CmXLqq1l2ng
yigitbircan Banned 24 Kas 2012 #2 ---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan Ewt bende seviorum ama bu ara hedie kabul edcek durumda dilim bastan soylim P Ellerine saglık.
---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan Ewt bende seviorum ama bu ara hedie kabul edcek durumda dilim bastan soylim P Ellerine saglık.
leylmira Bayan Üye 24 Kas 2012 #3 ---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan Yok zaten bu şarkı sana hediye edilecek bir şarkı değil...
---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan Yok zaten bu şarkı sana hediye edilecek bir şarkı değil...
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 24 Kas 2012 #4 ---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan Gokhanim xD
yigitbircan Banned 24 Kas 2012 #5 ---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan hani dün cikarken bişi dicektin ?
leylmira Bayan Üye 24 Kas 2012 #6 ---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan Şarkı sözlerinde o yoktu ama xD sunum hazırlıyorum bilgi aktarıcam
---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan Şarkı sözlerinde o yoktu ama xD sunum hazırlıyorum bilgi aktarıcam
yigitbircan Banned 24 Kas 2012 #7 ---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan tmm tmm sana şarkı icinden soru lasim ) Nese ben Rahat biraktim..Kolay gelsin...kahvenle sigarani al yanina unutma..
---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan tmm tmm sana şarkı icinden soru lasim ) Nese ben Rahat biraktim..Kolay gelsin...kahvenle sigarani al yanina unutma..
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 29 Kas 2012 #8 ---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan Bir bakmışsın yıllar gecmis çoktan, Kalbimi medet ummus ondan bundan... Ne kin tutar kalbim ne bir intikam, SANA DEĞMEZ YİKİL KARŞIMDAN !..
---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan Bir bakmışsın yıllar gecmis çoktan, Kalbimi medet ummus ondan bundan... Ne kin tutar kalbim ne bir intikam, SANA DEĞMEZ YİKİL KARŞIMDAN !..
Elsa Bayan Üye 29 Kas 2012 #9 ---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan Sözler muhteşem muhteşem
H HaDeS Kayıtlı Üye 29 Kas 2012 #10 ---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan bu kadın slow şarkıları iyi söylüyor...güzel şarkı
---> Demet Akalın feat. Gökhan Özen - Yıkıl Karşımdan bu kadın slow şarkıları iyi söylüyor...güzel şarkı