Dark Orbit Hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gwn.gwn

Kayıtlı Üye
http://www.uploading.com/files/R8XFBH5X/Dark-Orbit.rar.html

arkadaslar bu dosyayı indirin we kurun kurunca dark orbit deki kullanıcı adınızı yazın altınada sişrenizi yazın ondan sonra onay kodunu girin ondan sonra kullanıcınıza 3.000.000 kredi gelecek ayrıca 2.000 uri gelecek bu programı ben geliştirdim yorum larınızı bekliyorum

NOT: bu programı kullanırken anti-wirus programlarınızı kapatın cunku bu programın içindeki virusler war dır ama size zarar wermezlecun ke ben onları dark orbit.com sitesine yonlendirdim we siz program da kullanıcı adınızı girerken bu virusler direkt olarak sizin kullanıcınıza yonlenir we adminler sizin hesabınıza 3.000.000 kredi ve 2.000 uridiyum eklenmiş gibi olur bu yuzden anti - wirus programlarınızı kapatın.... saygılar

Kırık Lınk

:181::67:

arkadaslar bu dosyayı indirin we kurun kurunca dark orbit deki kullanıcı adınızı yazın altınada sişrenizi yazın ondan sonra onay kodunu girin ondan sonra kullanıcınıza 3.000.000 kredi gelecek ayrıca 2.000 uri gelecek bu programı ben geliştirdim yorum larınızı bekliyorum

NOT: bu programı kullanırken anti-wirus programlarınızı kapatın cunku bu programın içindeki virusler war dır ama size zarar wermezlecun ke ben onları dark orbit.com sitesine yonlendirdim we siz program da kullanıcı adınızı girerken bu virusler direkt olarak sizin kullanıcınıza yonlenir we adminler sizin hesabınıza 3.000.000 kredi ve 2.000 uridiyum eklenmiş gibi olur bu yuzden anti - wirus programlarınızı kapatın.... saygılar

arkadaşlar bu adresi vermişsiniz ama nasıl indirilmesi gerektiğini yazmammışsınız oraya girdimama hiç bişey yapamadım nasıl indiriliyo sölermisiniz

arkadaşlar ben oraya girdim ama hiç bişey anlamadım anlaşılır bir şekilde anlatarak yani yazarak indirmeyi gösterirmisiniz he

Bende vallaha bişi anlamadım siteye girdimm darkorbitin hilesi olması süper bişi indirilseydi cok güzel olurdu malesef :S

arkadaslar sakın ındırıp kurmayın , indirdirip kurdugunuz anda , Darkorbitte oynadıgınız kullanıcı adı ve şifre gitti bilesiniz

yaw nerden indirliyo anlamadım.parayla war burda kredi kartı falan dio bi açıkça anlatın emeğin için teşekkürler ama indirmedim...

---> Dark Orbİt Hİlesİ

Download file

FILE REMOVED BECAUSE OF ABUSE OR DELETED BY OWNER

BoyLe bisi yok sıte saqlam oLsa da denemeyın..

Ben oynamıyorum ama bosuna hesabınız qitmesın..

Reklam amacLı oLduqu yazanın msj sayısından beLLi söze qeRek yok...
Eminim gerceK oLsa payLasılmaz bu program satıLır ..

eğer darkorbit oynuyorsanız bana mesaj atın
oyunda iyi bir arkadaşa ihtiyacım varda :D:D:D

arkadaşlar lütfen darkorbit oynuyanlar bana mesaj yazsın

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Dark Orbİt Hİlesİ

millet oyunda hile yoktur inanmayınız

3 senedir oynuyorum
ona göre

---> Dark Orbİt Hİlesİ

55,000 Uridium SMS başına 2 SMS / 4 Kontör sahip olacaksın !

BIG 1342831

6600 nolu numaraya yolla

Lütfen BIG ile 1342831 arasında boşluk bırakmayı unutma!

Yolladığınız her SMS için bir cep telefonu oyununa sahip olacaksınız. Bir mesajın fiyatı 2 Standart-SMS / 4 Köntördür. Gelen mesajı ID 'niz ile cevaplandırın.

Bu bir hiledir deneyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri