"Darwinizm tarihe karışacak"

hyqist

Bayan Üye
Adnan Oktar, Yiğit Bulut ile Sansürsüz programında evrim teorisinin hiç bir delili olmadığını söyledi..

08.08.2009 00:42

Allah var. Bu yüzyılda insanlar bunu daha çok görecekler. Bütün dünyaya İslam’ın hakim olduğunu bütün insanlar görecek. 10-20 yıla kadar dediğim olmazsa bana ne derlerse desinler. Büyük bir Türk-İslam birliği kurulacak. İman her yere hakim olacak. Darwinizm tarihe karışacak. Tamamen akıl almaz bir teoridir. İnsanların buna inanması inanılır gibi değil. ‘Bir şey tesadüfen oldu’ deniyor ve insanlar buna inanıyor.

Allah emrettiği için bunu savunuyorlar. Dünyaya bir daha gelsin aynısını söylerler. Darwin bin kere dünyaya gelse aynısını söyler.

Müslüman doğru olan şeyi savunacak. Milletimiz şu anda Darwinizm'e inanmıyor. Türkiye’de bunu savunan yok şu anda. Bunu bu kadar zorlamanın bir alemi yok. Hiçbir delili olmayan zorlama bir teoridir......

Bu konuyu nereye açayım diye düşündüm.. Sanırım en uygun yer burası..
Bu programı ben de izledim.. Adnan Oktar'ın program boyunca söyledikleri beni çok tatmin etmedi.. Diğer iki uzman çok daha mantıklı konuştu.. İlginç bi programdı..
Ama asıl takıldığım konu insanın iradesi yokmuş gibi konuşmuş adnan oktar.. Yani Allah emretmese bunu ypmazda Darwin demiş ve program bıyunca da buna benzer cümleler kullandı.. İnsanın kendi iradesi olmasa neden cennet cehennem var o zmn...

Son düzenleme:
---> "Darwinizm tarihe karışacak"

Ama Adnan Oktar'ın üslubu da acayip..

Allah emrettiği için bunu savunuyorlar. Dünyaya bir daha gelsin aynısını söylerler. Darwin bin kere dünyaya gelse aynısını söyler.

Saçma bi cümle değil mi..

Bende tam dün akşam Harun Yahya'nın yani Adnan Oktar'ın Tapınakçılar ve Masonlar kitabını okurken Haberturk'te denk geldim.Demekki bu adam doğru söylüyor:D

Bi ara Mehdi'ye falan benzetti kendini..xS

Ben mehdi olduğumu iddia etmiyorum. Ben haddimi bilirim. Allah’ın herhangi bir kuluyum. Böyle bir iddiada bulunmak haramdır da. Müslüman böyle bir iddiada bulunamaz. Ama sakalı olan her insan, orta boylu her insan mehdiye benzer. Benzer yönlerim var. Çok fazla yönlerim benziyor ama mehdi değilim.

benzetebilir yani bunda kötü birşey oldugunu görmüyorum.Kendisi araştırmış böyle konuları hadislerden falan kendine benzeyen yönlerini görmüştür söylemiştir.

Programı izlemeyi çok isterdim,ama şartlardan dolayı izleyemedim..

Adnan Oktar'ın eserlerini beğenirim..
Madde va manayı,metafiziği,evrimi,yaratılışı en güzel şekilde açıklayabilen isimlerdendir...

Programda neler olup bittiğini henüz bilmemekteyim Lakin Harun Yahya'nın oradaki şahsiyetsizlere pabuç bırakmadığından eminim...

sözlerine itibar etmediğim biri harun yaya. ÇİRKİN SÖZ OLMAKSIZIN tartışmaya açığım.:)

Programı izlemeyi çok isterdim,ama şartlardan dolayı izleyemedim..

Adnan Oktar'ın eserlerini beğenirim..
Madde va manayı,metafiziği,evrimi,yaratılışı en güzel şekilde açıklayabilen isimlerdendir...

Programda neler olup bittiğini henüz bilmemekteyim Lakin Harun Yahya'nın oradaki şahsiyetsizlere pabuç bırakmadığından eminim...
Yok kendisiyle başa çıkabilecek kimse olmadığındanhahaha kendisine destek veren 2 tane doktorla yayına çıktı.

istisnalar hariç hatice =)

Harun Yahyanın evrimle ilgili bi kaç yazısını okudum sitesinde. Evrim konusu bence bilimsellikle en iyi açıklanır. Ama Harun yahya kesinlikle bilimsellikten uzak, kendi mantığında doğurduğu cümlelerle açıklamış olayı( ya da onun grubundakiler bilemiyorum ) . Elbette eserinde kendi fikirlerini yazacak yazmasınada, ben böyle bi konuda açık yayın yapan br insanın bilgili ve bilimle alakalı olmasını beklerim. Mesela bizde burda evrimi tartışıyoruz ama bu normal bir tartışmadan ileri gitmiyor. Ayrıca bilimselmiş gibi yazdığı yazılarla ayetleri bir araya getirince sonra din ve bilim anlayışı başka yollara sapıyor, din kötüleniyor insanların nazarında..

' hayvan daldan meyve almak için atlayınca evrim geçirmiş, inanabiliyomusunuz a dostlar' tadında resmen paçasından cahillik akan cümleleri var ayrıca. Diğer kitaplarını da okumadım ama evrim konusunu ciddi şekilde ele alması, böyle yayınlar hazırlaması komik geliyor bana.

Marilyn mansondan başlayıp evrimden bitiren bir video yapabilecek tek şahsiyet de Harun Yahya dır heralde. Hem ben merak ediyorum niye 8 kez şizofrenim diye rapor alıp askerlikten kaçtığını ve niye kendisine gelen en ufak eleştiride dava açtığını.. bunlar da şahsı sevmemem için yan sebepler hatice..ama siz okuyosunuz ve seviyosunuz buna da sadece saygı duyuyorum

istisnalar hariç hatice =)

Harun Yahyanın evrimle ilgili bi kaç yazısını okudum sitesinde. Evrim konusu bence bilimsellikle en iyi açıklanır. Ama Harun yahya kesinlikle bilimsellikten uzak, kendi mantığında doğurduğu cümlelerle açıklamış olayı( ya da onun grubundakiler bilemiyorum ) . Elbette eserinde kendi fikirlerini yazacak yazmasınada, ben böyle bi konuda açık yayın yapan br insanın bilgili ve bilimle alakalı olmasını beklerim. Mesela bizde burda evrimi tartışıyoruz ama bu normal bir tartışmadan ileri gitmiyor. Ayrıca bilimselmiş gibi yazdığı yazılarla ayetleri bir araya getirince sonra din ve bilim anlayışı başka yollara sapıyor, din kötüleniyor insanların nazarında..

' hayvan daldan meyve almak için atlayınca evrim geçirmiş, inanabiliyomusunuz a dostlar' tadında resmen paçasından cahillik akan cümleleri var ayrıca. Diğer kitaplarını da okumadım ama evrim konusunu ciddi şekilde ele alması, böyle yayınlar hazırlaması komik geliyor bana.

Marilyn mansondan başlayıp evrimden bitiren bir video yapabilecek tek şahsiyet de Harun Yahya dır heralde. Hem ben merak ediyorum niye 8 kez şizofrenim diye rapor alıp askerlikten kaçtığını ve niye kendisine gelen en ufak eleştiride dava açtığını.. bunlar da şahsı sevmemem için yan sebepler hatice..ama siz okuyosunuz ve seviyosunuz buna da sadece saygı duyuyorum
saçma degil bence dogru çünkü insanın yaradılısı hakkında ayetler var ve insan oglu maymundan veya başka hayvanlardan gelmiş degildir

darwin teorisi yani kanıtlanmamış bir araştırmadır ve darwin 'de zaten açıklamıştır bu sadece bir teoriydi diye ama insanlar buna rağmen ona inanıyorlar
cahil insanlar tamamda okumuş kültürlü insanlar buna inanması tek kelimeyle at gözlüğü taktıklarını gösterir

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri