DF MedyumcuLarı..

iReM^^

Banned
MEDYUMCU cevriye__gaye ,,,,,,,,, seLma___iRem

GAYE: İREM bacı hoşgelmişsen.. geç hele , çek ordan bir iskemlede oturu ver.

irem: hoşbuldum, boş buldum, e hadi oturayım yoruldum..

gaye: sheqer qhz ...irem bacı hahaha geldi.. de hayde bize bir sade kahve yapı ver.. kızzzz kime diyom, duyoyun mu beni?

sheqer qhz: tamam anaaa şimcik yapıverirm..irem bacı :Dhoşgelmişsen.. nasılsen eyimisen..? :D

irem: hoşbuldum, iyi buldum, sen bize bol köpüklü, kahve yap çok yoruldum..

gaye: ee daha daha nasılsen, irm bacı..hahaha

shewqer qhz: (kahveleri getirir,tabureye oturur)
(aniden bir sesizlik olur)

irem: (kahveyi çok ses çıkartarak(şürşürşrfff) bir yudum içer) :D

gaye: aboow.. Ohh ohh yarasın yarasın..irem bacı sende duydun mu? bizim mahallede medyumcu varmışşş..

sheqer ghz : (BAŞINI SALLAR) :85:

irem: abooowww...medyumcu varmışş dimeeek..eyide o nidemek?

gaye: bilmiyon mu..falcı..falcıı..(çok seri bir şekilde anlatır)hani suya bakiyy , yaldızına bakiyy, kahveye bakiy, yüzüne bakiy,duvara bakiy, muma bakiy, dumana bakiy, rüyana bakiy, sana,bana,ona,buna,şuna,ÖKÜZE hepsine bakiyy..ha bir de paraya bakiyy..hahaha

sheqerqhz: (her söylediğine baş sallamaktadır):85: :85:

irm: Abooowww...doktor mu ki hepsine bakiyy..he benimde ayaklarım ağriyy,kollarım tutmiyy, gözlerim eyi görmiyy.gidek baada baksin hele..hahaha
sheqer: (yine her söylediğine başını sallamaktadır):85:

gaye: yok öle deel ,irm bacı:D..geleceğe bakıyy.. geleceğe...(yine çok seri anlatmaktadır) kocan aldatıyomu,manitasi varmı,kime gidiy,nereye gidiy,ona mı gidiy,buna mı gidiy,sana,bana,ona,şuna,buna,ÖKÜZE mi gidiy..hepsine bir bir bakiyy..hahaha

sheqer: (YİNE BAŞINI SALLAMAKTADIR):85:

irm: aboooww..de hadi kalk gidek,medyumcuya..bizede baksın bakalım bizim koca kime gidiy,şüpheleniyom zatii beni aldatıyomu..?
(20dk sonra..medyumcu rapizme gelirler)

MEDYUMCU rapizm : Buyurun hoşgeldiniz..nereye baktırmak istiyorsunuz..?

gaye: ikimizde kocamız için baktırcaktık..aldatıyo mu, aldatmıyomu?

irm: he evet.. :85:sen bize bi bakı ver bakalım..kime gidiy,kime geliyy...

MEDYUMCU rapizm : Tamam bakıcam..önce siz şuraya bir 20 ytl koyun..

MEDYUMCU rapizm : kocalarınızın isimlerini alayım..

gaye: mahmut yançizer [attm :D ]

irem: abdullah yanbasar [attm :D]

MEDYUMCU rapizm : (bir cam kavanozun içinde suya bakar) hımm..irem hanım kocanızı görüyorum (pat diye hızlı bir şekilde söyler) kocanız sizi aldatıyor..

irem: uyy abooowww hıhh2...kalbime inicekti,yavaş söylesene..şüphelerim doğri çıkıyy..ee başka..başka..ne göriysen..:D hahaha

medyumcu rapizm: tam göremiyorum siz şuraya bir 10tyl daha koyun..

irm: Peki,peki..koydum..ne görüysen..

MEDYUMCU rapizm: bir kadın..kocanızı elinizden almaya çalışıyor..sürekli sizden gizli gizli görüşüyor..

irem: abooww... yaktım çıranı ,abdullah bilesiin hihihi..peki nasıl bir kadınmış bu..hele bir tarif et bakim sen..

MEDYUMCU rapizm : Olur tarif ederim görünüyo burda nasıl biri olduğu..yalnız siz şuraya bir 10ytlcik daha koyun,daha iyi görebileyim..hahaha (çakaLLL ) :D:D

irem: param pek kalmadı..yalnız size altın burma bileziğimi versem olurmu..?

MEDYUMCU rapizm: hemde süper olur..yani şey tabii olur canım neden olmasın..

MEDYUMCU rapizm: ..bu kadın çok yakınınızda biri..kısa boylu,siyah saçlı, birazda kilolu..

gaye: (elleriyle saçlarına dokunur,çaktırmadan yan gözle boyuna bakar..teleaşlı bir sesle) e hadi gidek iremm..geç oldu.. :s

iRem: aboooww..dur hele azcık..biraz daha tarif etsin şunu..

MEDYUMCU rapizm: bu kadının isminin içinde Y ve e harfleri var!...

gaye: (aboow bu beni tarf ediyy..hemen burdan gitmeliyem,yoksa iremherşeyi öğrenciyy) :D:D içinden sölüo tabee

irm: (düşünüyor) Y E.. hımm ga ye .. buldum buldum qaLiye :D:D ...

MEDYUMCU rapizm: bu kadın evli biri..birde 15 yaşında kızı var..
irem: aboowww..qaLiye değilmiymiş...bak gördünmü kızın günahını alıyrem burda..:D:D

MEDYUMCU rapizm : siz bana şu kolunuzdaki 2 bilezikle,kolyenizi verin,ben size hepsini söyleyim isminide açık açık söyleyeyim..

irm: iyi peki..napalım gettii heç bişeycim kalmadı..olsun yeterki kimmiş o kadın öğrenyi ben..

gayee: (birden bağırır) ayyyyyyy ııhhhhhh yardım ediiinnnnn bana bişyler oliyyy...hastahaneye götürn benii iyi deeelliiimm..

irm: aboooooww...noliyy qayee bacııı..dur hele seni götürek hastahaneye..

MEDYUMCU rapizm: irm hanım beni dinlemiycekmisniz..kadının kim olduğunu söyliycektim..

irem: aboooww..kadın burda gidiyy, sen bana ne diysennn..koyun can derdinde ,kasap et derdinde..

(ertesi sabah olur,gaye medyumcu rapizme gelir)

gaye: kız rapizm nasılda iyi becerdin medyumculuğu..kaç paramız oldu..

MEDYUMCU rapizm : sende her zamanki gibi rolünü iyi yaptın..valla doğru dedin bu işte çok para varmış..

gayee: bakalım yarın hangi kurbanı ağımıza düşürecez...

THE END​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri