DepLasmann..!!

KüçüKköyLüm

Kayıtlı Üye
S.a.. Dün uzun zamandır bekledigimiz Bursa Deplasmanını yapıcakTıkk saat 9 Da stadın önünde Toplncaktıkk.. Maçtan Bi Gün önce Trübün Liderimizden bana gelen msj Olayların ne kdar ciddi olacagını anlatır gibiydi :D ( Taha Kurbandan Kalma ne kadar Kesici delici alet varsa söyle getirsinler yarin ) Msj buydu.. Neyse işte tüm hazıRlıklarımızı yaptıkk.. ve sabah stadımıza çıktıkk yoLumuz uzundu nerden BakSanız 4 saatLik bi yoldu ve ZoRlu bi yolculk olcaktı çünkü Bizim en büyük düşmanlarımızdan burgazında Bursada maçı vardı ve Karşılaşma ihtimalimiz çok yüksekti! biz tedbiri elden bırakmamak için arabaya saglam şekilde emanet zulAladık ve yola çıktıkk.. Gidişimizde hiç bir olay vukuaat olmadı.. 5 Dk gecikmeyle stadda yerimizi aldık.. Rakipten daha fazlayız ! Ve Resmen KüçüKköye çevrmiştk orayıı.. Dakikalar ilerliyo beraberLik bozulmyo ve bizim mutlak galibiyete ihtiyacımız vardıı.. ve Beklenen Gol dk 85 Te kendi kalemizde görüyoduk :S ve resmen yıkıldıkk çünkÜ 100 de 100 ofsayttı ve yardımcı hakem golü verdi tabi biz delirdik falan :S bizim tRübünler karştıı sahaya dalmaya çalşyRuzz.. Çevikk kuvvet sardı etrafımızı joplar falan :S Saglm bi dayak yemiştikk.. ve maç 90'Da 2 0 oldu ve trübünlr ve saha karıştı bizim futbolcularla rakip futbolcular birbirine girdii karşı trübünden bize taş gelince bizde onların trübüne saldırdıkk ve emniyet her zamanKi Gibi jopunu bizden yana kullandı :S Ve bizi çembere aldılar bu sırada rakip takım bizim futbolculara taş atmaya başladı.. Ve bizim futbolcularda onlarla kavgaya başlayınca saha tekrar karıştı.. yogun bi güvenlik önleminden snra stadddan çıkarıldık.. Dönüştee yalova civarlarndaa bizim takım otusunun taşlandıgı haberini aldıkk ve emanetlerii çıkardık zuladan burgazlılar bizede taş atar diye! Neyse işte yalovadayızz ve bi arabanın içinden bi kaç tane çoluk çocuk bize burgaz atkısı çıkardıı el kol hareketi yapmaya başladıı bizim bütün otobüs yklendkk :S biz otobüsü durduruyz onlar kaçıyolar.. ve yaLova taraftarıda nlarla biRlikte bize geliyolar!! Bi kaç kez öyle yaptılar baktıkk yakalayamıycaz bizim Abiler tmm takmayın siz dediler.. boşuna ugraşmaya degmezz bu hafta nasılSa Küçükköye gelceklermiş.. eet eet! KaraGümrüktn snra İlk defa KüçüKköye Yalova taraftarı gelcekmişş :D:D Dört gözle bekliyoruzz.. ve İşte her neysee sonunda semtimize geldik ! ve Şimdi Dört gözlee Yalovayı bekLiyoRUz...

ben sana ligden düşeceksiniz dedim :D ayrıca yalovada küçükköye gelmeyecek boşuna umutlanmayın:D

ben sana ligden düşeceksiniz dedim :D ayrıca yalovada küçükköye gelmeyecek boşuna umutlanmayın:D

Daha Klasmanlar varmış oLm :D 18 tane daha maçımız var hahaha Bu Takım Bu Ligdee Seve Seve Kalıcak :D

Valla taş Atıp kaçmak kolay Küçükköye Gelmek olay :( BekLiyoruz biz yinede kardeşim yazılı var o gün ama okUla gitmycem maÇa Gidicem :D

attıkları o taşları bize atsalardıı varya :(

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri