DF uZayDa (:

RaPizM^^

Bayan Üye
o gün Nasa uzay mekiğinde hareketli dakikalar yasanıyordu:D uzaya fırlatılmak üzere Nasaya bir bir DF üyesi yağıyordu:D Fırlatılmaya ilk önce yemekteymişiz serisinden tanıdığımız GFBuğra gelmiştir..:)

GFBuğra: ilk beni fırlatıcaklar:D ilk ben geldim lan:D ya da sakata gelmeyelim 2.3. filan fırlatsınlar beni :s dünyanın bile 1001 türlü hali var,uzayda Allah muhafazahahaha

O sırada çifte kumrular RaPPer_GirL ve By_CheqiCi görülür:D

By_CheqiCi: Aaa Buğra:D erkenden gelmişin la daa kargalar b**unu yemedi :D:D
RaPPer_GirL: öleyse biz niye erkenden geldik hayatım?:D:D
By_CheqiCi: hee.güzel soru öncelikle tebrikler:D(kendine gelip otoriter bir sesle) sus kızyürü bakam:D:D

bu 3lü kaynaşadursun Fullmoonhoplaya zıplaya gelir:D

Fullmoon: Fırlatılıomusuz:D duydum hemen geldim:D Süper üyelerimin hepsini getircektim de ilk ben görmek istedimhahaha
RaPPer_GirL: isabet olmus:D yemekli sünnet mevlidine gitmioz uzaya gidiozhahaha derken Kanatsız_Melekiçeri dalar:D
Kanatsız_Melek: Pf çok sıkıştım yaa :s nerde buranın wc*si :D
By_CheqiCi: yolda da böle yapmıcan dimi:D seyyar hela mı bulcaz sana:D herkes bi cins laa.:D:D
GFBuğra: uzaya inelim koyver gitsin gaye:D de Ercan gelmedi daha:D kesin bi haltlar çeviriyo:D adam sessiz kaldı mı kork abi:D derken bir ses duyulur.gelen PhoqLu dur:D

PhoqLu: Ercan nerde:D geldi mi:D geldiyse kimle geldi:D şimdi nabıo:D
Kanatsız_Melek: Abla bi dur:D yavas yavas:D
GFBuğra: (Gaye*ye dönerek:D) Sen çıktın mı kız:D uzun süre wc*den ses gelmeyince biz seni uyudun sandık çıkmayaydın artık hahaha
Kanatsız_Melek: Oldu gözlerim doldu buğra abi:D nese.. Bunlar olurken Himes_İnci kulağında walkmani gayet cool bi şekilde yaklasır:D

Himes_İnci: Hii girls and boys:D:D
Fullmoon: Türkçemiz bitti de :D töbe töbe:D hq semih:D derkenn Spook_GirL sırt çantasıyla gruba doğru yaklasır sayıp dökmeye baslar:D

Spook_GirL: Annem sarma koydu:D Patates salatası da var:D Börek taaamm:D
RaPPer_GirL: Pikniğe gitmios nan:D Hem yer çekiminden yiyemeyiz zaten hahaha

Bunlar olurken Çakma_Şeitan kapıda görünür:D Yine iddialı ve kendinden emindir.. Slm verip herkese hal hatır sorması beklenirken birden beklenmedik bi şekilde cazgırlasırhahaha

Çakma_Şeitan: ne zaman gidicez bee :mad: herkesin keyfini mi beklicez:'(
insanlara kal gelmiştir:D Yakın arkadası kankası Göksuyla konusarak sakinleşir:D

Tam o sırada kapıda endLesS ve Karanlık görünürler:D

endLesS: Nabersiniz DF :D
Fullmoon: Heh iste çıbanın bası da geldi hahaha
Karanlık: hahaha ii dedin be inci:D
endLesS: hıhh :181:

Artık DF Uzaya gitmek için hazırdır.. Mekiğe doğru yol alınır:D:D Bu sırada da içerde ilginç diyaloglar geçmektedir:D

Çakma_Şeitan: Ben yanıma fotoğraf makinesi de aldım:D Uzay anıları :rolleyes: Çeker çeker satarım hahaha
RaPPer_GirL: Hea zaten uzaylılarda sana poz verir:D respect west coast fln yaptırısın.. rapci uzaylılar die kaktırısın hahaha
Fullmoon: Şişşt bakın bakayım saçlarım bozulmus mu:D Uçuos falan aman diim:D
Karanlık: Bende onu dicektim fönüm bozulmus olabilir :rolleyes:
Himes_İnci: Yok kızlar ikinizde süper gözüküosunuz;)
Fullmoon, Karanlık aynı anda: Her zamanki halimiz :rolleyes: :D:D
Spook_GirL: Açık büfemi sergiledim ortaya :D Herkes yiyebilir:D Ellerine sağlık anne:p:p
endLesS: Pff Fatma hiç sırası deil:D Acaba Uzay nası bi yer :rolleyes:

Uzaya İnilmiştir..:D:D

PhoqLu: ee olum ne amaçla geldik biz smdi buraya:D heralde şezlong kurup güneşlenmeye diil dmi:D:D

(Buğra bu sırada etrafına kızları toplamıs ve onlara FByi anlatmaktadır:D)

GFbuğra: Bakın kızlar burdan bakınca Şükrü Saraçoğlunu görebilirsiniz :D:D Biz daha iisini yapana kadar en iyisi bu hahaha
Fullmoon: Buğra yuh ya:D olum uzaydan görünen çin seddi lan ya ne şükrü şaraçoğlusu hahaha
Himes_İnci: çeşit çeşit foto çekinelim burda:D demin kim diodu makina var yanımda die:D
Karanlık: Hilal diyodu:D yok fotoğraf motoğraf boşverin şimdi:D
Çakma_Şeitan: Hayyy ben bu turu organize edenin :s Noldu geldikte :rolleyes: :D:D
Kanatsız_Melek: bi anda sıçrar:D aayh :s uzaylı mı oo :s :'(
endLesS: benim gölgem la one uzaylısı:D:D

iyi kötü uyum sağlanmış herkes bişileri incelemeye koyulmuştu..
Ama bi sorun vardı :s
kocaman bir krater üzerlerine doğru yaklasmaktaydı..
Veeeeee....

evet..:D:D ister çarptı diyin ister kurtulduk:D Orası sizin yorumlamanıza kalmıs:D
İsimlerinizi izinsiz kullandım ama bi sorun olduysa kbakmaın :rolleyes:

---> DF uZayDa :)

hahaha benıde unutmayıp yazdıgına sevındım kubra guzel olmus tşkrler..

repler feda olsun sana hahaha

Cok Tuttu Bu Konular Bakıyorum :)

Teşekkürler

:D kanky saoL aşqum annemede tşkrLer acaba yedikmi onLarı :D yoksa uzayLıLaramı verdik merak eddim bak simdi :D

saoL hayatım +rep

endLesS: benim gölgem la one uzaylısı:D:D

tesekkurler

ediz katılıyorum kanka sana ;)

GFbuğra: Bakın kızlar burdan bakınca Şükrü Saraçoğlunu görebilirsiniz :D:D Biz daha iisini yapana kadar en iyisi bu hahaha
Fullmoon: Buğra yuh ya:D olum uzaydan görünen çin seddi lan ya ne şükrü şaraçoğlusu hahaha

buqradanda başka bişey beklemem zatenhahaha

saol bebem süper olmuş :)

By_CheqiCi: Aaa Buğra :D:Derkenden gelmişin la daa kargalar b**unu yemedi:D
RaPPer_GirL: öleyse biz niye erkenden geldik hayatım?:D
By_CheqiCi: hee.güzel soru öncelikle tebrikler:D(kendine gelip otoriter bir sesle) sus kızyürü bakam:D:D

Süper olmuş Kübracım tşkelr...:D + rep

Lan fLn noLuyos hayrdır inci :D

TşkLer Kübra hep inci'ye esdir beni böLe hıhh2

Ben inci'yi ezene kadar + rep yok hıhh

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri