DF gemisindeyiz ve gemimiz batıyor herkes telaş içinde.. sonrası mı işte sonrası
Phoqlu: Kim çarptı ya gemiye_?
Ercan: :s:s bilmiorum ki cnm yaa şşş Fullmoon sen biliomusun gemiye çarpanı
Fullmoon: yaa ne bileim olum kim çarptı
By_cheqiCi: Ben çarptımm
(Herkes sercana bakar)
By_CheqiCi: Şakaydı:s yaa ortam çok gerildi de havayı yumuşatayım dedim
Mystic: Ben gördüm yaa Prens artizlik yapcam diye çarptı hahaha Çok yakın girdi buzdağına
GfBuğra: Noluyo burda yaa iki dakika aşağı indik :s batırdınız caaannımmm gemiyi
(o sırada Fırat gelir..)
Fırat: Evet sayın yolcularımız on kalem yanlızca 1 lira hahaha Bitti mi bitmedi, yanında da dikiş ipliği.. Şimdi sorabilirsiniz okyanusun ortasında bunlar ne işimize yarıcak diye naparsınız ekmek parası hahaha
Herkes bir ağızdan-----Fırat bi git yaaa
Rapper_GirL: Yaa gemi batıyor napıcas:s
Damir: Yaff önce kadınlar ve çocuklar
Rapper_GirL: Boşver kadınları çocukları yaa ben iki filika ayarladım birine sen bin birine ben hadi hemen çıkalım burdan..
Damir: Kızım filikalar en az 60 kişi alıyor
Rapper_GirL: Olsun rahat rahat gideriz mehtaba karşı Bir şişede Fransız şarabı alırım ben hahaha
Damir: hönk
Fırat: Evet beyler bayanlar.. 10 tane 1 lira 10 tane 1 lira Göksu alırmısın bi tane
Rapper_GirL: Fırat okyanusun ortasındayken üstelikte gemi batıyorken napım ben kalemi yaa
Fırat: hıhh sen bilirsin bidaa bu kalitede bulamassın bu kadar ucuza.. Damir bari sen al
Damir: Yok fırat saol allah versin allah versin hahaha
Sheker_Kız: Abla napıyorsun_?
Karanlık: Buzdağı var!
Sheker_Kız: İyide neden selektör yapıyorsun buzdağına :s
Karanlık: O çekilsin banane hahaha
Spook_GirL: Beyza nan manyakmısın Hadi ablalık sende kalsın kır şunu yana biraz hahaha
Saqolera: Valla nasıl oldu bilmiyorum ben kendi yolumda ilerliyordum hiçbi sorun yoktu.. Sonra birden buzdağı çıktı ortadan girdi
GüzeL: Tamam ya sakin ol ne bakıyorsunuz su getirin.. dağılın işte kaptan çarpmıs bitmis
Saqolera: Nerden geldi nasıl geldi Allah Allah
By_CheqiCi: Tamam canım sakin, fazla zarar yok zaten iki çizik var..
Saqolera: Onca yıllık kaptanım ben böyle bişey görmedim:s Allah Allah nerden çıktı şimdi bu
Phoqlu: Kim çarptı ya gemiye_?
Ercan: :s:s bilmiorum ki cnm yaa şşş Fullmoon sen biliomusun gemiye çarpanı
Fullmoon: yaa ne bileim olum kim çarptı
By_cheqiCi: Ben çarptımm
(Herkes sercana bakar)
By_CheqiCi: Şakaydı:s yaa ortam çok gerildi de havayı yumuşatayım dedim
Mystic: Ben gördüm yaa Prens artizlik yapcam diye çarptı hahaha Çok yakın girdi buzdağına
GfBuğra: Noluyo burda yaa iki dakika aşağı indik :s batırdınız caaannımmm gemiyi
(o sırada Fırat gelir..)
Fırat: Evet sayın yolcularımız on kalem yanlızca 1 lira hahaha Bitti mi bitmedi, yanında da dikiş ipliği.. Şimdi sorabilirsiniz okyanusun ortasında bunlar ne işimize yarıcak diye naparsınız ekmek parası hahaha
Herkes bir ağızdan-----Fırat bi git yaaa
Rapper_GirL: Yaa gemi batıyor napıcas:s
Damir: Yaff önce kadınlar ve çocuklar
Rapper_GirL: Boşver kadınları çocukları yaa ben iki filika ayarladım birine sen bin birine ben hadi hemen çıkalım burdan..
Damir: Kızım filikalar en az 60 kişi alıyor
Rapper_GirL: Olsun rahat rahat gideriz mehtaba karşı Bir şişede Fransız şarabı alırım ben hahaha
Damir: hönk
Fırat: Evet beyler bayanlar.. 10 tane 1 lira 10 tane 1 lira Göksu alırmısın bi tane
Rapper_GirL: Fırat okyanusun ortasındayken üstelikte gemi batıyorken napım ben kalemi yaa
Fırat: hıhh sen bilirsin bidaa bu kalitede bulamassın bu kadar ucuza.. Damir bari sen al
Damir: Yok fırat saol allah versin allah versin hahaha
Sheker_Kız: Abla napıyorsun_?
Karanlık: Buzdağı var!
Sheker_Kız: İyide neden selektör yapıyorsun buzdağına :s
Karanlık: O çekilsin banane hahaha
Spook_GirL: Beyza nan manyakmısın Hadi ablalık sende kalsın kır şunu yana biraz hahaha
Saqolera: Valla nasıl oldu bilmiyorum ben kendi yolumda ilerliyordum hiçbi sorun yoktu.. Sonra birden buzdağı çıktı ortadan girdi
GüzeL: Tamam ya sakin ol ne bakıyorsunuz su getirin.. dağılın işte kaptan çarpmıs bitmis
Saqolera: Nerden geldi nasıl geldi Allah Allah
By_CheqiCi: Tamam canım sakin, fazla zarar yok zaten iki çizik var..
Saqolera: Onca yıllık kaptanım ben böyle bişey görmedim:s Allah Allah nerden çıktı şimdi bu
Son düzenleme: