YfdvHJdbD4U
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 25 Ocak 2012 #6 ---> Deniz Seki - Adaletsiz Seçim Denk geldiğimde asla degiştiremiyeceğim şarkılardan biri.
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 25 Ocak 2012 #7 ---> Deniz Seki - Adaletsiz Seçim CaSPeR35' Alıntı: Denk geldiğimde asla degiştiremiyeceğim şarkılardan biri. Genişletmek için tıkla ... AL Bendende O Kadar YıLmaz .
---> Deniz Seki - Adaletsiz Seçim CaSPeR35' Alıntı: Denk geldiğimde asla degiştiremiyeceğim şarkılardan biri. Genişletmek için tıkla ... AL Bendende O Kadar YıLmaz .
Yeditepe Banned 25 Ocak 2012 #8 ---> Deniz Seki - Adaletsiz Seçim Saatlerdir bu parçayı dinliyorum . Sıkılayım da değiştireyim demedim . Bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor . Ben unuttum desem de ,yerin hala dolmuyor ..
---> Deniz Seki - Adaletsiz Seçim Saatlerdir bu parçayı dinliyorum . Sıkılayım da değiştireyim demedim . Bu yürek ilk defa bugün kırılmıyor . Ben unuttum desem de ,yerin hala dolmuyor ..
G Gülümse. Bayan Üye 25 Ocak 2012 #9 ---> Deniz Seki - Adaletsiz Seçim Çok severim bende. Yorumlar için teşekkürler.