değişik sözler facebook

'Gülümse

:D
Prenses
BİLİYORMUSUN BU GECE SENİ DüŞüNüP SANA İçTİM. ŞEREFİNE DEĞİL CANIM,ŞEREFSİZLİĞİNE.

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.

BEYAZ BİR GüVERCİN GöNDERİYORUM SANA, KANADINDA MUTLULUK, YüREĞİNDE SEVGİ ŞEFKAT, KARBEYAZ TüYLERİNDE UMUT VE GAGASINDA İYİ GECELER öPüCüĞü ONA İYİ BAK OLURMU!

Benimsin seni en çok sevdiğimi sensin!!! çok mut uluyum.

Benim seni sevdiğim kadar güneş toprağı sevseydi toprak dört mevsim çiçek açardı.

Benim bu kapkara Dünyamı aydınlattın.Yüzüme bir tebessüm ve sevinç verdin.Yoksa ben hiç Güler miydim? Seni o kadar Seviyorum ki, gülmeyi bile Seninle paylaştım.

Beni ne zaman unutacaksın?"- diye sorma bana! öleceğim günü bilmiyorum ki...!

BEN SENİ SEçTİM çüNKü SEN BENİM İçİN YALAN DüNYADAKİ TEK GERçEKSİN...

Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti,ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek,ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar bitmeyecek.

Ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin.

Belki sana bu hatıram son hatıram olacak.Bunu yazan ellerim bir gün toprak olacak.Mezarıma gelince son gülleri dikersin.Buda bir son güldü ne çabuk soldu dersin.

Başka birisinin sana çiçek getirmesini beklemeden kendi bahçeni kendin şenelt ve kendi ruhunu kendin süsle.göreceksin ki;dayanıklısın,kuvvetlisin ve değerlisin..

Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır, geçip giden zaman...

Başımı kaldırıp gök yüzüne bakmıyorum artık Sigaramın dumanına vurmuyorsun Yazık ölümüne aşk için deymiyorsun artık NEDEN Mİ SENİ SEVMİYORUM.

Bakıyor, görüyor, dinliyor ve anlıyorum. fakat seni görünce hiç bir şey anlatamıyorum...

Ayrılık bile ağlardı ayrılığı yaşasaydı. Utanırdı yaptığından Aşkı tanısaydı...

AŞKIN GöZYAŞLARI DENİZE DöKüLDüĞüNDE DALGALAR SAHİLE ŞU İMZAYI ATAR: SENİ SEVİYORUM!

Aşkı ve Sevdayı iki öpücük zannedenlere kızıyorum, çünkü sevdiğini yarı yolda bırakmak, nankörlüğün ve namertliğin en adisi budur işte...

Aşk öyle bir derttir ki derman kabul eylemez.aşık gönlü gitmiştir servet sana düşmez herkimin bedenine değse bu bela oku ölür, mahvolur,gider ve bir daha dirilme.

Aşk muz kabuğuna benzer üzerine basınca ayağın değil hayatın kayar..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri