Deneme Moderatörler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALavignE

Kayıtlı Üye
Forum kuralları gereğince 100 kaliteli konu ve 1 ay üyelik gerekiyor acaba bu kriterleri yapamayan veya forumda hep online olan ama konu açmayan üyelerimiz için Deneme moderatör şeklinde bir rütbe verilmesini istiyorum.

Forum kullanmasını bilen bu kriterlerin altında olan kişiler olursa memnun olurum.

---> Deneme Moderatörler ?

zaten stajyer modluk var oda bir deneme süresi.

ama bu kriterlerin altındaki üyeler bencde olmamalı ki zaten öyle.

Forum kuralları gereğince 100 kaliteli konu ve 1 ay üyelik gerekiyor acaba bu kriterleri yapamayan veya forumda hep online olan ama konu açmayan üyelerimiz için Deneme moderatör şeklinde bir rütbe verilmesini istiyorum.
Forum kullanmasını bilen bu kriterlerin altında olan kişiler olursa memnun olurum.

:)

Gereksiz :)

0nLıne oLupta konu kasmayan bır admın goster bana :) O SekıLde oLursa bız prenses uyelere verıyoruz 10 mesajdan sonra prenses uyeLık her uye oLana vereLım deneme mod dıye Saçma değiL mi sence?

aynen o zmn tüm üyeler mod olsun.prenses üye falan olmasın tek mod admin kurucu olsun saçma yane.eğer mod olmak istiyosan kardeşim kriterlere uyacaksın biz o kadar konu kasıyoruz yaneee.xD

KaLauRia ;

Konu Bir Forum İçin Olmazsa Olmazdır

Ancak Ondan Daha Önce Gelen Şeylerde Var Elbette

Forumda Sevilmen , Güvenilir Biri Olman..

Eger Bunları Sağlayabilirsen Elbette Moderatörde Olursun Adminde..

Bende Sen Gibi Zamanında Bu Foruma Bi Yabancı Üye Olarak Girdim

Ve Şuanki Konumumu Söylememe Gerek Yok..

Herşey Güven. ;)

Tamam bende konular açıp kritlerleri sağladıktan sonra modluk başvurusu yapacağım :D

Nickimi ALavignE olarak değiştirirseniz sevinirim.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri