derya1287 biyografim

derya1287

Bayan Üye
Adım Derya. 13 yaşındayım. 7.sınıf öğrencisiyim. Manisalıyım İstanbul'da oturuyorum.
Çok sevdiğim ve çok değer verdiğim birçok arkadaşım var. Onların da isimlerini vermek istiyorum :
Songül, Sevgi, Berfin, Ülkü, Arzu, Beyza, Beste, Merve, Dilan, Ayşenur, Fatma, Hilal bunlar birkaçı.
En sevdiğim renk gökyüzü mavisi.
Tv izlemek, Müzik dinlemek, dans etmek, şarkı söylemek, senaryo yazmak, yüzmek, basketbol oynamak en çok yaptığım aktivitelerdir.
En sevdiğim diziler :
Adını Feriha Koydum ve Muhteşem Yüzyıl.
En sevdiğim ünlü Çağatay Ulusoy. Ona çok değer veriyorum çok sıkı bir hayranıyım.
Meryem Uzerli'yi ve Hazal Kaya'yı da severim.
Lee Min Ho'yu çok tatlı buluyorum, bir arkadaşımın sayesinde onu da sevmeye başladım.

Fenerbahçeliyim. Ama doğrusunu söylemek gerekirse 3 sene öncesine kadar Beşiktaşlıydım.

Çok fazla arkadaşım var ama hepsi sadece arkadaşım. Onlarla pek birşey paylaşmam (sırlarımı). Sadece güvendiğim ve bana en yakın olan arkadaşlarıma dökerim içimi. Sınıftaki en iyi arkadaşım Songül'e herşeyimi anlatırım. Onu çok seviyorum. Bugüne kadar hiçbir yanlış hareketini ve konuşmasını görmedim. Hiç kavga etmedik. Etsek bile ancak şaka amaçlı.
Pozitif enerjim çok yüksek. Çok gülerim, az ağlarım. Umarım hep böyle devam eder.

Bu kadar, aklıma gelen herşeyi anlattım :)

Son düzenleme:
---> derya1287 biyografim

seni tanidigima memnun oldum deryacik...
daha cok gencmissin ya, hatirliyorum da 13 yasinda daha yeni hollandaya gelmistim :) ey gidi gunler ey...

umarim herzaman enerjin yuksek olur ve hic bir zaman azalmaz.
cok seviyorum boyle enerjik gencligi.
okulunda ve hayatinda basarilar diliyorum kardesim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri