"Denizli ile yeni bir sistem"

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Beşiktaş Futbol Takımı'nın kondisyoneri Stefano Marrone, teknik direktör Mustafa Denizli ile birlikte yeni bir sistem oturtmak istediklerini söyledi.

Marrone, siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin Aralık sayısında yer alan röportajında, herhangi bir sistem için özel kondisyon gerektiğini belirterek, ''Mustafa Denizli ile yeni bir sistem oturtmak istiyoruz. Bunun için de kondisyon gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Kendilerinden önceki teknik ekibin ciddi işler yaptığını ifade eden İtalyan çalıştırıcı, ''Futbolcularda önceki plana göre oluşturulan iyi bir kondisyon var. Ama biz daha farklı bir şey istiyoruz. Daha çabuk ve şiddetli koşular istiyoruz. Çünkü üç forvetli bir sistemde oynamak için futbolcuların biraz daha fedakarlık yapması gerekiyor. Tabi ki bu birdenbire olmaz. Biraz zamana ihtiyacımız var. Ben doğru yolda olduğumuza inanıyorum. Zaman geçtikçe daha canlı ve hızlı oynuyoruz'' diye görüşlerini belirtti.

Stefano Marrone, amaçlarının öncelikli olarak sakatlamaları önlemeye çalışmak olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Futbolcuların düzgün idman yapması, beslenmesi ve profesyonel bir hayat yaşamaları lazım. Böylece kas sakatlığı riskini çok azaltıyoruz. Tabi ki farklı tipte sakatlıklar da var. Sonuçta futbol vücut vücuda temasın çok olduğu, sert bir spor. Bu biraz da şans işi. Beşiktaş olarak en iyi teknolojiyi kullanmak istiyoruz. Her zaman sakatlık riski var. Ancak futbolculara iyi bir eğitim veriyoruz. İlk hedef sağlıklı olmak. Performansı arttırmak için zaten gerekeni yaparız.''

Beşiktaş'ın çok büyük bir kulüp olduğu için bazı şeylerin İngiltere ve İtalya'dan daha iyi olduğunu kaydeden Stefano Marrone, ''Öncelikle mükemmel tesislerimiz var. Çok fazla sayıda profesyonel personel var. Bu nedenle ne İtalya'yı, ne de İngiltere'yi özlüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri