Demir Demirkan'dan yeni albüm: "ÖFKEM VE BEN"

ashli

Bayan Üye
Türk Rock tarihinin en başarılı sanatçılarından Demir Demirkan'ın maxi single çalışması "ÖFKEM VE BEN" Pasaj Müzik etiketi ile müzikseverlerle buluştu. Albümün ilk şarkısı ÖFKEM VE BEN beklenmedik bir anda çıkıp gelen eski bir dostu, güçlü, kolay kontrol edilemeyen öfkeyi anlatıyor. İnsanın öfkenin ateşinde yanıp, kavrulup küllerinden yeniden doğuşunun serüvenini yaşatıyor.

Albümün bir diğer şarkısı "AŞKTAN ÖTE" ise duygusal bir yapıya, Ömer Hayyam etkisine sahip. Parçada Aşk bir yana, dünya bir yana teması işleniyor. Tanrısal veya her hangi bir şeye duyulan aşk halini yüksek volümle hayata geçiren parçanın akustik versiyonu da bulunmakta...

Maxi Single'da yer alan parçaların rock düzenlemeleri Demir Demirkan, Kerem Tüzün ve Arbak Dal tarafından yapıldı. Demirkan "AŞK'TAN ÖTE"nin akustik versiyonunda ilk defa gitarın üzerinde bir perküsif loop hazırlayarak onun üzerine çalıp, vokali gerçekleştirdi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri