DF PrensesLerı Teknık Dırektor Olursa..

iReM^^

Banned
Rapizm^^:Ay şekerim, sürekli 3-5-2 sürekli 3-5-2... Sıkıldım valla! Bu sefer takımı sahaya 10 kişi çıkarıp
4-3-2 oynatacağım. Maçın Havası değişsin ayol!

beySaa
:Geçen Gün MELIH Hocanın takımının maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatıyor takımına. Ayol, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazıklar olsun bana...

Gaye:Ay, bizim takımın forma modeli hiç hoşuma gitmiyor. Terzi İrem'e söyledim; şöyle seksenlerin modası puanlı bir şeyler diktireceğiz topçulara. Hem o renkler de ne öyle? Çok iç karartıcı canım. Yok mu şöyle lila ile şeker pembesi falan? Ay, ne de güzel olur!

Rapper_Girl:Her takım maç kaybedebilir! Siz niçin ağlıyorsunuz hocam? Maça ağlayan kim ayol? Geçen hafta
aldığım kolyemi düşürmüşüm statta. Ona ağlıyorum ben...

Glşn:Takımda bir uğursuzluk var. Geçen Ay kahve falında görmüştüm aslında bunu. Artık kurşun mu döktürürüz bilemiyorum ama kesin göze geldik, kesin.

sheqer.qhz:Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mı? Akşama misafr gelecek de eve gidip portakallı kek yapmam lazım.

aşkkoliq:Aloo... Başkanım, çarşıda bayram ucuzluğu varmış da, bu sabahki idmanı iptal etsek

quzeL:Ne demek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamız lazım. Kredi kartına 12 taksit yapmazlar mı?Yanında da sağ bek emre'ı alın; kadroda çeşit olsun.

chakma_seitan:Aloo! Başkanım yine ben... Yarınki maçımızı TV veriyor değil mi? Ona göre saçlarımı yaptıracağım
da; Türkiye'ye rezil olmayalım sonra! Bir de saçımı sarıya boyatsam bizim formayla uyumlu olur mu dersiniz?

Spook:Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuğum sen de; ayol nerde kaldı bu Sağlıkçılar?

FuLLmon.:Ama sayın başkanım, liseden arkadaşım ceyda*yıtribünde görünce dayanamadım işte!.. Tamam, maçla hiç ilgilenmemiş olabilirim ama bizim sınıftaki haLime de eşinden boşanmış biliyor muydun?

canSu^^:Şu tesislerin perdelerini değiştirelim artık. Şöyle stor perdelerden alsak diyorum

EMEGE SAYGI.​

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> DF PrensesLerı Teknık Dırektor Olursa..

Glşn:Takımda bir uğursuzluk var. Geçen Ay kahve falında görmüştüm aslında bunu. Artık kurşun mu döktürürüz bilemiyorum ama kesin göze geldik kesin.

hhahaha irem komedısın saqLL kankammm repp

süpersin irem emeğine sağlık +rep
ve ayrıca teşekkür ederim bende varım :D

beySaa:Geçen Gün MELIH Hocanın takımının maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatıyor takımına. Ayol, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazıklar olsun bana...

hahaha saqL cnm

Rapizm^^:Ay şekerim sürekli 3-5-2 sürekli 3-5-2... Sıkıldım valla! Bu sefer takımı sahaya 10 kişi çıkarıp
4-3-2 oynatacağım. Maçın Havası değişsin ayol!

nihaha xD
ayol :| ben ayol demem ki :p
repini gnderiorum cnm yakala xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri