DF MaSaL kuŞağI.. (:

RaPizM^^

Bayan Üye
DF MasaL kuşağına hosgeldiniz..:D:D İlk olarak hepimizin bildiği ve sevdiği bir masal olan KüLkeDisi ile baslıyoruz..:D Karakterlerimiz:

KüLkedisi------> Çakma_$eitan
Üvey Kardeşler-----> Kanatsız_Melek,Lanedly_gHz ve Spook_GirL
Prens-----> endLesS
Peri Kızı-----> RaPPer_GirL

61607752.png

Bir Varmış Bir Yokmuş...
Evvel Zaman İçinde Kalbur Saman içinde Develer Tellal Pireler Berber İkenn
ben FuLLmoon un Beşiğini Tıngır Mıngır Sallar iken FuLLmoon Düştü BeşiktenDüştü bEşikten:D:D

Birile Çakma_Şeitan
Varmış, Zengin mi Zengin Sosyete Bir Ailenin Güzel mi Güzel Bir Kızıymışşş:D:D

Bir Gün Bu Güzel Kızın Annesi Melekler Tarafından Cennete Götürülünce Hain Baba Başka Bir Kadın İle Evlenmiş Bu Kadının Üç Tane Çirkin Kızı Varmış.:D
Kadın O Kadar Cadaloz Kızları O Kadar Kıskanç ve Kadnemmişki, Her Hafta En Rüküş Seçildiklerine Bakmayarak Zavallı Sindirellaya Kül Kedisi Diyorlar Evin Bütün işlerini Yaptırıyorlar, Orayıda Sil Burayıda Sil Olamadı Evi Sil Diye İşkence Ediyorlar Sonrada İğrençççç Kahkaları ile ''Yeh yeh Yeh Muahahaha'' Diye Kahkahalarını Atıp Kestane Kebap yapıyorlarmış hahaha

Tabiii Zavallı Babası Akşamlara Kadar Çalıştığı İçin Hiçbir Şeyin Farkında Değilmiş.

baba.png

O Güzeller Güzeli Çakma_Şeitan Babacığını üzmemek İçin Hiç Şikayet Etmiyor Bütün Güçlüklere Göğüs Geriyormuş.:D

Günlerden Birgün O Civarın Bekar ve Yakışıklı Kralı endLesS Evlenme Çağındaki Bütün Genç Kızların Beş Yıldızlı Otelinin Balo Salonuna Davetli Olduğunu Duyurmuş Borularrrrrrr Çalınmış. O Cadı kardeşleri:

Kralice Olucaz Lipesakşın yaptıracaz Botoks Yaptıracaz Diye şişinmişler. hahaha Çakma_Şeitan Merak Etmiş. Ama O Cadı Kardeşleri:

''Sen Gelemezsin Bizi Rezil Edersin'' Diyip Çamurun İçine Düşürmüşler Kül Kedisini...
Daha Sonra At Arabasına Atlayıp Tarifeyi Gündüz Tarifesinden Açtırıp Gazzzlayıp Gitmişler.... :D:D

Çakma_Şeitan Bir Mahsunnn Bir Üzgünnnnn Gözleri Yaşlı İçini Çeke Çeke ''N'olurdu Benide Götürseydiniz Bir Köşecikten Bakardım'' Derkennnnnnnnn Bir Işık Parlamış.:D Küçük mü Küçük Bir Peri kızı Elinde Sopasıyla Belirmiş...

83952430.png

[İşte küçük peri kızımız:D:D gerçekten çok küçükmüş:D:D]

Peri Kızı RaPPer_GirL: Kül Kedisi Sen Neden Kralın Davetine Gitmedin demiş..
Çakma_Şeitan: Götürmediler ki..
Peri Kızı RaPPer_GirL: Gel Seni Götüreyim Diyincede;
Çakma_Şeitan: Nasıl Gitcem Üstümde Yok Başımda Yok Beni Almazlar 5 Yıldızlı Otele Demiş :D:D

Hemen O Sırada Peri Kızı RaPPer_GirL Elindeki Sopayı Çıkarıp...
'' Şık Şık Şık Şık...'' Bir Hareketle Çakma_Şeitan
En Güzel Yüzüne Bakmaya Doyamayacağın Cillop Gibi Bir Kralice Haline Getirmiş :D:D

Çakma_Şeitan: Peki nasıl gideceğim demiş:D

Peri Kızı RaPPer_GirL Yine Sopayı Çıkarmış Bahçedeki Bal Kabağına;
'' Şık Şık Şık Şık...'' Bir Hareket Çekmiş 2 Atlı Son Model Yaldır Yaldır Yanan Bir Limuzin Haline Gitirmiş. Sonrada Sindirellayı Yanacıklarından Muck Muck öpüp Aman 12 Olmadan Burda Ol Yoksa Herşey Eski Haline Döner Demiş... hahaha

Balo Başlamıştır...
şophenin Kapı Gıcırtıları, Betovinin Oyun Havaları
Ankara Havaları Misket Havaları Derken Salonun Altı üstüne Gelmektedir. Bekar ve Yakışıklı Kral endLesS Belinde Kılıcı Omuzunda Haporetleri Göğsünde Madalyonları İle Salonu Dolduran Kızları Söyle Bir ''Tırrrrrrrrrrrrrrr'' diye süzmüş. Suratını Buruşturmuş Bunların Hepsi Elekçi Hepsi Börekçi Yanında Duran Mama'sına;

''Maka Lala Bunların Alayı Fıss Bunlardan Bırak Kralice Olmayı Sirkeciye Büre Bile Olmaz'' Dediği Anda....:D:D

prena.png

Birden Merdivenlerin Başından Beyazlar İçerisinde Kuğu Gibi Süzülen Ahu Gibi Gelen Çakma_Şeitan Görünce Gözleri Yerinden Pörtlemiş Kalbi ''Zıbam Zıbam Zıbam'' iye 250 Km Hızla Çarpmaya Başlamış. hahaha

Bunu Gören Kızlar Ortalarından Bardak Gibi ÇATTT Diye Çatlamışlar. :D:D:D

Çakma_Şeitan endLesS le Ruya Gibi Bir Valse Başlamış. :D

''Ray Rara Ray Ram Ray Ram Ray Ray Rammmm...'' :D:D

Saatler Su Gibi Akıp Geçmiş.. Çakma_Şeitan Kralın Kollarında Saati Maati Unutmuş.:D:D
Tam Kral Benle Evlenirmisin Diyecekken Çakma_Şeitan Duvardaki Dev Saati Görünce'' Amaninnnnnnnnnn Saat 12'e 5 Var'' Demiş, Hemen Fırlamış :D:D

slsls.png

Ayakkabılarından Birini Düşürmüş
Hemen Arabaya Atlayıp Eve Gitmiş. 2 Dakka Daha Geç kalsaymış Araba Cevizli Kabak Tatlısına Döncekmiş. hahaha

endLesS Günlerce Bu Ayakkabının Sahibini Aramış Durmuş..
Kapı Kapı Dolaşırken Çakma_Şeitan Gelmiş
Çakma_Şeitan ın Cadı Kardeşleri Ayaklarını Uzatırken ''Bırakın Bu Ayakları Benim Leydim Orada Duruyor'' Demiş :D:D Ayakkabıyı Onun Pamuk Ayacıklarına Uzakmış ŞIP Diye Olmuş.:D:D:D

Çakma_Şeitan ın Kardeşleri ÇATIR ÇATIR ÇATIR Çatlarken;

Çakma_Şeitan ve endLesS Acentadan Yeni Çıkmış Sıfır Kilometle Gıcır Gıcır Atlarına Binip Mutluluklar Otobanınca Vals yapmaya Başlamışlar hahaha

Veeee MutLu soN :106:

Son düzenleme:
---> DF MaSaL kuŞağI.. :)

:D bendnde bu bekLenir hahaha üvey abLa xD aLLahım yh

saoL kübom payLaşım için +rep

''Maka Lala Bunların Alayı Fıss Bunlardan Bırak Kralice Olmayı Sirkeciye Büre Bile Olmaz'' Dediği Anda....:D:D
hahaha

tesekkurler kubracım benı ve prensesımıde ekledıgın ıcın :) +reP :)

:106::50:buda prensese :D

ön deil:D seni eklemek hilalin fikriydi bana deil ona tşk et ;)
+ içinde tşkler..
çileqly_rocco önerini dikkate alıcm devamıda pinokyo olsun ;)

fatmadan tam üvey abla olurda:D:D
peri kızı göksu:D:D
emeğine sağlık kübram..
+rep

ne var benım peri kızı :184:

melıh bana teşekkür yok mu bakıyım ben olmasam sız zor bır araya gelırdınnzzz :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri