http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=83282
ashli Bayan Üye 5 Ara 2010 #2 ---> Deli İbo'nun Bursalı Taraftardan Bayrağını Alması İbrahim'i biraz sert gördüm halbuki onun misyonu barıştırmaktır xD
---> Deli İbo'nun Bursalı Taraftardan Bayrağını Alması İbrahim'i biraz sert gördüm halbuki onun misyonu barıştırmaktır xD
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 5 Ara 2010 #3 ---> Deli İbo'nun Bursalı Taraftardan Bayrağını Alması ashli' Alıntı: İbrahim'i biraz sert gördüm halbuki onun misyonu barıştırmaktır xD Genişletmek için tıkla ... yanlış biliyorsun bebeğim onun misyonu hakedene hakettiğini vermektir: )
---> Deli İbo'nun Bursalı Taraftardan Bayrağını Alması ashli' Alıntı: İbrahim'i biraz sert gördüm halbuki onun misyonu barıştırmaktır xD Genişletmek için tıkla ... yanlış biliyorsun bebeğim onun misyonu hakedene hakettiğini vermektir: )
ashli Bayan Üye 5 Ara 2010 #4 ---> Deli İbo'nun Bursalı Taraftardan Bayrağını Alması Asi Ruh' Alıntı: yanlış biliyorsun bebeğim onun misyonu hakedene hakettiğini vermektir: ) Genişletmek için tıkla ... ne anlamda dediğimi anladın sen
---> Deli İbo'nun Bursalı Taraftardan Bayrağını Alması Asi Ruh' Alıntı: yanlış biliyorsun bebeğim onun misyonu hakedene hakettiğini vermektir: ) Genişletmek için tıkla ... ne anlamda dediğimi anladın sen