Dekolte teşhircilik midir? Değilse nedir?

---> Dekolte teşhircilik midir? Değilse nedir?

Hoş değil böyle tanımlamalar yapmak. Sen dekolte giyene teşhirci dersen o da gelir sana örümcek kafalı der, toplum içinde huzursuzluk yaşanır. Farklı giyimlere, farklı inanışlara, farklı yaşam tarzlarına saygı göstermek gerekir. İnsan eğer karşı taraftan saygı bekliyorsa önce bu saygıyı göstermek zorundadır. Dekolte giyim şu anda modern dünyanın tercih edilen bayan giyimidir, bayanları daha güzel, çekici ve şık gösterir. Dediğim gibi böyle giyimi seversiniz veya sevmezsiniz bu kişinin tercihidir, yargılamamak gerekir.

Bence değildir. Yani bir insan dekolte giyiyorsa vücut hatlarını göstermek için değil kendine yakıştırdığı için giyiyordur ki tamamıyla kapalı giysede teşircilik yapanlar oluyor

EL edep , el edep Yüceler yücesi ALLAH ın KELAMI KURAN I KERİM kadının ölçüsünü kuran ı kerimde teleffuz etmiştir....
Şimdi örümcek kafalı da ne demek ALEMLERİN RABBİ bu konuyu açıklığa getirmiştir.
Seni yaratan RABBİN sana onu yargılama hakkımı veriyor...???
Teşhirçiliktir....

Varsa ıspatın açıkla....

Kadında + bir çekiciliktir dekolte. Kadınların dekolte giyinmesi normal.

Teşhirciliktir bence eğerki kişinin dekolte giymek için geçerli bir sebebi yoksa

fikrini curutmek gibi bir emelim yok.
lakin yasadigimiz moder dunya da bazi olgulari,
luzumundan fazla sorgulamamk gerektigi kanisindayim..

Modern nedir , nerden lügatımıza girdi , kimler modern , kimler değil....

Rahmetli M.AKİF ERSOY medeniyet dediğin TEK DİŞİ kalmış canavar derken neleri kast ettiğini düşünmeni öneririm...

O zaman sorgulaman gerektiğini düşünmek istersin belki...

Başka miletlere özenen özendiğinin köleliğinden kurtulamaz , tarih herşeyin aynası.....

Şahsen ben dekolte giyerim ama teşhirci değilim. Bir insanın dekolteyi ne amaçla giydiğine bağlıdır.

Her insanın kendine göre doğruları, kendine göre yanlışları vardır. Kendi fikirleri, kendi tercihleri vardır.
Ben teşhircilik olarak görürüm. Hatta bedenin böylesine sergilenmesini gerçekten saçma bulurum.. Gereksizdir. Dinen de sakıncalı olduğu bir gerçektir. Fakat dini de bir yere koyup, düşündüğümde,acizlik olduğunu bile düşünebiliyorum bazen..Birilerinin gözüne hitap edip, dekolteyle etkilemektense, kalbine ve ruhuna hitap edip konuşmalarım,tavrım ve zekamla etkilemeyi tercih ederim.

Elbette ki, dekoltelileri de dışlayıp yadırgamam. Dekolteli olduğu için, ona diğer insanlardan farklı davranmam. Tercihidir.. Zararı varsa da kendinedir... Yararı varsa da kendinedir..

insanlar beğenilmek ister, bu çok normal. toplum normları ne derece rahatsa, insanlar o kadar rahat giyinmeli bence. bakan insan yiyecek gibi bakmadığı sürece suçlu değil bana göre.

taşıyabiliyorsa o dekolteyi giymeli bence

Ben bu kadınların neden açık, dar vb. tahrik edici şekilde giyindiğini hala anlayamadım. O yüzden bu soruyada cevap bulamıyorum. Hadi sanatçılar işi gereği giyiyo, diğerleri niye giyiyo?

Dekolte gelişmiş toplumlarda giyim tarzı, diğer toplumlarda ise teşhirciliktir.

Mehmet Akif Ersoy'dan bir dörtlükle cevap vermek isterim...

Kim Demiş Avrupa İnsanı Medeni?
Ne Edep Var Ne Haya Çırılçıplak Bedeni!
Eğer Medeniyet Açıp Saçmaksa Bedeni;
Desenize Hayvanlar Bizden Daha Medeni​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri