değişik sözler twitter

'Gülümse

:D
Prenses
ARZULAYIŞ, BENCE O, YA İçTEN İçE AĞLAYIŞ, YADA SANİYEDE öZLEM BENCE NE BİR ŞEYE DUYULAN HASRET, NE DE ULU BİR OLSA SENDEN UZAK YAŞAYIŞ.

Allah sevenleri sevenine, SENİ`de bana bağışlasın.

Ağlamak için gözde yaşımı olmalı? Gözler gülerken kalpler Ağlayamaz mı?, solması için gülü Balından mı koparmalı? Pembe bir goncayken gül dalında solmaz mı ?

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olurda şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.

Adını kağıda yazamıyorum, gün olur yerlere atılır diye.Ellerim tutmuyor, çizemiyorum resmini görenler tutulur diye.

Adını denizlere yazsam dalgalar siler adını gökyüzüne yazsam bulutlar siler adını kalbime yazdım kimse silemez!!!

Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak,mutluluk ise gözbebeğin kadar yakın olsun!Umutların gerçek,gerçeklerin mutluluk,mutlulukların sonsuz olsun!

Yaşamın kıyısında olup ta hayat mücadelesine devam eden,hayat mücadelesi yaparken sevgiyi unutmayan insan, mutludur.

Yarından umut yok bomboş hayatım tebessümler yalan kan ağlar bahtım teselli aramak bütün hayatım buda yaşamaksa yaşıyorum ben.

Yalvarsam rüzgara getirir mi kokunu bana kuşlara anlatsam aşkımı anlatır mı tanrıya yalvarsam kavuşturur mu seni bana özledim seni anlasana????

YALNIZ BİR KALBİN TEK BİR ANAHTARI VARDIR. MASUM BİR GüLüMSEME. NE OLUR GüLüMSE! BANA DEĞİL KENDİNE.çüNKü BUNU EN çOK SEN HAKEDİYORSUN!

Yağmur ilahi bir rahmettir yağmurda durup çırılçıplak gelse her şey,gökkuşağı bir yağmurun ardında toprak kokusuyla gökyüzüne seni seviyor dese sende beni sever miydin.

YAĞMUR GöRüRSEN GöZLERİMİ HATIRLA SARI YAPRAK GöRüRSEN KALBİMİ HATIRLA ACI TEBESSüM GöRüRSEN DUDAKLARIMI HATIRLA ELLER üSTüNDE BİR TABUT GöRüRSEN BENİ HATIRLA.

Ya Gözlerin aklımda,yada Aklım adında,ya Hayalin karşımda,yada sesin kulağımda,ya ben çıldırıyorum,yada çok özlüyorum,ya özlemek çok güzel,yada özlenen çok özel.

Utandım maldan mülkten usandım yalan sözden kalbim benim olalı canım senin olalı her yerde seninleyim ben seninle doğmuşum sensiz ölemem dünyayı verseler yine başkasını sevemem.

Upuzun bir aşk bizimki.Sanki upuzun bir nehir gibi.Başlangıcı sen bittiği ben ama uçları hiç birleşmeyen.Ayrı değiliz ama uzağız Birleşirsek belki de ayrılamayız.

Unutursun dedi unutamam dedim unutacaksın dedi unutmayacağım dedim elbette unutursun dedi gözlerim doldu unutmayacağım dedim.

Unuttum dersem bile sakın inanma, unutamam seni asla Hiçbir Zamanda, Severim çünkü SENİ CANIMDAN, unutsan bile beni ben seni UNUTAMAM HİçBİR ZAMANDA !!!

Unutma ki , unutulanlar , unutanların , unuttuklarını asla unutmazlar!!!

UNUT DEDİLER UNUTTUM AMA; SENİ DEĞİL UNUT DİYENLERİ

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri