes yiyebilir Ellerine sağlık anne
endLesS: Pff Fatma hiç sırası deil Acaba Uzay nası bi yer
Uzaya İnilmiştir..
PhoqLu: ee olum ne amaçla geldik biz smdi buraya heralde şezlong kurup güneşlenmeye diil dmi
(Buğra bu sırada etrafına kızları toplamıs ve onlara FByi anlatmaktadır)
GFbuğra: Bakın kızlar burdan bakınca Şükrü Saraçoğlunu görebilirsiniz Biz daha iisini yapana kadar en iyisi bu hahaha
Fullmoon: Buğra yuh ya olum uzaydan görünen çin seddi lan ya ne şükrü şaraçoğlusu hahaha
Himes_İnci: çeşit çeşit foto çekinelim burda demin kim diodu makina var yanımda die
Karanlık: Hilal diyodu yok fotoğraf motoğraf boşverin şimdi
Çakma_Şeitan: Hayyy ben bu turu organize edenin :s Noldu geldikte
Kanatsız_Melek: bi anda sıçrar aayh :s uzaylı mı oo :s :'(
endLesS: benim gölgem la one uzaylısı
iyi kötü uyum sağlanmış herkes bişileri incelemeye koyulmuştu..
Ama bi sorun vardı :s
kocaman bir krater üzerlerine doğru yaklasmaktaydı..
Veeeeee....
evet.. ister çarptı diyin ister kurtulduk Orası sizin yorumlamanıza kalmıs
İsimlerinizi izinsiz kullandım ama bi sorun olduysa kbakmaın
GFBuğra: ilk beni fırlatıcaklar ilk ben geldim lan ya da sakata gelmeyelim 2.3. filan fırlatsınlar beni :s dünyanın bile 1001 türlü hali var,uzayda Allah muhafazahahaha
O sırada çifte kumrular RaPPer_GirL ve By_CheqiCi görülür
By_CheqiCi: Aaa Buğra erkenden gelmişin la daa kargalar b**unu yemedi
RaPPer_GirL: öleyse biz niye erkenden geldik hayatım?
By_CheqiCi: hee.güzel soru öncelikle tebrikler(kendine gelip otoriter bir sesle) sus kızyürü bakam
bu 3lü kaynaşadursun Fullmoonhoplaya zıplaya gelir
Fullmoon: Fırlatılıomusuz duydum hemen geldim Süper üyelerimin hepsini getircektim de ilk ben görmek istedimhahaha
RaPPer_GirL: isabet olmus yemekli sünnet mevlidine gitmioz uzaya gidiozhahaha derken Kanatsız_Melekiçeri dalar
Kanatsız_Melek: Pf çok sıkıştım yaa :s nerde buranın wc*si
By_CheqiCi: yolda da böle yapmıcan dimi seyyar hela mı bulcaz sana herkes bi cins laa.
GFBuğra: uzaya inelim koyver gitsin gaye de Ercan gelmedi daha kesin bi haltlar çeviriyo adam sessiz kaldı mı kork abi derken bir ses duyulur.gelen PhoqLu dur
PhoqLu: Ercan nerde geldi mi geldiyse kimle geldi şimdi nabıo
Kanatsız_Melek: Abla bi dur yavas yavas
GFBuğra: (Gaye*ye dönerek) Sen çıktın mı kız uzun süre wc*den ses gelmeyince biz seni uyudun sandık çıkmayaydın artık hahaha
Kanatsız_Melek: Oldu gözlerim doldu buğra abi nese.. Bunlar olurken Himes_İnci kulağında walkmani gayet cool bi şekilde yaklasır
Himes_İnci: Hii girls and boys
Fullmoon: Türkçemiz bitti de töbe töbe hq semih derkenn Spook_GirL sırt çantasıyla gruba doğru yaklasır sayıp dökmeye baslar
Spook_GirL: Annem sarma koydu Patates salatası da var Börek taaamm
RaPPer_GirL: Pikniğe gitmios nan Hem yer çekiminden yiyemeyiz zaten hahaha
Bunlar olurken Çakma_Şeitan kapıda görünür Yine iddialı ve kendinden emindir.. Slm verip herkese hal hatır sorması beklenirken birden beklenmedik bi şekilde cazgırlasırhahaha
Çakma_Şeitan: ne zaman gidicez bee herkesin keyfini mi beklicez:'(
insanlara kal gelmiştir Yakın arkadası kankası Göksuyla konusarak sakinleşir
Tam o sırada kapıda endLesS ve Karanlık görünürler
endLesS: Nabersiniz DF
Fullmoon: Heh iste çıbanın bası da geldi hahaha
Karanlık: hahaha ii dedin be inci
endLesS: hıhh :181:
Artık DF Uzaya gitmek için hazırdır.. Mekiğe doğru yol alınır Bu sırada da içerde ilginç diyaloglar geçmektedir
Çakma_Şeitan: Ben yanıma fotoğraf makinesi de aldım Uzay anıları Çeker çeker satarım hahaha
RaPPer_GirL: Hea zaten uzaylılarda sana poz verir respect west coast fln yaptırısın.. rapci uzaylılar die kaktırısın hahaha
Fullmoon: Şişşt bakın bakayım saçlarım bozulmus mu Uçuos falan aman diim
Karanlık: Bende onu dicektim fönüm bozulmus olabilir
Himes_İnci: Yok kızlar ikinizde süper gözüküosunuz
Fullmoon, Karanlık aynı anda: Her zamanki halimiz
Spook_GirL: Açık büfemi sergiledim ortaya Herkes yiyebilir Ellerine sağlık anne
endLesS: Pff Fatma hiç sırası deil Acaba Uzay nası bi yer
Uzaya İnilmiştir..
PhoqLu: ee olum ne amaçla geldik biz smdi buraya heralde şezlong kurup güneşlenmeye diil dmi
(Buğra bu sırada etrafına kızları toplamıs ve onlara FByi anlatmaktadır)
GFbuğra: Bakın kızlar burdan bakınca Şükrü Saraçoğlunu görebilirsiniz Biz daha iisini yapana kadar en iyisi bu hahaha
Fullmoon: Buğra yuh ya olum uzaydan görünen çin seddi lan ya ne şükrü şaraçoğlusu hahaha
Himes_İnci: çeşit çeşit foto çekinelim burda demin kim diodu makina var yanımda die
Karanlık: Hilal diyodu yok fotoğraf motoğraf boşverin şimdi
Çakma_Şeitan: Hayyy ben bu turu organize edenin :s Noldu geldikte
Kanatsız_Melek: bi anda sıçrar aayh :s uzaylı mı oo :s :'(
endLesS: benim gölgem la one uzaylısı
iyi kötü uyum sağlanmış herkes bişileri incelemeye koyulmuştu..
Ama bi sorun vardı :s
kocaman bir krater üzerlerine doğru yaklasmaktaydı..
Veeeeee....
evet.. ister çarptı diyin ister kurtulduk Orası sizin yorumlamanıza kalmıs
İsimlerinizi izinsiz kullandım ama bi sorun olduysa kbakmaın