Deniz Seki: Ben Aşka Bedelimi Çok Ağır Ödedim

RaPizM^^

Bayan Üye
den350.jpg

Yaşadığı kötü günleri geride bırakan Deniz Seki'nin gündeminde; şu sıralar sadece eylülde çıkarmayı planladığı 10 şarkı sözlerilık yeni albümü var.
Geçtiğimiz hafta 40 yaşına basan şarkı sözlericı Günaydın’a verdiği röportajda "Artık ayaklarım yere daha sağlam basıyor. Hayattan dersler çıkardım ne istediğimi biliyorum" dedi. Aşkı kalbinden tamamen çıkardığını belirten Seki duygularını "Ben aşka bedelimi çok ağır ödedim sıra onda. Bakalım o bana nasıl ödeyecek borcunu?" diye ifade etti.
Artık aşkın kendisi için birinci planda olmadığını söyleyen güzel yıldız “Kalbime girmeye çalışacak insanın işi açıkçası biraz zor. Ama şu anda da zaten böyle bir şey istemiyorum. Evrene böyle bir enerji göndermiyorum. Aşka kapatmadım kendimi ama bu dönem hayatımda istemiyorum. Hazır hissetmiyorumçağırmıyorum bu enerjiyi. Geçenlerde bekar yengeç burçları ani bir evlilik yapacakmış diyorlardı... Bilmiyorum artık; hayat bana sürpriz yaparsa bilemem...” dedi.
Kuruçeşme'de oturan Deniz Seki hayatındaki en büyük değişimin evini yenilemek olduğunu belirterek şunları söyledi: "Şehir dışında ev arıyorum. Uzaklaşmak istiyorum bu kalabalıktan... Yeni bir eve taşınıp tüm eşyalarımı da yenileyeceğim..."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri