Df magazin (:

RappeR_qiRL

Banned
sitede kitlediği konuları çöp kutusuna atarken diğer konulara ayağı takılıp yere düşen Rapizm^^'in ayagını kırdı .... durumu öğrenen PiscLik apar topar hastane çıkışında Rapizm'i karşılamaya geldi. karşısında pislick'i gören Rapizm^^ ayağı kırılmış olsada mutlulugu kameralardan kaçmadı
biggrin.gif

georgeclooney7xz61po2.jpg

aldığımız son haberlere göre LanedLy_qHzhttp://www.baktabul.com/members/118872-yaremce.htm ve Kanatsız meLek rejimleini bozup tatlı yimeye başlamışlar...ardından canlı canlı görmek istedigimizde yanımızda götürdüğümüz tatlıyı elimizen kaparak karşımıza (oh canıma değsin oh ohhhhh diyerek yediler alacagınız olsun ikram etmediniz bilem kaç para verdim ben onlara biliyonuz mu
biggrin.gif

canımı zor kurtardım
m08.gif
m08.gif

pic00507mv1pp7.jpg

önceki gece Çhakma Şeitan arkadaşlarıyla beraber ajdar'dan nane nane yi söylerken bi gece klubünde yakalandı ayrıca gizlice burundan ameliyat oldugu ögrenildi ondan haftalardır gözükmüyormuş megersem sebep buymuş
biggrin.gif
m08.gif

tn7998comicreliefpressbnm2.jpg

By cheqici'nin ev yaşantısı

2000.jpg

Nazlı sana kaç kere dedim alt geçit kullan diye bak sonunda basın seni yakaladı
m08.gif
m08.gif

image002.jpg

Spook_qirl iş yerinde yakalandı:150:

adszes3.png

FLASH FLASH FLASH...Mystici ERKEKLERDEN KORUNMAK İÇİN KONDİSYON ÇALIŞMASI YAPARKEN YAKALADIK
chuckledp7.gif
chuckledp7.gif

86322157ek8.jpg
uurunarzs8.jpg

İşte Cansu^^nun ders çalışma pozu

insanlar23982sz.jpg

Zeynep 'i

ders çalışırken görüntüledik ve bütün gerçekleri öğrendik duygunun yöntemi
m08.gif

kıss bu ne hal
m08.gif
m08.gif

6onppy0.jpg

PiscLik bu gün sabah saatlerinde forum kapısı önünde hertarafı bantlı bi şekilde bulundu...aldıgım bigilere göre kendsini susturmaya çalışan cadılar en sonunda bantlamışlar bantı çıkarmaya çalışan forum görevlileri zor anlar yaşadı
biggrin.gif

26141ho8.jpg

.Happiness. dün gece kimlgi belirlenemeyen 3-5 tane çapulçu hacker tarafından rep puanları gasp edilmeye çalışılmış ancak .happiness. karşı koyunca falakaya yatırılınca kolu kırılmış geçmiş olsun
biggrin.gif

adszyi7.png

---> Df magazin :)

hahaha nasıl da ders çalışıorum ama :D:D

Teşekkürler canım ellerine sağlık :D

---> Df magazin :)

ah nelerle ugraşır oLmusumda Haberım yok :D:D
Qoksu'm guzel oLmus Repın qıdıo Tut (=

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri