Dershanelerden açıklama: Yeni yıla hazırız

Gözde'

Bayan Üye
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın SBS ve dershanelerin kaldırılacağı yönündeki açıklamasıyla ilgili duyuru yapan dershaneler, birçok öğrencinin kayıt yaptırdığını vurgulayarak, “Yeni öğretim yılına hazırız” ifadesini kullandı.

px4wb.jpg

Özel Dershaneler Birliği (ÖZ-DE-BİR), Güven Dershane Sahipleri Derneği (GÜVENDER) ve Tüm Özel Eğitim Kurumları Derneği (TÖDER) ortak açıklama yaptı.

Dershanelerden yapılan yazılı açıklamada, özel dershanelerin 2013-2014 öğretim yılı için öğrenci-kursiyer ücretlerini mevzuat gereği Ocak 2013'te ilan edildiği anımsatılarak, yeni dönem için öğretmen planlamalarının ve sözleşmelerin yapıldığı bilgisi verildi.

Açıklamada, ortaöğretime geçişte uygulanan Seviye Belirleme Sınavı'nın (SBS) gelecek yıl yapılmayacağının ilan edildiği anımsatılarak, bunun yerine getirilecek ortaöğretime geçiş yol ve yöntem konusunda çalışmaların sonuçlandırılamadığı bildirildi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yaptığı açıklamaya vurgu yapılarak, şu ifadelere yer verildi:

"Sınavlar olsa da olmasa da ortaöğretime geçiş öncesinde 8. sınıfa devam edecek öğrencilerimizin yanı sıra pek çok 4,5,6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz de okul başarılarını artırmak için zaten dershanelerimize kayıt yaptırmışlardır.

Dershanelerimizde sürdürülen eğitim öğretim etkinliklerinin yararına inanan veli ve öğrencilerimizin, dershanelerimizden alacakları eğitim hizmetlerinde hiçbir aksama olmayacak.

Sayın Bakanımız açıklamalarında yer alan kayıt yaptırmaya ilişkin önerilerini, eğitim sistemimizi iyileştirerek, ortaöğretime geçişte dershaneye olan ihtiyacı ortadan kaldıracak düzenlemeleri yapma iddiası ve iyi niyetiyle ilişkilendiriyoruz."

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dün yaptığı açıklamada, SBS ve dershanelerin kaldırılacağını açıklamıştı.

---> Dershanelerden açıklama: Yeni yıla hazırız

DersaneLerin kaLdırıLması imkansız bence.. Boşuna laf diyorlar.. Dersanedeki hocalar napsın ki ? bir de özel okul olması ne oLacak biLmiyorum..

DersaneLerin kaLdırıLması imkansız bence.. Boşuna laf diyorlar.. Dersanedeki hocalar napsın ki ? bir de özel okul olması ne oLacak biLmiyorum..

Aynen öyle, o kadar büyük bi kitle, kaç milyon öğretmen, memur.
Devlet iş bulabilcek sanki onlara

Aynen öyle, o kadar büyük bi kitle, kaç milyon öğretmen, memur.
Devlet iş bulabilcek sanki onlara

Evet bence de boş konuşma biraz bu.. hem bunca öğrenci dersaneye parası ödemişken.. Gereksiz şahsen ben dersane olmasa okulda eksik öğrendiklerimi tamamlayamazdm ..

Evet bence de boş konuşma biraz bu.. hem bunca öğrenci dersaneye parası ödemişken.. Gereksiz şahsen ben dersane olmasa okulda eksik öğrendiklerimi tamamlayamazdm ..

Ben okulda hiçbi şey öğrenmiyorum

Dersane benim için şart değil evde çalışırım, ama dil takviyesiz olmaz, istisnalara dahil olmak istemiyorum o yüzden garantiye aldım,
Çıkmaz bi sorun eminim, öyle olursa ikinci direniş başlar xD

Ben okulda hiçbi şey öğrenmiyorum

Dersane benim için şart değil evde çalışırım, ama dil takviyesiz olmaz, istisnalara dahil olmak istemiyorum o yüzden garantiye aldım,
Çıkmaz bi sorun eminim, öyle olursa ikinci direniş başlar xD

Bende öğrenemiyordum okULda :D çoğu zaten dersaneye bu amaçLa gidiyor :D Evet ikinci direniş bizden :D :vala_02:

Bende öğrenemiyordum okULda :D çoğu zaten dersaneye bu amaçLa gidiyor :D Evet ikinci direniş bizden :D :vala_02:

Evet , ama yabancı dilde olmasaydım başka bölümde olsaydım gitmezdim ben xD

Her ne ise, eğitim şarttır diyorum ve çekiliyorum xD

Evet , ama yabancı dilde olmasaydım başka bölümde olsaydım gitmezdim ben xD

Her ne ise, eğitim şarttır diyorum ve çekiliyorum xD

Hmm Evet DiL BöLümü İçin :D Ama Mat İçinde gerekLi maLum tek başına oLmuyor :D

Hmm Evet DiL BöLümü İçin :D Ama Mat İçinde gerekLi maLum tek başına oLmuyor :D

Onda özel ders alınmalı diye düşünüyorum, ben de ygs mat çalışmak için biriyle çalışcam bu sene, bakalım, hayırlısı hepimizin hakkında xD

Onda özel ders alınmalı diye düşünüyorum, ben de ygs mat çalışmak için biriyle çalışcam bu sene, bakalım, hayırlısı hepimizin hakkında xD

Amin.. Bende ÖyLe Düşünüyorum :) ÖzeL Bir Hoca :) Diğer DersLerde Bişi Yok Zaten :D:Rulezzz_04:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri