Denizli taraftarını vali sakinleştirdi!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Bursaspor'un Denizlispor'u 3-2 yendiği maçın ardından Atatürk Stadı'nın önünde toplanan ev sahibi takım taraftarları, önce yönetimi ve futbolcuları protesto etti. Vali Yavuz Erkmen'in araya girmesiyle sakinleşen futbolseverler takımları lehine sloganlar atıp rakip taraftarları tebrik etti.

Denizlisporlu futbolcuların çıkacağı kapının önünde toplanan taraftarlar, "En büyük taraftar, futbolcular sahtekar", "Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın", "Yönetim istifa" şeklinde sloganlar atarak, tepki gösterdi.

Protokol çıkışındaki bu protesto gösterisini gören Denizli Valisi Yavuz Erkmen, taraftarların yanına giderek sakinleştirmeye çalıştı.

Erkmen, burada yaptığı konuşmada, "Ben de üzüldüm. Yine de takımımıza sahip çıkacağız. Bu takım bizim takımımız. Hep birlikte ne gerekiyorsa onu yapacağız" dedi.

Taraftarların, deplasmanlara gidecek otobüs bulamadıklarını, Denizli'de hiçbir kurumun kendilerine bu konuda sahip çıkmadığını ifade etmeleri üzerine Vali Erkmen, taraftarlara 1 otobüs temin etme sözü verdi.

Vali Erkmen'in konuşmasının ardından taraftarlar, sakinleşerek takım lehine sloganlar atmaya başladılar.

Öte yandan, stadın önünde toplanan Denizlispor taraftarları, daha sonra stattan çıkmaya başlayan Bursaspor taraftarlarını tebrik ederek, başarılar dilediler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri