..BöCek+
Bayan Üye
Uzun zamandır Df'ye girmiyorum... E tabi merak etmişinizdir nerelerde bu kız:8:
Yok yok ... Etmişsinizdir:8:
Şu an Simpsons'i izliyorum saçmalayabilirim:8:
Okul başladı yaa var ya neler oldu nelerhahaha
Bütün derslerde inek olmuşum meğersemm:67:
Hocalar beni kaldırıyo hep:67:
Sınıfa da insanlara da hocalara da bayıldımhahaha
Çünkü Başkan Yardımcısıyımmmmmm !!!:106:
Yani belki basit gelebilir başkalarına,, ama ben hayatımda ilk kez sınıfta bi rütbe aldımm !!:2:
Sınıfta kimse başkan olmak istemedi, en son Ömer çıktı sonra ben de dayanamadım rakip oldum onahahaha O kazandı Ama olsun Yardımcıyım hıhh
Iııı... 37 saat meselesi çıktı... Hayvan gibi ders işliyoz zaten oha yani !
Salı günü bir de son ders İngilizce sınav yaptılar bizim okulda toptan hahaha
Soru aynen şöyle haa
" Are you German?
Yes ...
* I am not
* I am
* Me not"
Soruya bak abi ya
Eee tabi döktürdüm ama son sorulara doğru tökezledim:19:
Neyse ki 60 doğru 20 yanlış yapmışımhahaha Yanlış kontrol ettiği kesin:160:
Bu arada hayatımda çok büyük bi değişiklik oldu:2:
Aşık oldum:2:
Kimse bilmiyo şşş:67:
O benim her şeyimi değiştirdi aslında ama kimse bilmiyo:67:
Size anlatayım sizden sır çıkmaz
Adı Hakan... Dersaneden:2:
Çok feci ötesi tatlı bişeyyy:2:
Onun kankası benim de kankam ve öğrendim bişeyler... Yani o dersanenin en havalı kızından hoşlanmış.. Ee ben olsam ben de hoşlanırım hanihahaha
Hani ben metalciyim ya ya da rockçı ne derseniz.. E öyle giyinince hiçbir erkeğin bana bakmadığını fark ettimmm:147: Artık öyle giyinmemeye karar verdim:2: Ben müziğimi dinlerim kimse karışamaz ama kıyafetim öyle olmayacaakk..:67: İyi ya da kötü ben böyle istiyorum !hıhh
-Pardon Family Guy başladı iyice saçmalıyorumhahaha-
İşte böyle giyiniyorum artık... Hani ben bir de şişkoyum ya bilmeyen yoktur şişko olduğumu:8: Diyetisyene gidiyorum 5 kg fazlam varmış bir sürü yağım varmışhahaha İşte bugün başlayacaam...
Ve ben hayatımdan -sanki 50 yaşındayım- birkaç şey tecrübe edindim:8:Bunlardan birisi de, birine aşık olursan SAKIN aşık olduğunu onun yakınındakilere söyleme... Ve çok samimi olmadıklarına söyleme... Bu yüzden 1000 tane bela geldi başıma:2: Ben böyle mutluyum:2: Acı çekmiyorum:2: Sadece onu görünce...:2:Çok tatlııııııııııııııııııııı:50:
Ayy yazacak ne çok şeyim varmış
Yaa okula dönersek bizim okul 9.sınıflardan kaç tane almış biliyomusunuz?
Hı?
270 kişi !!!!!!!
Düz lise değil bizim okul ama MAL gibi oldu okul yaaaaa !!!!!
Herkes çöm artık sanki
Ayrıca en sevdiğim koridordayım:2:: 3.Koridooorrr....
Var ya... Aslında hiç bu kadar mutlu değildim yani anlattığım gibi değildim... Bu site bana güç veriyor:106:
Şu sıralar biriyle çıkarsam eminim kafam çok dağılır... Ben en iyisi okul zamanı çıkmıyım kimseyle yaa... Ay sanki teklif çok da ..... Okul kapandığından beri kimse aşık olmadı:19: Amaan çok da tın:160: Ben böyle mutluyum:150:
Okudunuz mu okumadınız mı bananehahaha
Bu bir günlükhıhh
Neyse yorumlarınızı esirgemeyinhahaha
Yok yok ... Etmişsinizdir:8:
Şu an Simpsons'i izliyorum saçmalayabilirim:8:
Okul başladı yaa var ya neler oldu nelerhahaha
Bütün derslerde inek olmuşum meğersemm:67:
Hocalar beni kaldırıyo hep:67:
Sınıfa da insanlara da hocalara da bayıldımhahaha
Çünkü Başkan Yardımcısıyımmmmmm !!!:106:
Yani belki basit gelebilir başkalarına,, ama ben hayatımda ilk kez sınıfta bi rütbe aldımm !!:2:
Sınıfta kimse başkan olmak istemedi, en son Ömer çıktı sonra ben de dayanamadım rakip oldum onahahaha O kazandı Ama olsun Yardımcıyım hıhh
Iııı... 37 saat meselesi çıktı... Hayvan gibi ders işliyoz zaten oha yani !
Salı günü bir de son ders İngilizce sınav yaptılar bizim okulda toptan hahaha
Soru aynen şöyle haa
" Are you German?
Yes ...
* I am not
* I am
* Me not"
Soruya bak abi ya
Eee tabi döktürdüm ama son sorulara doğru tökezledim:19:
Neyse ki 60 doğru 20 yanlış yapmışımhahaha Yanlış kontrol ettiği kesin:160:
Bu arada hayatımda çok büyük bi değişiklik oldu:2:
Aşık oldum:2:
Kimse bilmiyo şşş:67:
O benim her şeyimi değiştirdi aslında ama kimse bilmiyo:67:
Size anlatayım sizden sır çıkmaz
Adı Hakan... Dersaneden:2:
Çok feci ötesi tatlı bişeyyy:2:
Onun kankası benim de kankam ve öğrendim bişeyler... Yani o dersanenin en havalı kızından hoşlanmış.. Ee ben olsam ben de hoşlanırım hanihahaha
Hani ben metalciyim ya ya da rockçı ne derseniz.. E öyle giyinince hiçbir erkeğin bana bakmadığını fark ettimmm:147: Artık öyle giyinmemeye karar verdim:2: Ben müziğimi dinlerim kimse karışamaz ama kıyafetim öyle olmayacaakk..:67: İyi ya da kötü ben böyle istiyorum !hıhh
-Pardon Family Guy başladı iyice saçmalıyorumhahaha-
İşte böyle giyiniyorum artık... Hani ben bir de şişkoyum ya bilmeyen yoktur şişko olduğumu:8: Diyetisyene gidiyorum 5 kg fazlam varmış bir sürü yağım varmışhahaha İşte bugün başlayacaam...
Ve ben hayatımdan -sanki 50 yaşındayım- birkaç şey tecrübe edindim:8:Bunlardan birisi de, birine aşık olursan SAKIN aşık olduğunu onun yakınındakilere söyleme... Ve çok samimi olmadıklarına söyleme... Bu yüzden 1000 tane bela geldi başıma:2: Ben böyle mutluyum:2: Acı çekmiyorum:2: Sadece onu görünce...:2:Çok tatlııııııııııııııııııııı:50:
Ayy yazacak ne çok şeyim varmış
Yaa okula dönersek bizim okul 9.sınıflardan kaç tane almış biliyomusunuz?
Hı?
270 kişi !!!!!!!
Düz lise değil bizim okul ama MAL gibi oldu okul yaaaaa !!!!!
Herkes çöm artık sanki
Ayrıca en sevdiğim koridordayım:2:: 3.Koridooorrr....
Var ya... Aslında hiç bu kadar mutlu değildim yani anlattığım gibi değildim... Bu site bana güç veriyor:106:
Şu sıralar biriyle çıkarsam eminim kafam çok dağılır... Ben en iyisi okul zamanı çıkmıyım kimseyle yaa... Ay sanki teklif çok da ..... Okul kapandığından beri kimse aşık olmadı:19: Amaan çok da tın:160: Ben böyle mutluyum:150:
Okudunuz mu okumadınız mı bananehahaha
Bu bir günlükhıhh
Neyse yorumlarınızı esirgemeyinhahaha
Başkan Yrd. Başak ÜNAL
hahaha
hahaha