Demirel: ''1 puana üzülüyoruz''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Bursaspor beraberliğinin ardından açıklamalar yaptı..

İki takım da 3 puan istediği için son 10 dakikada karşılıklı ataklar oldu. İki takımın da istediği sonuç değildi. En azından bizim istediğimiz bir sonuç değildi. Bursa takımının son şampiyonluğu ve ligdeki durumu ortada. 1 puana üzülüyoruz; galibiyeti getirecek golleri kaçırdık, onların da kaçırdıkları var. Neticede de 1'er puanla ayrıldık. İlk yarı daha iyi; üstün olan bizdik. İkinci yarıda kısım kısım biz daha üstün oynadık. Aradaki puan farkını aşağıya indirmek istiyorduk ama yapamadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız.

Konuşmak için daha çok erken bazı şeyleri; sıralamada çok şeyler değişecektir. Kazanılan puanlar, kaybedilen puanlar olacaktır. Daha zamanımız var ama göreceğiz. İstediğimiz, özlediğimiz bir hedef var. Elimizden geleni yapmalıyız ve rakiplerimiz karşısında puan kaybetmemeliyiz. İki haftada 4 puan kaybettik. 4 puan daha alsak bugün farklı şeyler konuşacaktık."

-BASIN TOPLANTISI-
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, maçta takım olarak iyi oynadıklarını, Bursaspor'un da elinden geleni yaptığını belirterek, ''Bu gerek Bursaspor'un gerek bizim memnun olmadığımız bir skor'' dedi.

Bir gazetecinin, ''Maçın kahramanı'' benzetmesini kabul etmeyen Volkan, ''Ben kurtarışlarım için övgüyü hak etmiyorum. Biz takım olarak mücadele ediyoruz. Benim görevim zaten bunları kurtarmak'' diye konuştu.

''Fenerbahçe'nin bu kadar pozisyon vermesi sence normal mi?'' sorusuna Volkan, ''Kazanmak için zaman zaman çok fazla ileri çıkınca kalemizde bu pozisyonları görüyoruz. Bu tür şeyler olabilir'' yanıtını verdi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri