Denizli'de yönetim dağılımı

karagümrük

Kayıtlı Üye
Mehmet Özsoy, Süper Lig'i iyi tanıyan teknik direktörlerle görüştüklerini belirtti.

Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, hem Süper Lig'i, hem de Bank Asya 1. Lig'i iyi tanıyan teknik direktörlerle görüştüklerini belirterek, yeni teknik direktörün kamp çalışmalarına yetiştirileceğini söyledi.

Denizlispor'da genel kurul sonrası Mehmet Özsoy başkanlığında oluşan yeni Yönetim Kurulu, görev dağılımını yaptı.

Özsoy, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Yönetim Kurulundaki görev dağılımı hakkında bilgi verdi. Başkanlığındaki yönetimde 3 başkan yardımcısı, 7 asbaşkan olmak üzere toplam 32 kişinin yer aldığını belirten Özsoy, başkan yardımcılarından Salih Amiroğlu'nun profesyonel şube ve altyapıdan, Rıdvan Erdemir'in Ar-Ge, kolej, sağlık, basın ve dış işlerden, Ali Alaybeyoğlu'nun da mali ve idari işler ile tesisler ve salon sporlarından sorumlu olduğunu bildirdi.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Özsoy, Denizlispor'un yeni sezon öncesi 5 Temmuz pazartesi günü toplanacağını, bir haftalık çalışmanın ardından sezon hazırlıklarının il dışında yapılacak kamplarla süreceğini belirtti.

Özsoy, teknik direktör konusunun da kamp süreci öncesinde sonuçlanacağını ifade ederek, ''İlk kamp yeri olarak Davraz'ı düşünüyoruz. İkinci etap kamp yeri olarak da Kartepe'yi düşünüyoruz. Anlaşma yapılacak hoca kampa yetiştirilecek. Hem Süper Lig'i, hem de Bank Asya 1. Lig'i iyi tanıyan hocalarla görüşüyoruz. Gelecek hocanın fikrini alarak transferler yapmayı düşünüyoruz'' dedi.

Teknik direktör konusunda Hakan Şükür ve Orhan Ak ile görüşmeler yaptıkları iddialarına da cevap veren Özsoy, söz konusu isimlerle yapılan görüşmelerin ziyaret amaçlı olduğunu söyledi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri