Sayın; Adminler DF Bot Nedemek Nasıl Yakalanılıyor? Yakalanınca Neler Oluyor? Amaç Nedir?
~AnıL~ Kayıtlı Üye 6 Şub 2011 #1 Sayın; Adminler DF Bot Nedemek Nasıl Yakalanılıyor? Yakalanınca Neler Oluyor? Amaç Nedir?
cLgnTurk Kayıtlı Üye 6 Şub 2011 #3 ---> DF BOT Nedemek? Bende anlayamadım dün bende bota yakalandım Birşey yapmadık kii
sEmih Kayıtlı Üye 6 Şub 2011 #4 ---> DF BOT Nedemek? Herhangi Bi Amaç Yoktur. Yönetim Dışınandakilerin Bilmesini Gerektirmeyecek Birşeydir.
---> DF BOT Nedemek? Herhangi Bi Amaç Yoktur. Yönetim Dışınandakilerin Bilmesini Gerektirmeyecek Birşeydir.
~AnıL~ Kayıtlı Üye 6 Şub 2011 #5 ---> DF BOT Nedemek? İlginiz İçin Teşekürler. İlk Defa Gördüğüm İçin Merak Ettim.
sEmih Kayıtlı Üye 6 Şub 2011 #7 ---> DF BOT Nedemek? O Zaman Bundan Sonra Konu Acmadan Önce İnternetten Araştırın Hem Sizin İçin Daha Aydınlatıcı Olur Hemde Bizim İçin. İyi Forumlar.
---> DF BOT Nedemek? O Zaman Bundan Sonra Konu Acmadan Önce İnternetten Araştırın Hem Sizin İçin Daha Aydınlatıcı Olur Hemde Bizim İçin. İyi Forumlar.