Dejenere Olduk Biz.

REiSS

Kayıtlı Üye
Ahmet Kaya'nın ''Kum Gibi'' adlı şarkısını dinlerken ''Bu adam kim, yeni mi çıktı.'' diyen bir arkadaşa,

Kızlar yurdunu dikizlemek üzere dürbün satın alan ve saatlik kiralayan bir arkadaşa,

Her hafta sonu Ankara'ya ailesinin yanına giden eski bir arkadaşa,

Saçlarım bozulur diye bütün kış bere,kapşon takmayan bir arkadaşa,

Kız, kadıköyde oturuyorum diyince sazan gibi bende kadıköyde oturuyorum diyip hergün ders çıkışı kızla kadıköye kadar giden ardından da Beylikdüzüne evine giden bir arkadaşa,

Yemekhanede çalışan kızı tavlayarak yemekleri bedavaya getiren bir arkadaşa,

Oklava,terlik vs. şeylerle tavana vurarak,sessiz olun lan uyarısı veren bir alt komşuya,

Marlboro kutusunda Lark içen şahsiyetlere,

Metrobüs turnikesinden atlama rekoru kıran şahsiyetlere,

Bilerek birkaç derse girmeyip kızlardan not almaya bahane yaratan arkadaşlara,

Bilerek alta ders bırakıp seneye yeni gelecek olan kızları ''hocayı tanıyorum,notlar full,ne sorar biliyorum.'' numaralarıyla ayartmaya çalışan arkadaşlara,

Kızlı,erkekli sohbetlerde Ahmet Selçuk İlkan iken, sadece erkekli sohbetlerde Recep İvedik olan arkadaşlara,

Alışveriş yaparken satıcıyı tanımadığı halde ürünün fiyatını öğrendikten sonra ''İyi tamam da bize ne kadar'' diyen bir enişteye.Aynı şekilde yemek yemeye gidildiğinde garsonu tanımadığı halde ''Her zamankinden'' diyen bir enişteye,

Televizyonda gördüğü erkek sanatçıların %66'sına topitop diyen bir enişteye.En son nasibini alan ünlü ise Murat Boz oldu.

Trafikte,haberlerde,hayatın her yerinde yanlış bir şey yapan bir insana ''Kesin cimbomludur.'' diyen bir amcaya,

Öss'yi kazandığıma şaşıran hayretler içinde kalan bir aile topluluğuna,

sahibim.

hükümsüzdür.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri