DF AvA giDiyoR.. (:

RaPizM^^

Bayan Üye
Eveettt Duslerforum.Org olarak ava gidiyoruz.. Bizden avcı olur mu orasını bilemiorum:D İşte hikayemiz..:D

Terk-i DiyaR: Offf çok sıcakk yanıo burası yaa:s
DiabLoOo16: Harbi kaç derece be buqün.. Buharlasıp uccaz yeminle:D
Spook_GirL: Çok yoruldum çookkk biraz mola verelim yoksa ben en yakın hastaneye....:D
*MyPoP: Uff amma nazlandınız bee sizinle ava gidilmez :160: biz de yorulduk sesimiz cıkıo mu foruma bi dönelim varya alayınızı banlıcam hahaha
By_CheqiCi: ii dedin be Eren:D Sabredin az kaldı:D yani kalmıstır insallah:D.. Uyduk AnıLa gidioz bakalım:D
Kunt10: Güvenin bana çok güzel bi yere götürüorum:D Her yer yemyesil hahaha Manzarası havası süper hahaha
Himes54: Arkadaslar geyiqi bıraksanız da biraz yapılacaklarımızdan bahsetsek:) Öncelikle elinizdekiler silah unutmayın silahla saka olmaz:D Dikkatli olun.. Sonra ormandayız ağaclara da zarar vermek yok:) anlasıldı mı_?
ChaKMa_ŞeiTaN: Tamamdır adminim.. Kuunnnttt daha cok varmı_?
Kunt10: Çok az kaldı dayanın millet:D

Gidilecek yere varılmıstır..

GFBuqra: Lan Anıl bizi getirdiğin su ormana bak:D Hani her yer yeşillikti bee:D
Kunt10: Aaaa neden öyle diosun bak bu kuru dallarda yeşile çalıo hahaha
DiabLoOo16: hönk
Virüs92: Abi burda hayvan varmıdır acaba hahaha
FuLLmoon: Senden ala haywan mı var fıratcımhahaha düz dur vurcam hahaha
Virüs92: Ne dedin İnci duyamadım pardon:181:
FuLLmoon: Şaka Şaka:2:
Virüs92: Tamam gel bi kez öpiim barısalım:50:
GFBuqra: Fıraaaattttt:91:
Virüs92: Bişi yok bişi yok:8:

Kanatsız_Melek: Abla o tüfeği öyle tutma ya:s seytan saapar doldurur:D
Spook_GirL: Şimdi bu tüfeği böle mi tutsam:D Böle mi tutsam:D Buraya mı basılıo.. Surası ne işe yarıo hahaha
*MyPoP: Alın Fatmanın elinden silahı sakata gelcez ya hahaha
Kunt10: Hadi şimdi haywan avına cıkıoruz.. Sessiz olmalısınız.. Haywanlar bu konuda çok hassas:)
ÇhaKma_ŞeiTaN: AnıL sen haywan psikolojisini nerden biliosun hahaha Daha önce kaç kez ava cıktın:D
Kunt10: Ohooo kızım benim babam,babamın babası,babamın babasının babası,onun da babasının babası avcıymıs:D:D Çok köklü bi av tarihim var hahaha
Himes54: Ohooo cok oyalandık.. Hadi yola devam:D
FuLLmoon: Ben acaip acıktım.. Yani söliim dedm ne zaman yemek yicess:147:
GFBuqra: Aşkım ben senin için bi fil avlıım anca yeter sana hahaha
Fullmoon: hıhh2
By_CheqiCi: Saatlerdir yürüyoruz ayaklarım toynak gibi oldu hahaha Daha haywan namına bişi yok:D:D
Kunt10: Az daha dur:D İlerde geyikler var onları avlarız:D
Terk-i Diyar: Orti senin o geyik dediğin zıkkımın dibi ile.... :D:D
DiabLoOo16: Aha kaldık mı acı acına:s
Spook_GirL: Bu köpeklerde iş yok ben size diim:D Milletin köpekleri önden önden gider bizimkiler tırsak arkadan arkadan hahaha
Kanatsız_Melek: İşte şapa oturduğumuz an:| Suyumuz bitti:s Sivrisineklerde sokup duruyo ne halt yemeye geldik buraya ya :19:
*MyPoP: Bir geyik gördüm sanki hahaha Yürüyün avlıcaz hadi:D
DiabLooo16: Off suna bak çok hızlı:D
Kunt10: Bunu bana bırakın :cool:
By_CheqiCi: Bırakalım da tüfeği ters tutuosun:D:D
Terk-i Diyar: Orti hadi kaçıyolar çabuk çabuk hahaha

(ve o anda bir tüfek sesi gelir. Kunt10 karizmatikliğin doruklarında tüfeğin ucuna uflemektedir :D hain geyikler avlanmıştır:D DF Ac kalmaktan kurtulmustur hahaha)

Bi hata olduysa sorry:rolleyes:

Son düzenleme:
---> DF AvA giDiyoR.. :)

Kunt10: Bunu bana bırakın :cool:
By_CheqiCi: Bırakalım da tüfeği ters tutuosun:D:D

burda koptum ya hahahahahaha

+rep

Spook_GirL: Bu köpeklerde iş yok ben size diim :D Milletin köpekleri önden önden gider bizimkiler tırsak arkadan arkadan hahaha
abi şimdi ben burda köpekLrdenmi bahsediyorum kızım köpek Lafını duynca biLe kaLbim küt küt atıo bide kaLkmış köpekden bahsediyorum annemi istiyorum yaa :eek:

saoL cnım süper oLmuş +rep :D

yha neden ama neden ben hayır anLamıyorumki :| neden hep kötü haberLeri ben veriyorum hahaha

çok güzeLdi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri