"Daum'u daha çok seviyordum"

+KraL

Kayıtlı Üye
Andre Santos kazan kaldırdı!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre Santos, teknik sorumlu Aykut Kocaman hakkında ağır eleştirilerde bulundu. Brezilyalı oyuncu, mutsuz olduğu Fenerbahçe'de kalmaktan yana değil.

andrehbr_WNE8G.jpg

Aykut Kocaman'ın sportif direktörlük döneminde Brezilya'da izleyip transfer ettiği Andre Santos, ilk yılında başarılı bir sezon geçirmişti. Christoph Daum'un görevden ayrılmasının ardından sarı-lacivertli takımda fazla forma şansı bulamayan Santos, Sabah Gazetesi’ne verdiği röportajda Aykut Kocaman'ı sert dille eleştirdi.
Yaşadığı form düşüklüğünü sürekli oynayamamasına bağlayan Brezilyalı oyuncu, özgüven kaybı yaşadığını ve bunun sorumlusunun teknik direktör Aykut Kocaman olduğunu söyledi.
"Aykut hoca beni sevmiyor ve bana güvenmiyor" diyen Santos, daha ağır antrenmanlar yaptırmasına rağmen eski teknik direktörü Christoph Daum'u daha çok sevdiğini ve ligin 2. yarısında da bu şekilde devam ettiği takdirde takımdan ayrılmak istediğini belirtti.
Cristian ile birlikte Türkiye'ye geldiklerinde kaptan Alex'in kendilerine çok yardımcı olduğunu da söyleyen Andre Santos, Aykut Kocaman'ın Alex'i kıskandığını ve Kocaman'ın yaptığı ''Alex'li Fenerbahçe'nin 5 yılda 1 şampiyonluğu var'' açıklaması ile Alex'i çok üzdüğünü ifade etti.

NTVSPOR

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri