Eveettt Duslerforum.Org olarak ava gidiyoruz.. Bizden avcı olur mu orasını bilemiorum İşte hikayemiz..
Terk-i DiyaR: Offf çok sıcakk yanıo burası yaa:s
DiabLoOo16: Harbi kaç derece be buqün.. Buharlasıp uccaz yeminle
Spook_GirL: Çok yoruldum çookkk biraz mola verelim yoksa ben en yakın hastaneye....
*MyPoP: Uff amma nazlandınız bee sizinle ava gidilmez :160: biz de yorulduk sesimiz cıkıo mu foruma bi dönelim varya alayınızı banlıcam hahaha
By_CheqiCi: ii dedin be Eren Sabredin az kaldı yani kalmıstır insallah.. Uyduk AnıLa gidioz bakalım
Kunt10: Güvenin bana çok güzel bi yere götürüorum Her yer yemyesil hahaha Manzarası havası süper hahaha
Himes54: Arkadaslar geyiqi bıraksanız da biraz yapılacaklarımızdan bahsetsek Öncelikle elinizdekiler silah unutmayın silahla saka olmaz Dikkatli olun.. Sonra ormandayız ağaclara da zarar vermek yok anlasıldı mı_?
ChaKMa_ŞeiTaN: Tamamdır adminim.. Kuunnnttt daha cok varmı_?
Kunt10: Çok az kaldı dayanın millet
Gidilecek yere varılmıstır..
GFBuqra: Lan Anıl bizi getirdiğin su ormana bak Hani her yer yeşillikti bee
Kunt10: Aaaa neden öyle diosun bak bu kuru dallarda yeşile çalıo hahaha
DiabLoOo16: hönk
Virüs92: Abi burda hayvan varmıdır acaba hahaha
FuLLmoon: Senden ala haywan mı var fıratcımhahaha düz dur vurcam hahaha
Virüs92: Ne dedin İnci duyamadım pardon:181:
FuLLmoon: Şaka Şaka:2:
Virüs92: Tamam gel bi kez öpiim barısalım:50:
GFBuqra: Fıraaaattttt:91:
Virüs92: Bişi yok bişi yok:8:
Kanatsız_Melek: Abla o tüfeği öyle tutma ya:s seytan saapar doldurur
Spook_GirL: Şimdi bu tüfeği böle mi tutsam Böle mi tutsam Buraya mı basılıo.. Surası ne işe yarıo hahaha
*MyPoP: Alın Fatmanın elinden silahı sakata gelcez ya hahaha
Kunt10: Hadi şimdi haywan avına cıkıoruz.. Sessiz olmalısınız.. Haywanlar bu konuda çok hassas
ÇhaKma_ŞeiTaN: AnıL sen haywan psikolojisini nerden biliosun hahaha Daha önce kaç kez ava cıktın
Kunt10: Ohooo kızım benim babam,babamın babası,babamın babasının babası,onun da babasının babası avcıymıs Çok köklü bi av tarihim var hahaha
Himes54: Ohooo cok oyalandık.. Hadi yola devam
FuLLmoon: Ben acaip acıktım.. Yani söliim dedm ne zaman yemek yicess:147:
GFBuqra: Aşkım ben senin için bi fil avlıım anca yeter sana hahaha
Fullmoon: hıhh2
By_CheqiCi: Saatlerdir yürüyoruz ayaklarım toynak gibi oldu hahaha Daha haywan namına bişi yok
Kunt10: Az daha dur İlerde geyikler var onları avlarız
Terk-i Diyar: Orti senin o geyik dediğin zıkkımın dibi ile....
DiabLoOo16: Aha kaldık mı acı acına:s
Spook_GirL: Bu köpeklerde iş yok ben size diim Milletin köpekleri önden önden gider bizimkiler tırsak arkadan arkadan hahaha
Kanatsız_Melek: İşte şapa oturduğumuz an:| Suyumuz bitti:s Sivrisineklerde sokup duruyo ne halt yemeye geldik buraya ya :19:
*MyPoP: Bir geyik gördüm sanki hahaha Yürüyün avlıcaz hadi
DiabLooo16: Off suna bak çok hızlı
Kunt10: Bunu bana bırakın
By_CheqiCi: Bırakalım da tüfeği ters tutuosun
Terk-i Diyar: Orti hadi kaçıyolar çabuk çabuk hahaha
(ve o anda bir tüfek sesi gelir. Kunt10 karizmatikliğin doruklarında tüfeğin ucuna uflemektedir hain geyikler avlanmıştır DF Ac kalmaktan kurtulmustur hahaha)
Bi hata olduysa sorry
Terk-i DiyaR: Offf çok sıcakk yanıo burası yaa:s
DiabLoOo16: Harbi kaç derece be buqün.. Buharlasıp uccaz yeminle
Spook_GirL: Çok yoruldum çookkk biraz mola verelim yoksa ben en yakın hastaneye....
*MyPoP: Uff amma nazlandınız bee sizinle ava gidilmez :160: biz de yorulduk sesimiz cıkıo mu foruma bi dönelim varya alayınızı banlıcam hahaha
By_CheqiCi: ii dedin be Eren Sabredin az kaldı yani kalmıstır insallah.. Uyduk AnıLa gidioz bakalım
Kunt10: Güvenin bana çok güzel bi yere götürüorum Her yer yemyesil hahaha Manzarası havası süper hahaha
Himes54: Arkadaslar geyiqi bıraksanız da biraz yapılacaklarımızdan bahsetsek Öncelikle elinizdekiler silah unutmayın silahla saka olmaz Dikkatli olun.. Sonra ormandayız ağaclara da zarar vermek yok anlasıldı mı_?
ChaKMa_ŞeiTaN: Tamamdır adminim.. Kuunnnttt daha cok varmı_?
Kunt10: Çok az kaldı dayanın millet
Gidilecek yere varılmıstır..
GFBuqra: Lan Anıl bizi getirdiğin su ormana bak Hani her yer yeşillikti bee
Kunt10: Aaaa neden öyle diosun bak bu kuru dallarda yeşile çalıo hahaha
DiabLoOo16: hönk
Virüs92: Abi burda hayvan varmıdır acaba hahaha
FuLLmoon: Senden ala haywan mı var fıratcımhahaha düz dur vurcam hahaha
Virüs92: Ne dedin İnci duyamadım pardon:181:
FuLLmoon: Şaka Şaka:2:
Virüs92: Tamam gel bi kez öpiim barısalım:50:
GFBuqra: Fıraaaattttt:91:
Virüs92: Bişi yok bişi yok:8:
Kanatsız_Melek: Abla o tüfeği öyle tutma ya:s seytan saapar doldurur
Spook_GirL: Şimdi bu tüfeği böle mi tutsam Böle mi tutsam Buraya mı basılıo.. Surası ne işe yarıo hahaha
*MyPoP: Alın Fatmanın elinden silahı sakata gelcez ya hahaha
Kunt10: Hadi şimdi haywan avına cıkıoruz.. Sessiz olmalısınız.. Haywanlar bu konuda çok hassas
ÇhaKma_ŞeiTaN: AnıL sen haywan psikolojisini nerden biliosun hahaha Daha önce kaç kez ava cıktın
Kunt10: Ohooo kızım benim babam,babamın babası,babamın babasının babası,onun da babasının babası avcıymıs Çok köklü bi av tarihim var hahaha
Himes54: Ohooo cok oyalandık.. Hadi yola devam
FuLLmoon: Ben acaip acıktım.. Yani söliim dedm ne zaman yemek yicess:147:
GFBuqra: Aşkım ben senin için bi fil avlıım anca yeter sana hahaha
Fullmoon: hıhh2
By_CheqiCi: Saatlerdir yürüyoruz ayaklarım toynak gibi oldu hahaha Daha haywan namına bişi yok
Kunt10: Az daha dur İlerde geyikler var onları avlarız
Terk-i Diyar: Orti senin o geyik dediğin zıkkımın dibi ile....
DiabLoOo16: Aha kaldık mı acı acına:s
Spook_GirL: Bu köpeklerde iş yok ben size diim Milletin köpekleri önden önden gider bizimkiler tırsak arkadan arkadan hahaha
Kanatsız_Melek: İşte şapa oturduğumuz an:| Suyumuz bitti:s Sivrisineklerde sokup duruyo ne halt yemeye geldik buraya ya :19:
*MyPoP: Bir geyik gördüm sanki hahaha Yürüyün avlıcaz hadi
DiabLooo16: Off suna bak çok hızlı
Kunt10: Bunu bana bırakın
By_CheqiCi: Bırakalım da tüfeği ters tutuosun
Terk-i Diyar: Orti hadi kaçıyolar çabuk çabuk hahaha
(ve o anda bir tüfek sesi gelir. Kunt10 karizmatikliğin doruklarında tüfeğin ucuna uflemektedir hain geyikler avlanmıştır DF Ac kalmaktan kurtulmustur hahaha)
Bi hata olduysa sorry
Son düzenleme: