dayanamadımm napimmm :( :(

---> dayanamadımm napimmm :( :(

cnm bnm ya :( bende arada küsünce böyle oluyorum msj atma diyemicem insan kendine engel olamıyo sanki içinden gelen bi gizli güç mesaj atman için yönlendiriyo bu konuda allah yardımcımız olsun :D tatLım sewi0rum dediine qöre hayatından tamamen çıkarman imkansız bence sadece kendni onun istedği şekilde düzeltmeye bak aranızdaki şeyleri bilmeden hatalısın diyemem ama sevdiğine göre çaba göster canım sonuçta erkek işte :D:D inş aranızdaki tüm pürüzLer düzeLir tatlım :)

Canım...

Henüz tanısmıyoruz ama üzüLdüğünü görünce bende bişeyLer yazmak istedim..
Buna benzer birsey benımde Basıma geLmıstı..Bende dayanamadım ve arayıp sordum.. ws..msjLastım her neyse..
Ama sonunda ne oLdu ? üzüLen ben oLdum..

Benım şimdi sana üzüLme..ağLama..sızLanma..Demem bişey ifade etmez ki ben öyLe söyLdim diye bunLarı yapmayacağın anLamına da geLmez zaten..
Seni kırmak üzmek istemem ama henüz bu yasadığının aşk oLmadığını biLmeni isterim..

Eğer aranızdaki şey ask oLsaydı zaten şu an bu durumda oLmazdın..öyLe değiL mi? Aşk öLümsüzdür..Ve 1 kez yasanır..Ama senin yasadığın 1 hayranLık veya hosLantı.. yanıLıyor muyum?

Canım...
SimdiLik kafanı böyLe seyLere takma derim..Her sey geLip gecici..
Ama aranız düzeLirse bundan birazcık oLsun bizLerde mutLuLuk duyarız..

Ve önünde kocaa bir hayat var.. Daha güzel seyLerLede iLgiLenmeLisin....

Yeni biriyLe tanıstığında simdiKini çoktan unutmus oLacakSın.. Ne kadar inkar etsende :)

Birde aiLesiyLe tanıstım demissin..Siz anLaşamadıktan sonra aiLenin hiç bir önemi yoktur..bunu unutma..Çünkü sizin aranız iyi oLmassa birLikte kuracak bir aiLeniz de oLmaz..

Bu arada bu kdar rahat konusabiLmemin nedeni bunLarın aynısını yaşamış oLmamdır..

kaL sağLıcakLa canım...

Son düzenleme:

Ya canım bak... Önceki olayı hatırlamıyorum ben ama çıkarsan eğer ayrılmamanın yolunu söyleyim mi....

Yokluğunu hissettir !
Mesaj atman kötü olmuş ama bir bakımdan da iyi olmuş...
Şimdi o arkadaşları arasında ne diyecektir -büyük ihtimalle- biliyo musun:
"Peşimde bi kız var sürekli çıkmak istiyo ben de kırmıyım dedim çıkıyoruz" eşdeğerinde bişey der...
Bunu biliyorum yani !
Yüreğinin sesini dinleme:D Ne kadar zor bişey olduğunu biliyorum...
O beyfendinin de nasıl biri olduğunu anladığım için,,
Bak, çıkma ama süründür.
işte demişin canımlı konuşmalar bilmemne oldu diye,
Yine öyle olsun.
Ondan uzak dur bak
Mesela saatlerce mesaj atmadıysa senin atmanı bekliyodur.
Çok bekler:D Atma tamam mı;)
Dayanmak zordur belki ama dayan !
Bak benim şu anki durumum da çok karışık:D
Aman salla:p
Yani bazılarında sallama gibi bi özellik yoktur ama becermelisin !
Ya da başka birilerini bul; mesajlaşacak vs... Sevgiliye ihtiyaç duymazsın.
Onu seviyosun ama çıkmak zorunda değilsin...
O sorduğunda seviyorum deme! Sevmiyorum galiba falan de...
Onu kendinden soğutmazsın; daha çok bağlarsın:)
Benden bu kadar canım...
Başarılaaarrr....

çok saoLun arkadaŞLar yhaa vala ben denemek istedim ama olmadı beste cnm haklıydın bnm ki sadece hayranlıkdıııı ve bi inatt belki diorum şmdi umrumda diil amaa hergün okulda görüpte umrunda olmaması zoorr hepimzn yaşadı şeyler ben inanıorm kii onu unutcam hatta unuttum :s:D takmıorum :) hepinize yorumlar için tşkler

devam et ama onun demesini bekLee

ben kız oLsam bi erkeğe mesaj atmazdım açıkçası

erkeğin atmasını bekLerdim

ama gerçekten seviosan bazen gururunuda biraz ayakLar aLtına aLmayı biLEceksin tabiki

Kardeşim ;

Sana şunu söyleyim sen çıkar anlamını :)

Bir erkek sevgılısının ıstemedıgı bırısı ıle ayrıldıkdan cıkıyorsa 2 sebebı vardır;

1- Beni unutsun nefret etsin

2- Şerefsizin önde gidenidir. ;)

Dediğin gibi tanımıyorum sizi o yüzden kimsenin vebalini almak istemem şu 3 günlük dünyada...

Çocuk seviyorsa zaten bunu en iyi sen anlarsın biz değil. Biz Burda barış deriz affet deriz ama beLKi çocuk yine aynısını yapar . Tanımıyoruz ki :) Şimdi evet geri dön desek ilerde belki daha kötü olacak sebep olmayaLım... İnsanın En iyi dosTu kaLbidir . Standart bir laf fakat ; " Kalbinin sesini dinle.. " Aklında bir kere bile " yine yapar " cevabı geçiyorsa yol ver. Ama Şunu Söyleyim ;

Müzik dinlerken herseferınde o aklına geliyorsa melek yüzünden yaşlar damlıyorsa üstüne " Lanet oLSun şu hayaTa ! " diyiyorsan, Nefes almak zor geliyorsa bazen, odana kitleyip mal mal düşünüyorsan onu bil ki ONU SEVİYORSUNDUR...

Burda pek yardım edemıyecez malesef ...

Bak bana :)

Ne kadar yaşıyacam ne yapacam neler yaşıyacam 1 tanesini biLe biLmiyorum.. Ben Sevdiğim kızı unutmak uğruna beni 2 senedir seven kıza şans verdim. Maksat ayrıldıgımın unutması benı bekleyenınde muradına ermesiydi. Ama planlar FOS Çıktı ... :)

Sen üzüLme ;) İçinden geleni yap :)

Haydi Bana Eyvallah Yardımcı olamadık sory (;

:) saoLunn ama artıq umrumda deqiL hatta onun kankisyLe çkıorumm eminim ona en büyük ceza bu :)

çoookk karmakarışıktımm kii yapadım arkadaşındann ayrıldımmm sırf onun inadıaa yapıodumm..... okul açıldından berii sınıfaa yeni qelen çocuqa bakıp duruodumm :) :) oda banaa ve en sonunda açıldık brbrmizeee uuff diorumm şmdii çook mudLuyuummm yaaaaaaaaa :) her ders her tenefüss sevdiqinn insann yannda olması kadar qüsel tatLı bişeyy yookk isdiorum kii bitmesiiinnn :) sizi seviooooruummm yhaa yorumLar için saoLunn aLLahh hepinizi mudLu edsiinn (amiin )

:) bu konuyLa benm alaKamm yoooqq yorma o qüsel kafanıııı her insann qençlinde olabilckk saçma sapan duyqular yaşadım bi hırss biii inatt uqrunaa yaptımm bazı şeler olduu ama bidaha mı asLa.... ben qünü birLiq çkmıorummm şmdie kadar 2 yada 3 kere sevmşmdrr... ve bu son aşKmmM inanıorumm :) herkezz kendine baksınn ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri