Dershanedeki fen öğretmenime aşıktım

rainstar

Bayan Üye
7.sınıfta ve 13 yaşındaydım.SBS için bir dershaneye yazılmıştım.Daha dershanede dersler başlamadan bir deneme sınavı olduk ve gözetmen öğretmenimiz de oydu(aşık olduğum öğretmen)25 yaşındaydı ve gayet yakışıklı bir öğretmendi.Ama o gün benim dikkatimi çekmemişti.Farketmemiştim bile.Sınav bittiğinde,optiği ona verirken benimle baya bir şakalaştı ve yanaklarımı sıkıp bana ''Hoşçakal güzel kız''dedi.Benim yanaklarım kızardı ve sınıftan çıktım.Zaten iltifat aldığımda hep kızarırım.Neyse,bu öğretmen bizim fen derslerimize girmeye başladı ve ders anlatırken gözünü benden ayırmıyordu.Mesela birşey anlatıyor,sonra da ''Öyle değil mi Yeşim''diyordu.Ben ise bu hocanın bana neden kafayı taktığını hala anlamamıştım.Birgün deftere verdiği bir ödevi kontrol ediyordu.Herkesin defterine bakıyor,imzalıyor ve geçiyordu.Sıra bana geldiğinde benim defterime şunları yazdı: Süper,Güzel kız,Bebeğim. Bunları alt alta yazdı ve en alta da ufak bir kalp çizdi.Afallamıştım ve kulaklarıma kadar kızarmıştım.Yanımdaki kız da defterde yazanları gördü ve bütün sınıfa yaydı.1 dakika içinde bütün sınıf bizim sıranın önünde toplanmıştı.Öğretmenim de zor durumdaydı.Ne yapacağını bilemiyordu.Sonunda ''Ne var bunda,hepiniz benim için öylesiniz''dedi.Ben de içimden o zaman niye sırf bana yazdın böyle birşeyi diyordum.Ve o günden sonra ona sırılsıklam aşık oldum.O da sürekli kolunu belime dolayıp''Nasılsın Yeşim''diyordu ve bana sarılıyordu.Ara sıra elini yanağıma koyup okşuyordu.Bir keresinde verdiği bir ödevi sınıfta ben ve iki kız arkadaşım yapmıştık.O da bizi tebrik etmek için tahtaya kalfırmıştı.Onlara sadece ''Tebrik ederim''derken bana sarıldı ve ''Aferin,tebrik ederim Yeşimcim'' dedi. Oysaki fen derslerim kötüydü. Şimdi size soruyorum,bu öğretmen bana aşık mıydı,değil miydi?

---> Dershanedeki fen öğretmenime aşıktım

eğer Böyle Birşey Hissetmiş Olsa BileBunun Adı Aşk Değil Sapkınlıktır :)

bende lisede ingilizce hocama ilgi duyuyordum hahaha
ondan ingilizcem fena sayılmaz herhalde

şimdi kaç yaşındasın ve bu işin akıbeti ne oldu :H

o yasta ogrencinin asik olmasi normal ama 25 yasindaki bir adam 13 yasindaki kizin aklini celmeye calsiyorsa ona ''subyanci''ve ''sapik'' denir ancak. cok kizdim simdi

koltuk altından merdaneyi göster yesil :D

şimdi kaç yaşındasın ve bu işin akıbeti ne oldu :H

Şimdi Lise1'e gidiyorum ve bu olaylar 7.sınıfın 1.döneminde yaşanmıştı.Ben de o dönem o dersaneden ayrıldım ve bunların dışında aramızda hiçbirşey olmadı.Aslında dersaneden ayrılışım çok ani oldu,yani dersaneye son gittiğim gün oradan ayrılacağımı bilmiyordum.Eğer öyle olmasaydı ona aşık olduğumu anlatan bir mektup yazardım ama adımı yazmazdım kim olduğumu anlamasın diye.:2:

aşık olmak icin bu kadar aceleye etmeyin :)

Keşke öyle olsa!Ama ne yazık ki dershaneden ayrıldım ve aradan 2 sene geçti.Daha ben onu nerede görürüm?:19:

öğrenci ve öğretmen aşklarını ben doğru bulmuyorum

öğretmenin yaptıgı zaten çok yanlış tartışılamaz bile...

koltuk altından merdaneyi göster yesil :D

sonradan magdur olup aglayip sizlamalarindansa zamaninda sopa gostermek daha faydali diye dusunuyorum.:) yaniliyormuyum canim kardesim???

senin mantigina yatiyormu 25 yasindaki adam 13 yasindaki cocugun aklini celsin...
ogrenci surekli zaten ogretmenlerine asik olur (asik olduklarini zannederler, ortaokul ve lise zamaninda hatta ilkokulda bile) ama ogretmenlerin bu konuda kesinlikle taviz vermemeleri gerekli.

benim aklim belki kucuk bilemiyorum ama 25 yasinda ogretmenin 13 yasindaki ogrencisine kur yapmasi sapikliktan baska birsey degil. (benim gozumde) ha farz edelim ki gercektende asik oldu, ozaman dahada cok uzak durmasi gerek. bu yaptigini makul gostermez.

ama zamane 13 yasindaki cocuklarda eski 13 yasindaki cocuklar degil ki mubarekler. etrafimiza bakiyoruz 12-13 yasindaki kiz cocuklari sanki 18-19 yasindaki genc kizlar gibi...

ayyyy yine cok konustum.

sonradan magdur olup aglayip sizlamalarindansa zamaninda sopa gostermek daha faydali diye dusunuyorum.:) yaniliyormuyum canim kardesim???

senin mantigina yatiyormu 25 yasindaki adam 13 yasindaki cocugun aklini celsin...
ogrenci surekli zaten ogretmenlerine asik olur (asik olduklarini zannederler, ortaokul ve lise zamaninda hatta ilkokulda bile) ama ogretmenlerin bu konuda kesinlikle taviz vermemeleri gerekli.

benim aklim belki kucuk bilemiyorum ama 25 yasinda ogretmenin 13 yasindaki ogrencisine kur yapmasi sapikliktan baska birsey degil. (benim gozumde) ha farz edelim ki gercektende asik oldu, ozaman dahada cok uzak durmasi gerek. bu yaptigini makul gostermez.

ama zamane 13 yasindaki cocuklarda eski 13 yasindaki cocuklar degil ki mubarekler. etrafimiza bakiyoruz 12-13 yasindaki kiz cocuklari sanki 18-19 yasindaki genc kizlar gibi...

ayyyy yine cok konustum.

evet doğru söylüyorsun, hadi aşkı meşki geçtik insan çevresinden utanır.

şaka mı bu? aşk olduğunu mu zannediyorsun?
ne biçim öğretmen o öyle..

Allahım öğretmenlikten soğudum şuanda.
Sen hala bunun peşine mi düştün ona da şaşırdım doğrusu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri