Dar Ağacı İpim

Lyd

Bayan Üye

Dar Ağacı İpim

Benım ıcın kendını bır kadehın ıcınde kaybedebılır, şarkılarına benı katar , belkıde kafası bır mılyonken mılyonlarca kez
kafasından benı gecırebıLırdı .
hatta we hatta ucurumun kenarından kendını, hayatın ımkansızlıklarına bırakabılecek bırıydı ..
fakat unutmayalım kı bu surecte hıc bır sey kesınlıkle ımkansız olamayacak içimdeki '' o '' kadar .
hazır o demısken we ben ondan bassedıyorsam bır kez daha hatırladım onu
aslında kafamı benliğime cok uzak seylere yorarak unutmaya calıstım . olmadı olmadı işte ben her kadememde ona bıraz daha yaklastım .. hayat onun yörüngesınden bakıldığında daha kolaydı artık . bütün oyunları zevk uzerıne kurgulu herşey toz pembeydi hatta bazen düşünüyorumda attığı zara göre bıle hareket edebılırdı . cunku artık o bensiz ,olasılıklara dayanarak yaşıyordu .. yanı ben kendı durbünümden öyle görüyorum sadece . Son denemeLerde tıpkı bı rus ruletı masasında gıbı son kurşuna yatırdım bedenımı .. benım tabirimce hayat oyunu denıLen sey bır surelığine sadece sacmalıktan ıbaret bır hayat arkadasının kurallarıyla oynanıyordu . ve sılah sonkez patLadığında kendımı yerde bulunca kazananın o olduğu cok bellıydı . we ardına bakmadan yürümek ıcın tam arkasını döndüğünde benım gözümden kaçan bır seyi fark ettim . iLişkimizde ipLerin oLmadığını soyLeyen o kendı ellerı arasında sakladığı ipleri fırlatıp gitti , terketti.

iLayda ÇınarLı .
olgularım kurgu yaratır ..

---> Dar Ağacı İpim

bunu gerçekten sen yazdıysan eğer...edebiyat falan oku ilayda ne diyim olağanüstü bi kurgu...

---> Dar Ağacı İpim

ben yazdım canım . düşünüyorum zaten cok teşekkür ederim sureklı yazdıklarımı yayınlıyorum okursun ıstersen

---> Dar Ağacı İpim

Bende olan yazılarını da yayınlamamı istermsn ilaydam ?
Gçmiş.. aMa güzeL yazıLar :)

---> Dar Ağacı İpim

Oka Sen biLin. Yanlız meçhul olarak yayınlıcaaaaaaaam :D:D

---> Dar Ağacı İpim

Hmmm

Güzel , Hoşşş..

Bende Diyordum

Bu kız bu edizi nasıL böyle adam edebildi

Tahmin Ettigimdende Akıllı Ve Olgun Cıktın.

Hep Böyle oL bırakma edizi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri