Davutoğlu'nu Ağlatan Baba TRT Haber'e Konuştu

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Davutoğlunu Ağlatan Baba TRT Habere Konuştu

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gazze’de bir hastaneyi ziyareti sırasında İsrail’in kanlı saldırılarında 18 yaşındaki kızını kaybeden Gazzeli bir babaya sarılarak dakikalarca ağlamıştı.

Bakan Davutoğlu, o anlarda neler yaşadığını sabah saatlerinde gazetecilere anlattı. O duygulu anın diğer karamanı Gazzeli baba Eşşevval ise TRT Haber muhabiri Mehmet Akif Ersoy'a konuştu. "Çok hüzünlü bir anındaydım. Davutoğlu acımı hafifletti" diyen Eşşeval, eşini Türkiye'de tedavi ettirmek için yardım istedi.

“Evimin Bulunduğu Yere Yapılan Saldırıyı Radyodan Duydum”

Saldırı gününü anlatan Eşşeval, “Saldırı saat 4.30 oldu. Ben o sırada radyo dinliyordum. O sırada evimin bulunduğu Bağdat Caddesinin de vurulduğunu duydum. Akrabalarım eşim ve çocuklarımın hastanede olduğunu bana bildirdiler. Daha sonra kızımın hayatını kaybettiği bana söylendi. Buna inanmadım ve saldırıda vurulan evime girmeye çalıştım ama izin vermediler. Eşim de şu anda hastanede yoğun bakımda ve durumu da hiç iyi değil. O yüzden hastanede bekliyorum” diye konuştu.

"Eşimi Türkiye’ye Götürebilirsem Çok İyi Olacak”

Türkiye’den eşiyle ilgili bir ricada da bulunan Eşşeval, “Eğer eşimi tedavi için Türkiye’ye götürürsem çok iyi olacak. Çünkü durumu çok ağır” dedi.

“Söylediklerini Anlamadım Ama Yürekten Hissettim, Acımı Hafifletti”

Eşşeval daha sonra Davutoğlu ile hastanede yaşadıkları o anı anlattı.

Acılı Baba, “Sadece tek bir kızım vardı. Cenazesini görmek için hastanedeydim. Kızımın cenazesine bakarken o sırada Ahmet Davutoğlu da oraya geldi. Kulağıma bir şeyler söyledi. Onu anlamadım ama söylediklerini yüreğimden hissettim. Ona sarıldım ve kucaklaştık ve birlikte ağladık. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Çok hüzünlü bir anındaydım. Acımı hafifletti bana sarılarak. Türkiye’ye de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

kaynak burda

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri