Dee_Mask Banned :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-oZKan-

Ceo
Admin
banlayan : OzKaN

banlanan: Dee_Mask

sURE: Sonsuz

Sebp: Reklam 2 Yuzluluk Forum Uyelerıne Asılma Uyelere Pm Atma Sapıklık ..UYELERE OZELDEN PM ILE REKLAM ATMA

Not: YAVAS YAVAS BELLI EDIYOR HERKES BURASI TEMIZ BIR AILE BOEL DOKULUYOR İŞTE GECICI OLANLAR TESEKKUR EDERIZ SIMDIYE KADAR ATIIG MESAJLAR ICIN :)

Banada Reklam Atmıs Bildigim Tek Bisey Var Görevi Bırakıyosanız Yada Herhangi Bi Sorununuz Varsa İnsan Gibi Bırakın Böyle Deil Yakısmıyor :)

:) yemek yedıklerı kaba :D gibi bişi sallayın bız aıleyız dedımyaa gıtseneyazar kalan sahalar bızım ama o uzulsun guzel mesajlarını bıraktı arkada ;)

olm adam gibi konuşun alla alla özkan hacı sana ne dedim ben şifremi sen mi degiştirdin diye sordum sen yoo dedin bende giremedigimi sana söledim demii böle yargısız infaz yapmayın arkadaşlar nie reklam yapayım ben burda emek sarfetmişim günlerimi geçrimişim ayıp oldu bu yaptıgınızz msn den soraiblirdin hacı!sende dedin senle sanaldan arkadaş degiliz biz nie böle bişi yapayım çok ayıp ettinizz arkadaşlar!reklam yapacak olsaydım başka nickle yapardım demi bu msj ım silinmesin herkes okunsun!

Dee_Mask!!!!

banlayan : OzKaN

banlanan: Dee_Mask

sURE: Sonsuz

Sebp: Reklam 2 Yuzluluk Forum Uyelerıne Asılma Uyelere Pm Atma Sapıklık ..UYELERE OZELDEN PM ILE REKLAM ATMA

Not: YAVAS YAVAS BELLI EDIYOR HERKES BURASI TEMIZ BIR AILE BOEL DOKULUYOR İŞTE GECICI OLANLAR TESEKKUR EDERIZ SIMDIYE KADAR ATIIG MESAJLAR ICIN :)

hacı bu sapıklık falan agır kaçmış bunu telefisini yaparsan iyi oluR;)

hacı bu sapıklık falan agır kaçmış bunu telefisini yaparsan iyi oluR;)

Kardesım Neden Alındın Bu Yazdıklarım Şahıs Icınde Degıl Nıck Icın evet yapılan buydu sapıklıklık reklam vs ok yanlısmız yok allahtan admın degıldın o anda :) bana gelıpte nedne admın degılım deme admın olsaydın suan kımbılır sıte ne halde olurdu ..

şahıs için degildi diyosunda burdaki çogu arkadaş beni msn den de tanıyo;)
sana söledigim anda ilgilenseydin şifrem degişmiş bilader sen mi degiştirdin dedigimde ilgilenseydin böle olmazdı özkan!

şahıs için degildi diyosunda burdaki çogu arkadaş beni msn den de tanıyo;)
sana söledigim anda ilgilenseydin şifrem degişmiş bilader sen mi degiştirdin dedigimde ilgilenseydin böle olmazdı özkan!

şifrelerımıze sahıp cıkalım yonetıcın burada unutma .. . format at ıstersen once ..

ya bırak ya madem açılmıcak banım falan benden bu kdr napayım daha!
ziyanı yok emeklerimiz boşa gitmedi en azından ne mutlu birilerine bişiler vermişsem burda hepiniz kalın saglıcakla!!!;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri