DF Üyeleriyle Röportaj.

Mazoşist.

Kayıtlı Üye
DüşlerForum'un Biricik Üyelerine Sorular Sorduk Ve Bazı Yanıtlar Aldık :)

Sayın Morgenstern Sizce Forum'un Popülerliği Yeterli Seviyede Mi ?

ya onu bırakda bu LityuM'un telefon numarası var mı sende ?

Neden bal_böceği ?

yani şimdi bal tatlı bişey sonuçta benim tatlı oluşumla alakalı bişey böcekde şimdi sadece bal koysam biraz saçma olurdu bişey eklemek gerekiyodu bende böceği ekledim :)

Sayın LocKe Neden Düşler Forum ?

Bak Şimdi Delikanlı Bazen Her Şeyde Sebep Aramazsın Buda Öyle Bi Durum Anlıyomusun Koçum.

Sayın BadMatmazel Forumda Günde Kaç Saat Geçiriyorsunuz ?

Almanya - Gana maçı üst biter mi ?

Sayın Carryon Avatarınızda Ki Foto Size Mi Ait Acaba ?

ya arkadaşım benim saçlarım kıvırcık hatta kıvırcıkların en kabarık saçlısı.

Sayın Derin42 Forumda En İyi Kiminle Yada Kimlerle Anlaşıyosunuz ?

Ayy çok güzel soru ya çok hoşuma gitti :)

Not:Tamamen Hayal Ürünüdür.Metin De Adı Geçen Kişi Veya Kişilerle Hiç Bir Alakası Olmayıp Eğlence Amaçlı Hazırlanmıştır.

---> DF Üyeleriyle Röportaj.

DüşlerForum'un Biricik Üyelerine Sorular Sorduk Ve Bazı Yanıtlar Aldık :)

Sayın Morgenstern Sizce Forum'un Popülerliği Yeterli Seviyede Mi ?

Neden bal_böceği ?

Sayın LocKe Neden Düşler Forum ?

Sayın BadMatmazel Forumda Günde Kaç Saat Geçiriyorsunuz ?

Sayın Carryon Avatarınızda Ki Foto Size Mi Ait Acaba ?

Sayın Derin42 Forumda En İyi Kiminle Yada Kimlerle Anlaşıyosunuz ?

Not:Tamamen Hayal Ürünüdür.Metin De Adı Geçen Kişi Veya Kişilerle Hiç Bir Alakası Olmayıp Eğlence Amaçlı Hazırlanmıştır.
haha bende diyorum ben ne zaman yazdim bunu cunku benim konusmam bu :D burada çoğunluğuyla anlasirim.Buna örnek:Yesil83,Queen2.
Kimlerle anlasabilirim şöyle diyelim
Cana yakin agresif olmayan gercek arkadas nediri bilen saygili+vicdanli arkadaslarla iyi anlasirim.Birde sonucta kimse kimseyi net tanimasada cok iyi anlasip gercekten arkadasligin saglam dostlugun hakkini veriyor.Burada gecirdigim vakte degiyor ondan burada kaliciyim cunku burada iyi insanlar var.Elbette anlasmadiklarimda olmustur onlarla hicbir alakam olamaz.Burada reel hayattaki ben benim hicbir yapmaciligim yok.

haha bende diyorum ben ne zaman yazdim bunu cunku benim konusmam bu :D burada çoğunluğuyla anlasirim.Buna örnek:Yesil83,Queen2.
Kimlerle anlasabilirim şöyle diyelim
Cana yakin agresif olmayan gercek arkadas nediri bilen saygili+vicdanli arkadaslarla iyi anlasirim.Birde sonucta kimse kimseyi net tanimasada cok iyi anlasip gercekten arkadasligin saglam dostlugun hakkini veriyor.Burada gecirdigim vakte degiyor ondan burada kaliciyim cunku burada iyi insanlar var.Elbette anlasmadiklarimda olmustur onlarla hicbir alakam olamaz.Burada reel hayattaki ben benim hicbir yapmaciligim yok.

En Altta Ki Notu Fark Etmen Güzel :)

:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D bende diyorum kafam güzelken mi yazmısım ne röportajı ahahaha sabah sabah şu yüzü güldürdün ya allahta seni güldürsün kardeşim helal

bende şaşırdım bunu ne zaman yaptılar diye hahaha
güzel olmuş :D

[MENTION=165972]3nf3kSiy0N[/MENTION] süpersin ya çok iyi olmuş :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri