DF Muhabirleri

kanat$z_melek

Bayan Üye
DF Muhabirleri yine iş başındadır...

Muhabirler :
RaPizM^^
RappeR_qiRL

Kameramanlar :
FuLLMooN
Kanat$z_melek

Oyuncular :
Özkan
Diesel
canSu^^
RaPizM^^
RappeR_qiRL
cLeqLy_RoKKo
_Σ_®_C_Λ_И_™

Muhabirlerimizden RaPizM^^ İstanbul'da , RappeR_qiRL ise Kars'ta haber aramaktadırlar :D

muhabir.jpg

RaPizM^^ : Evet sayın seyirciler İstanbul Taksim'deyiz herkes birbirine girmiş durumda göz gözü görmüyo.Havada taşlar uçuşuyo...
FuLLMooN : Kolum ağrıdı şu kamerayı taşıycam diye...
RaPizM^^ : Sus kızım haber için uğraşıyoruz yaklaş yaklaş...
FuLLMooN : Aaaa şuraya bak ordaki Diesel değilmi?
RaPizM^^ : Aaaaaa hakkatten o!

RaPizM^^ : Diesel 5 dk konuşabilirmiyiz?
Diesel : Tamam konuşalım.
RaPizM^^ : Öncelikle Diesel burda neler yaşandı bize kısa bir özet geçebilir misin?
Diesel : Kısaca anlatmak gerekirse şu karşı taraf Özkan'ın burasıda benim çetem,kavga çıktı aramızda...
RaPizM^^ : Kavaganın nedeni nedir?
Diesel : Kız meselesi ince iş yani... :D
RaPizM^^ : Ama Diesel sen Nones'i seviyodun.
Diesel : O bir kaplumbağayı sevdi beni terk etti...
RaPizM^^ : Yaa şu gözlere bak masmavi,sen terkedilcek adam mısın be Diesel?

bebek_goz_mavi_resim.jpg

Diesel : Çok fazla soru sordun RaPizM^^ (diyerek cebindeki silahı RaPizm^^ ' e doğrultur)

00013258.jpg

RapizM^^ ve FullMooN tabana kuvvet topuklarlar...

Kaçarken bir yaralıya rastlarlar bacağından yaralanmıştır.

RapizM^^ : Diesel ve Özkan'ın çatışmasından mı yaralandınız?
cLeqLy_RoKKo : Evet ben sadece onları ayırmak istemiştim,Özkan ise bana süresiz BAN attı,vuruldum.
RapizM^^ : Anlıyorum...

---------------------------------------------------------------------------------------------

RapizM^^ : Evet RappeR_qiRL bizim aktarıcağımız bu kadar sizde bir haber var mı?
RappeR_qiRL : Olmaz olur mu , şu anda Kars'ın en meşhur Diskosunda alem yapan Pisclik'i görüp direk Diskodan içeri dalıyoruz...

disko1.jpg

RappeR_qiRL : DF'nin çapkınlarından Fırat'ı görüyoruz kızlarla dans ediyor.
Bizi görüp saklanıyor.Haaa bizde kördük masanın altındaki Fırat'ı görmüycez... :D

051220071684r.jpg

RappeR_qiRL : Sevgili RapizM^^ burdan bir haber çıkmaz biz Disko'dan çıkıyoruz sende durumlar nasıl?

RapizM^^ : Evet RappeR_qiRL haber ararken dilencilik yapan _Σ_®_C_Λ_И_™'e rastlıyoruz...
RapizM^^ : _Σ_®_C_Λ_И_™ ne yapıyorsun.
_Σ_®_C_Λ_И_™ : Rep dileniyorum,repsizlik beni kahretti
RapizM^^ : Oda ney sayın seyirciler karşı kaldırımda duran canSu^^'yu görüyoruz...
canSu^^ : Lütfen çekmeyin,benim dilencilikle işim olmaz _Σ_®_C_Λ_И_™ 'e destek olmak için burdayım

RapizM^^ : Evet Sayın Seyirciler Sizlerde Görüyorsunuz ki Toplumumuz Aklı Hileden Başka Birşeye Çalışmıyor!... :D

TOPFOHİL (Vakfı)

TOP : Toplum

FO : Forum

HİL : Hileleri

(Vakfı)

TOPFOHİL

Repeat after me TOPFOHİL

:D

Son düzenleme:
---> DF Muhabirleri

Şimdi yazdım biraz uyduruk oldu ya :s

Yorumlar için çok teşekkür ederimm...:2:

Şu Son Cümle TOPFOHİL BKM'den Alıntırdır TOPFOHİL Diye Değiştirdim Onu... :D

Son düzenleme:
---> DF Muhabirleri

RapizM^^ : Evet RappeR_qiRL haber ararken dilencilik yapan _Σ_®_C_Λ_И_™'e rastlıyoruz...
RapizM^^ : _Σ_®_C_Λ_И_™ ne yapıyorsun.
_Σ_®_C_Λ_И_™ : Rep dileniyorum,repsizlik beni kahretti
RapizM^^ : Oda ney sayın seyirciler karşı kaldırımda duran canSu^^'yu görüyoruz...
canSu^^ : Lütfen çekmeyin,benim dilencilikle işim olmaz _Σ_®_C_Λ_И_™ 'e destek olmak için burdayım

RapizM^^ : Evet Sayın Seyirciler Sizlerde Görüyorsunuz ki Toplumumuz Aklı Hileden Başka Birşeye Çalışmıyor!...

hahaha çoq beğendim aferm:D
her tasın altından da rapizm çıkıo hehe

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri