Dediler ki !

endLesS

Webmaster
Evet Düşlerforumlu arkadaşlar. Öncelikle 18. Şampiyonluğumuz Tüm Camiamıza Hayırlı Olsun. Bu zamana kadar çok üstümüze gelindi vay şunu yaptılar vay bunu yaptılar medya yüklendi vay şu gidecek şu şuna laf attı kafa attı kavga çıktı. Şampiyonluk yarışında kaybeden takımları Anadolu takımının dışında maç satan despotcular olarak gördüler. Ama tarih tekerrür eder demedik mi ?

aykut_kocaman.jpg

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman Hakkında istifaya yönelik yazılar çıktı - çıkarıldı. Beceremiyeceği çok amatör olduğu Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar gibi zihniyetler her zaman Fenerbahçe Düşmanlığı ile tanınmıştır ve renklerini de belli etmişlerdir. Kendilerinin video kayıtlarını bulamadım ama bulan arkadaşlar ekleyeceklerdir. Bu iş Olmuyor, YAPAMIYOR DEDİLER !

emre_belozoglu_fb_forma_1__1239643513.jpg

Futbolcumuz Emre Belözoğlu'na Paraya Muhtaç denildi. Eski Takımı Galatasaray'a ihanet etti denildi oysa ki ;

486820110112051733764.jpg

Formamızı ve Armamızı Öpüp alnına koyan Colin Kazım'ı bizler alkışlarla uğurladık sonralardan ne kadar kendisi hakaret etmiş olsa da :)

Ve dediler ki Fenerbahçe Tüm Takımları satın alıyor.

Aziz_Yildirim5_yasamoykusu.jpg

Spor Klübümüzün başkanı Aziz Yıldırım herkesi tehdit ediyor Federasyon dahil dediler, Hakemler satın alınıyor dediler.

Oysa bunu diyenler gerçekte böyle bir olay olsa kendilerininde satılık olduğunu bilemediler.

Polemikler yaratmaya çalıştılar, Çirkefleştiler, Anadolu Takımlarına iftiralar attılar ama

antu_23_05_2011_08.JPG

Onlar Kardeş Takım anlayışını sürekli Satın alma olarak algıladılar.

Tribünlerimizde Anlamlı mesajlar vermeye hep devam ettik

Detaylar için resimlere tıklamanız yeterli

Cevaplarımızda oldu :

Futbolcumuz Guiza Hakkında Çıkarılan geyik konularının inadına Oyuncumuza Sahip Çıktık. Bucaspor maçında gol attıktan sonra ağlayınca işi geyiğe vuranlar nerden bilebilirlerdi ki Guiza'nın tek bir göz yaşına O Gün ve sonrasında Ses tellerimizin Feda olacağını ? Her Takımın kendi kadrosunda olamazmıydı şanssız futbolcular? Messi gibi dünya yıldızlarının olduğu La Liga'da Gol Kralı olan bir oyuncunun burda neden oynayamadığını düşünmeden eleştirenler oldu.

Ve daha neler neler.

Herşeyi bir kenara Koyup Şampiyonluğa Doğru Adım Adım İlerledik !

Ve Sonuç :

giris.jpg

O kadar oruma rağmen susmayı bilen bir Camia'da olmayı gelip maçını izlemeyenler Göğüslerinde o armayı taşıyamayanlar Nerden Bilsin ki ?

Antilik olsun diye açmadım bu konuyu. Ama artık bazı despotları yıkma vakti diye düşünüyorum
icon14.gif

İNADINA FENERBAHÇE !

Tartışma çıkarmak isteyenler konuya cevap bile yazmasın. Kilitlenmesini istemiyoruz !

Son düzenleme:
---> Dediler ki !

mükemmell.. :) harika bi konu olmşş emre...

Emeği geçen herkesee teşekkürler...
FenerBahçe sen bizim herşeyimizsin...

bndendee +

---> Dediler ki !

amaa bu süper... başka bişey bu ya.. fenerbahçeli olmayan anlamaz yani... Dün gece sevinçten yarım saat boyunca ağladım.. şikeydi falandı filandı.. Hepimizin sabrı tükenmişti.. Ama ilahi adalet diyorum.. İnşallah daha nice nicee şampiyonluklara.... <3

Fenerbahçe aşkı bir inançtır.
Doğruluğa,azme,başarıya,bir olmanın gücüne inanmaktır.
Böylesine inanabilenlere tanık olup gururlanmaktır.

Her branşta finalistlerden biri değişir,FENERBAHÇE değişmez.İşte bu yüzden şampiyon olmak mümkün,FENERBAHÇE olmak imkansızdır.♥

‎(27)santos (10)Alex (21)selçuk (3) Yobo
toplayın ! :D :kopkop:

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri