Lyd
Bayan Üye
Dar Ağacı İpim
Benım ıcın kendını bır kadehın ıcınde kaybedebılır, şarkılarına benı katar , belkıde kafası bır mılyonken mılyonlarca kez
kafasından benı gecırebıLırdı .
hatta we hatta ucurumun kenarından kendını, hayatın ımkansızlıklarına bırakabılecek bırıydı ..
fakat unutmayalım kı bu surecte hıc bır sey kesınlıkle ımkansız olamayacak içimdeki '' o '' kadar .
hazır o demısken we ben ondan bassedıyorsam bır kez daha hatırladım onu
aslında kafamı benliğime cok uzak seylere yorarak unutmaya calıstım . olmadı olmadı işte ben her kadememde ona bıraz daha yaklastım .. hayat onun yörüngesınden bakıldığında daha kolaydı artık . bütün oyunları zevk uzerıne kurgulu herşey toz pembeydi hatta bazen düşünüyorumda attığı zara göre bıle hareket edebılırdı . cunku artık o bensiz ,olasılıklara dayanarak yaşıyordu .. yanı ben kendı durbünümden öyle görüyorum sadece . Son denemeLerde tıpkı bı rus ruletı masasında gıbı son kurşuna yatırdım bedenımı .. benım tabirimce hayat oyunu denıLen sey bır surelığine sadece sacmalıktan ıbaret bır hayat arkadasının kurallarıyla oynanıyordu . ve sılah sonkez patLadığında kendımı yerde bulunca kazananın o olduğu cok bellıydı . we ardına bakmadan yürümek ıcın tam arkasını döndüğünde benım gözümden kaçan bır seyi fark ettim . iLişkimizde ipLerin oLmadığını soyLeyen o kendı ellerı arasında sakladığı ipleri fırlatıp gitti , terketti.
iLayda ÇınarLı .
olgularım kurgu yaratır ..