Demir Ören'den ''sağlam''uyarı

qösdé

Banned
demiroren-saglam-ic1.jpg

‘Böyle olmamalıydı’
Ligin ilk iki haftasında başarılı bir görüntü çizmesine rağmen Trabzonspor karşısında pozisyon bulmakta güçlük çeken Beşiktaş’ta Başkan Yıldırım Demirören oynanan futboldan rahatsız oldu. İstanbul’a dönüşte, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir görüşme yapan Başkan, “Takımın bu halini hiç beğenmedim. Kazanmak adına değil, sadece kaybetmemek için sahadaydık. Oyun felsefemiz bu olmamalıydı” ifadesini kullandı.

‘Önlemleri almalıyız’
Rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada, galibiyet bekleyen Başkan Demirören, “Rakip kim olursa olsun Beşiktaş’ın her maçta önce kazanmayı düşünmesini istiyorum. Sergilediğimiz futbol hoşuma gitmedi. Gerekli önlemleri bir an önce almalıyız. Perşembe günü oynanacak Metalist Kharkiv mücadelesinde, sahada çok farklı bir Beşiktaş görmek istiyorum” diyerek, Ertuğrul Sağlam’ı uyardı.
(Fanatik)

Demirören'den 'Sağlam' uyarı
Beşiktaş
16.09.2008 - Bu haberi 1.219 kişi okudu.

Beşiktaş, Trabzonspor kalesine bir isabetli şut atamadı, Başkan Demirören, Sağlam'ı uyardı: "Takımın bu hali hiç hoşuma gitmedi."​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri