Derin42 Calismalarım**

Derin42

Bayan Üye
ysu7u9ed.jpg

Normal bildiginiz derslerde kullanilan kalemle yaptim daha guzel cizdiklerim varda bu siradan bir tanesi.Herhangi bir egitimim yok ondan profesyonel olamam ama egitimini alacam en iyi yerde olabilirim "Bazen bir bekleyistir yaşamak..." [MENTION=156636]mavikalem34[/MENTION],[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] yorumlarinizi bekliyorum dahada burdan atarim

---> Derin42 Calismalarım**

Güzel Çizim.. Eğitim ile desteklenirse daha iyi yerlerde olabilirsiniz.

Başarılar :R Devamını Beklerim :R

Benimde var bir konum Bakabilirsiniz

Canim cok beğendim. Ben boyle cizemiyorum hic insan yuzu beceremiyorum. Sadece ablam, kuzenim, babam ve ahmet hakan miydi neydi. (Babam 24 saat haberlerini izliyordu. Haberleri izlerken cizmistim) onlari cizdim onlar cok benzediler :) ama hepsi o baska cizemedim cizemiyorum.

adamin kirpiklerini yapmamisim son anda farkettim olsun icimden geldi cizdim [MENTION=150525]Efsunkar[/MENTION] ablam nasil?

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canim cok beğendim. Ben boyle cizemiyorum hic insan yuzu beceremiyorum. Sadece ablam, kuzenim, babam ve ahmet hakan miydi neydi. (Babam 24 saat haberlerini izliyordu. Haberleri izlerken cizmistim) onlari cizdim onlar cok benzediler :) ama hepsi o baska cizemedim cizemiyorum.

Aslinda ilgin var ama yaparmiyim iyi olurmu diye cekiniyorsun ruhta vardr sanat ben cizerek mutlu oluyorum bence sende dene abla bos vakitlerinde gercekten harikalar yaratabilirsn Allahin bize verdigi bu guzel yetenegi ortaya cikart ben sana guveniyorum inaniyorum yapabilirsn ablaa bak seninde boyle bir sayfa acmani bekliyorum aa:)

Emeğine sağlık, güzeller. :)

adamin kirpiklerini yapmamisim son anda farkettim olsun icimden geldi cizdim [MENTION=150525]Efsunkar[/MENTION] ablam nasil?

Günaydın güzel kardeşim.
Çok şükür iyiyim.Sen nasılsın?

Emeğine sağlık,Allah umutlarını daim eylesin.Bu alanda istekli ve yorulansın.
Her çizim gözlem yeteneği ile hayat buluyor.Başarılı ,güzel bir çalışma.
Bakışlardaki ruh halini güzel yakalıyorsun.

Günaydın güzel kardeşim.
Çok şükür iyiyim.Sen nasılsın?

Emeğine sağlık,Allah umutlarını daim eylesin.Bu alanda istekli ve yorulansın.
Her çizim gözlem yeteneği ile hayat buluyor.Başarılı ,güzel bir çalışma.
Bakışlardaki ruh halini güzel yakalıyorsun.

Gunaydin bende iyim sukur tesekur ederim ablam daha cok bakisini ortaya cikarmak istedim resmi etkileyici kilanda bu amin:::.. :)

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] zeyno gordum ben seni :Ç
[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] gayet basarili cizimler :)

[MENTION=161689]Sim[/MENTION] zeyno gordum ben seni :Ç
[MENTION=164193]Derin42[/MENTION] gayet basarili cizimler :)

zeyno deyince bana dedin.sandim banada zeyno diyorlar heheh tesekur ederim canimm :)

Ben anca çöp adam çizebilirim yetenek işi tebrik ederim :)

Casper sende cizdigim ikinci adamsin avatarlarindaki adam ayni dimi sende bu adama benziyorsundr kesin :)hehe aynen yetenek isi. resim yapan biri siiri sevmeli cunku resimi anlamlandirmak cok onemli buda sair ruhlu insanlarda olur :) tesekur ederim

Casper sende cizdigim ikinci adamsin avatarlarindaki adam ayni dimi sende bu adama benziyorsundr kesin :)hehe aynen yetenek isi. resim yapan biri siiri sevmeli cunku resimi anlamlandirmak cok onemli buda sair ruhlu insanlarda olur :) tesekur ederim

Sakal konusunda yaklaştın ama adam baya sert ben sert değilim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri