Derbide Kazanan Yok.. (0-0)

RaPizM^^

Bayan Üye
Turkcell Süper Lig'de 27.haftanda Galatasaray, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı.

GALATASARAY

De Sanctis, Emre Aşık, Mehmet Topal, Hakan Balta, Sabri, Ayhan, Bariş, Kewell(dk.90 Nonda), Arda, Ümit Karan(dk.58 Lincoln), Baros

FENERBAHÇE

Volkan Demirel, Gökhan Gönül(dk.22 Yasin), Önder, Lugano, Carlos, Deivid(dk.67.Kazım), Selçuk(dk.45.Deniz), Emre, Uğur, Semih, Güiza

Sarı Kart: dk.32 Selçuk (Fenerbahçe), dk.59 Emre Aşık (Galatasaray), dk. 74 Emre (Fenerbahçe), dk.74 Sabri(Galatasaray), dk.90 Semih (Fenerbahçe)

Kırmızı Kart: dk.90 Lugano (Fenerbahçe), dk.90 Semih (Fenerbahçe), dk.90 Arda (Galatasaray), dk.90 Emre Aşık (Galatasaray)

---> dErBi*dE kaZanaN yoK.. (0-0)

maçı bıraktılar kavga etmeye başladılar yazıklar olsun sizin gibi takıma fair play çercevesinde olsun istedik resil ettiniz bizi.

maçta olayların çıkmasına sebep veren en suçlu kişi lugano denen kişiliksizdir...zaten iyi bi futbol da yoktu...

ali samiyende baska nasil bir mac bekliyordunuzki adama kose vrusu vurdurmadilar sise gibi zararli madde atarak.. Bide bizim oynamamiza engel olmak icin elleerinden geleni yaptilar diyorlarr siz taraftariniza mac izlemeyi ogretin sonra mac oynayiinn..

rezilligin onde gidiniydi olan bizim serbest vurusa oldu

ayrica o hakeme acidim gsli futbolcular her dakka itiraz ederek bitirdiler macii

FBmi tebrik ediyorum alisamiyenden sag salim ciktilarr... !

estrella sahadan oyunculara cıcek atmasınımı beklıyordun :)

Lugano senın gıbı futbolcular Turkıyeden uzak olsun ..

---> Derbide Kazanan Yok.. (0-0)

Tartışma yaratacak mesajlar olmasın lütfen.:)

Gerçekten maç gibi değil de kavga arenasıydı resmen.İki takıma da hiç yakışmadı.

Son düzenleme:
---> Derbide Kazanan Yok.. (0-0)

Luqano açıkLama yaptı ayaqına basmış emre ondan kafa atmış.
Luqanoyu sawunmuyorum ama ii yaptı demektende kendimi aLamıcam

Sabri futboLcumu?

2 qün önce açıLışta emreyLe poz weren efendiLiqi oynayan adam dünkü maçta nasıL kişiLiksiz oLduqunu qösterdi.

Taraftara oynuyo.Emrenin üzerine yürüyo.Sen kimsinki emreye kaLkmış Laf yapıosun.

BunLar ardayıda bozmuşLar Ardaya yazık oLuyo..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri