DF forum kızları sınavda :)

duyguMuhtar

Bayan Üye
[MENTION=95282]DeriN ~[/MENTION]

Çılgın felsefe hocası 100 puanlık tek soruyu yanındaki sandalyeyi göstererek sorar:
- Bana bu sandalyenin var olmadığını kanıtlayın!
100 puan alan tek kişinin cevabı ise sadece şudur:
- Hangi sandalye

[MENTION=155776]lolamera[/MENTION]

Soru: Ormanların faydalarını sayınız.
Cevap: Ormanların faydaları saymakla bitmez.
Sonuç: Tam not

[MENTION=152648]~ meRve ~[/MENTION]

Aşagıdaki konulara kısa ve etkili bir şekilde değinen bir yazı yazın.

1. din
2. cinsellik
3. gizem

CEVAP: Allahım! Hamileyim. Acaba kimden?"

[MENTION=142525]ßyn ChâpriSs[/MENTION]

ders: türk edebiyatı
soru: heykel sanatının malzemesi nedir?
cevap: çimento

Ovalar kaça ayrılır?
[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] : Dörde ayrılır: Yeşil ova, kurak ova, ağaçlık ova ve güllük gülüstanlık ova.
[MENTION=152647]'DiLek[/MENTION]:Ovalar dörde ayrılır. Doğu, batı, kuzey, güney.
[MENTION=156245]gizliozne[/MENTION]:Çukur ova, düzlük ova ve yamuklu ova diye üçe ayrılır.

[MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION]
soru- moda nedir?
cevap- moda vakko'dur

[MENTION=156679]Bayan Y Harfi[/MENTION]
Soru: Doğu Anadolu'da sanayi neden gelişmemiştir?
cevap: Doğu anadolu dağlık mağlık bir yerdir.Oralar dağlık mağlık olduğu için ulaşım oraya gidemiyor. Ulaşım gitmeyince fabrika kurulamıyor.fabrika dağın tepesinde olmaz.Dağı yok etmek gerekir.Bu da para ister.Ülkemiz fukara,karşılayamaz.Zaten dağı yok etmek için dinamit konulsa teröristler onları çalıp çırpıp götürür.Bu yüzden oraya endüstri gitmemiş.

[MENTION=156558]Valetta[/MENTION]

Soru: Kasa sayımında 100bin TL eksik çıkmıştır. Bunu büyük defterde muhasebeleştiriniz.
Cevap: Tekrar sayın, eksik çıkmaması lazım.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Soru:elif bir gün bahçeye düşmüş annesi ayağındaki kanın durması için ne yapmış?
cevabım:nolcak nasıl becerdin aferin karışmıyom sana deyip eve temizlik yapmaya gitmiştir aynı annem gibi

kimse alınmasın kimseyi tam olarak tanımıom ölesine yazdım.(:)

---> DF forum kızları sınavda :)

hepsii birbirindenn zekii :D:D forumunn akıll küplerıı yaa :D:D guzell olmus eglencelıı :D

Senmi uydurdun? Cok guzel uydurmussun. Cok begendim ama felsefedeki uydurman dogru da ben olsam sandaliyeyi hocanin kafasinda kirinca ispatlamis olurdum varligini hihi. Joker okumaz ins bu yorumumu bana komsu olmaktanda vazgecer :)
Sidder meyillisiyim canim :) bi seferinde benimkide korkmustu benden bu yuzden :)
Webcame da gorusuyordum onunla seste acik. Telefon acmistim birine cok sinir etti beni elimdeki telefonu firlattim birazicik kotu sozler soylerek. Kafami bi kaldirdim benimki saskin saskin bakiyor biraz tirsmis :) ben onun Orda oldugunu bile unutmussum sinirimden.

Çok güzeller canımm emeğine sağlık :) +
tesekur ederım tatlım :)
hepsii birbirindenn zekii :D:D forumunn akıll küplerıı yaa :D:D guzell olmus eglencelıı :D
hepsı yuz aldı abısı :D
Senmi uydurdun? Cok guzel uydurmussun. Cok begendim ama felsefedeki uydurman dogru da ben olsam sandaliyeyi hocanin kafasinda kirinca ispatlamis olurdum varligini hihi. Joker okumaz ins bu yorumumu bana komsu olmaktanda vazgecer :)
Sidder meyillisiyim canim :) bi seferinde benimkide korkmustu benden bu yuzden :)
Webcame da gorusuyordum onunla seste acik. Telefon acmistim birine cok sinir etti beni elimdeki telefonu firlattim birazicik kotu sozler soylerek. Kafami bi kaldirdim benimki saskin saskin bakiyor biraz tirsmis :) ben onun Orda oldugunu bile unutmussum sinirimden.

oo feci :D çocukta napsın korkmus yazık :)

Cevaplar Süper :R

tesekkürler :Ü

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri