http://www.youtube.com/watch?v=h-rq0jEzHjI eskileri sevenlere gelsin ...
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 9 Ara 2012 #2 ---> Deniz Arcak ... Eller Aldatır ( 1996 ) ... beni bitirdi bee teşekkürler ben bu şarkı cıktıgında 2 yasındaydım o zamanlarda cok cok dınlerdım dıyecem ama olmıcak
---> Deniz Arcak ... Eller Aldatır ( 1996 ) ... beni bitirdi bee teşekkürler ben bu şarkı cıktıgında 2 yasındaydım o zamanlarda cok cok dınlerdım dıyecem ama olmıcak
Elsa Bayan Üye 9 Ara 2012 #3 ---> Deniz Arcak ... Eller Aldatır ( 1996 ) ... Nefretim yalan , unuttuğum yalan, seni aldatmadım inan. Genişletmek için tıkla ... Çok severim çok, + + + + diyorum.
---> Deniz Arcak ... Eller Aldatır ( 1996 ) ... Nefretim yalan , unuttuğum yalan, seni aldatmadım inan. Genişletmek için tıkla ... Çok severim çok, + + + + diyorum.
parasite Kayıtlı Üye 9 Ara 2012 #4 ---> Deniz Arcak ... Eller Aldatır ( 1996 ) ... Thundeers' Alıntı: beni bitirdi bee teşekkürler ben bu şarkı cıktıgında 2 yasındaydım o zamanlarda cok cok dınlerdım dıyecem ama olmıcak Genişletmek için tıkla ... Elsa' Alıntı: Çok severim çok, + + + + diyorum. Genişletmek için tıkla ... parçanın sözleri çok güzeldir.Deniz Arcak'ta çok iyi yorumlamış gerçekten ...
---> Deniz Arcak ... Eller Aldatır ( 1996 ) ... Thundeers' Alıntı: beni bitirdi bee teşekkürler ben bu şarkı cıktıgında 2 yasındaydım o zamanlarda cok cok dınlerdım dıyecem ama olmıcak Genişletmek için tıkla ... Elsa' Alıntı: Çok severim çok, + + + + diyorum. Genişletmek için tıkla ... parçanın sözleri çok güzeldir.Deniz Arcak'ta çok iyi yorumlamış gerçekten ...