Deniz Yılmaz: 15 golüm garanti

KoJiRo

Kayıtlı Üye
Trabzonspor, Serdar Gürler'den sonra Deniz Yılmaz'ın işini de bitirdi. Gurbetçi oyuncu transfer sonrası ilk demecini FANATİK'e verdi: Bu hafta imza atıyorum. Önümüzdeki sezon 15 golüm garanti!

fft104mm2958406.jpg

Bordo-Mavililer, ilk transferini Elazığspor’dan Serdar Gürler’i renklerine katarak yapmıştı. İkinci bomba, yine aynı takımda forma giyen Deniz Yılmaz ile patladı. Trabzonspor, hem Elazığspor Yönetimi, hem de gurbetçi futbolcuyla her konuda anlaştı. Gakgoş’ta attığı 12 golle sezona damga vuran Deniz, transferiyle ilgili ilk demecini FANATİK’e verdi. Elazığspor’daki performansıyla kendini kanıtladığını söyleyen 26 yaşındaki golcü oyuncu, “Geride kalan sezonda 12 gol attım ama bu takımımı ligde tutmaya yetmedi. Trabzonspor çok iddialı, şampiyonluğu hedefleyen bir takım. Bu hedefe ulaşma konusunda elimden gelen yardımı yapacağım. Trabzonspor bana 12 golden fazlasını attırır. Şunu söyleyebilirim ki, önümüzdeki sezon 15 golüm garanti! Çok daha iyi bir Deniz izletebilmek için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı. Trabzonspor’un kısa süre içerisinde bu transferle ilgili olarak resmi açıklama yapması bekleniyor.

Ö.Necati Albayrak

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri