DF geMimiZ baTıyoRrR :s (:

RaPizM^^

Bayan Üye
DF gemisindeyiz ve gemimiz batıyor:D herkes telaş içinde.. sonrası mı işte sonrası :)

Phoqlu: Kim çarptı ya gemiye_?
Ercan: :s:s bilmiorum ki cnm yaa şşş Fullmoon sen biliomusun gemiye çarpanı:D
Fullmoon: yaa ne bileim olum kim çarptı:D
By_cheqiCi: Ben çarptımm :D

(Herkes sercana bakar:D)

By_CheqiCi: Şakaydı:s yaa ortam çok gerildi de havayı yumuşatayım dedim:D
Mystic: Ben gördüm yaa Prens artizlik yapcam diye çarptı hahaha Çok yakın girdi buzdağına :D:D
GfBuğra: Noluyo burda yaa iki dakika aşağı indik :s batırdınız caaannımmm gemiyi:D:D

(o sırada Fırat gelir..)

Fırat: Evet sayın yolcularımız on kalem yanlızca 1 lira hahaha Bitti mi bitmedi, yanında da dikiş ipliği.. Şimdi sorabilirsiniz okyanusun ortasında bunlar ne işimize yarıcak diye:D:D naparsınız ekmek parası hahaha

Herkes bir ağızdan-----Fırat bi git yaaa :D:D

Rapper_GirL: Yaa gemi batıyor napıcas:s
Damir: Yaff önce kadınlar ve çocuklar:D
Rapper_GirL: Boşver kadınları çocukları yaa ben iki filika ayarladım birine sen bin birine ben:D hadi hemen çıkalım burdan..:D
Damir: Kızım filikalar en az 60 kişi alıyor:D
Rapper_GirL: Olsun rahat rahat gideriz mehtaba karşı:D Bir şişede Fransız şarabı alırım ben hahaha
Damir: hönk
Fırat: Evet beyler bayanlar.. 10 tane 1 lira 10 tane 1 lira :D Göksu alırmısın bi tane:D
Rapper_GirL: Fırat okyanusun ortasındayken üstelikte gemi batıyorken napım ben kalemi yaa :D
Fırat: hıhh sen bilirsin bidaa bu kalitede bulamassın bu kadar ucuza.. Damir bari sen al:D
Damir: Yok fırat saol allah versin allah versin hahaha

Sheker_Kız: Abla napıyorsun_?
Karanlık: Buzdağı var!
Sheker_Kız: İyide neden selektör yapıyorsun buzdağına :s
Karanlık: O çekilsin banane hahaha
Spook_GirL: Beyza nan manyakmısın Hadi ablalık sende kalsın kır şunu yana biraz hahaha

Saqolera: Valla nasıl oldu bilmiyorum ben kendi yolumda ilerliyordum hiçbi sorun yoktu.. Sonra birden buzdağı çıktı ortadan girdi :(
GüzeL: Tamam ya sakin ol ne bakıyorsunuz su getirin.. dağılın işte kaptan çarpmıs bitmis:D
Saqolera: Nerden geldi nasıl geldi Allah Allah :confused:
By_CheqiCi: Tamam canım sakin, fazla zarar yok zaten iki çizik var..
Saqolera: Onca yıllık kaptanım ben böyle bişey görmedim:s Allah Allah nerden çıktı şimdi bu :rolleyes:

Son düzenleme:
---> DF geMimiZ baTıyoRrR :s :)

kısa olmuş cnm ama süper olmuş :)

teşekkur ederim

hahaha ne kadar düşünceli biriymişim ben yaa :p süper olmuş kanki*m ellerine sağlık + rep

GfBuğra: Noluyo burda yaa iki dakika aşağı indik :s batırdınız caaannımmm gemiyi:D:D

waLLa ya bi boş bırakmaya qeLmiyo hemen batrmışLar qemiyi :D

qüseL ama kısa tşkLer

hahaha parayı bulamadın bee fırat 10 tane 1 milyon 10 tane 1 milyon hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri