DePrEsYoNdAyıM=(((

DéaThanqéL

Bayan Üye
cUmA AkŞaMı bİrDeN KıSmEtİm aÇıLmŞtI 1-2 dErkN ÇıKmA TeKlİfLrİ aLdI BAşInI GiDiOO:2: bhN De oKuLdN Bi çOcUğUn tEkLiFiNİ KaBul EtMiŞtİm bİrAsCıK hOşLaSıOdUn:50:EtMeZ oLaYdIm..!!!!çOcUkLa BüTüN HaFtA SoNu aŞkImM :50: oLAyInA MeSaJlŞtK We bUGün ÖğReNdİm kİ iKi gÜnDe aLdAtIlMşM:19:şU An oNdAn nEfReT EdİoRm BuNaLıM YaPtIm GöKsElİn dEpReSyOnDaYıM ŞaRkIsInA TaKıLıOrUM:19:eek:Nu bÖlE pArÇalAmAk iStİoRmM:181:

sOnUçTA DePrEsYoNdAyImM uNtUlDuM AlDaTıLdIm sEfgÜlÜmDn aYrLdM Çk yAlNıZıM:19::19::19::19::19::19:

Son düzenleme:
kötü bir duygu olsa gerek

seveni aldatmak gerisinii getirmiyim banned olurum :)

geçmiş olsun bir an önce unutursun inş.

2 günde aşık olduğunu sanmıyorum değmez boşversene ne depresyonu ne bunalımı ya olurmu öle şey bak şimdiden görmüşün yüzünü sevin bnce güzelim boşgec

2 günde aşık olduğunu sanmıyorum değmez boşversene ne depresyonu ne bunalımı ya olurmu öle şey bak şimdiden görmüşün yüzünü sevin bnce güzelim boşgec

Harfi harfine katılıyorum. Daha geç öğrenseydin.. ßelki gerçekten aşık olurdun.. O zaman daha çok üzülürdün.. Hatta kahrolurdun... ßilirim o duyguyu..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri