DaNGeR Kırmızı KoLtukTa ....!!!! ( HAFTANIN UYESİ )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MyRoSe

Bayan Üye
evvet sevgılı arkıler 1hafdadan sonra ıkıncı konuğumuz danger ozkan buyrun soru larınızı yonelte bılırsınız iii eğlenceler!!!

ilk sorular benden kanqam okadar guzel bır yureğe sahıpsınkı bukadar sempatık sevımlı oluşunu neye borcluyuz??

hayatında hiç keşke dedığın bir keşken varmı ?

hayatın boyunca yapdığın en buyuk cılgınlık nedır?

başına gelen en talıhsiz olay??
bugune kadar başına gelen en guzel şey nedır hayatta vaz gecemedın en onemlı 3şey??
olmassa olamam dedığın vaz gecılmezın??

ve en can alıcı nokda kalbının sahıbı prensesıne burdan ne soylemek ıstersın??
senı ısteyen cokdur emınım ama senın kımı ıstedın onemlıdır tabı hiç size delı gıbı aşık olan bırı oldumu olduysa bunu kalbınızın dolu olduna nasıl ıkna ettınız?? kolay gelsın sana senı sefıyom kanqam mcx

ilk soruLar bendennn ......!!!!!!

1 - Hayatta en çok sevdiğin insan forumu ve arkadas ortamını bırakmanı ısterse napardınn ..?

2 - rap mi rock mu ?

3 - sitede kurucu oLmak nası bi duygu Forumun bu halini gördükten sora neler hissediosun ..?

4 - seninLe dost oLmak koLaymı herkesin dostLuğuna inanırmısın ?

Cevap ları aLayım :D:)))))))))))

Son düzenleme:
Bende Sorcam

1. Hic Ciddi Dü$ündügün 1 Kiz arkadasın oLdumu ? evlenmeyi coLuk cocuga karismayi düsündügün ?

2. ßu karizma oLu$unu yaki$ikli oLusunu neye ßorcLusun ?

ilk sorular benden kanqam okadar guzel bır yureğe sahıpsınkı bukadar sempatık sevımlı oluşunu neye borcluyuz??
-)Aslında sen en yakın zaman da bu kadar tanıyabildin beni böle birisi değilim sempatikliğimi ve sevimliliğim yok bilirler sana vericek cvpım karşımdaki insana bağlı ne kadar yapmacık değilse o kadar ben o insanı severim ve bi o kadarda sempatik ve sevimli olurum tabiki ben böle düşünmüyorum sen beni böle görüyoda olabilirsin ben sadece iyi oLmaya çalışıyorum kalp kırmamak için uğraşıyorum.!(-

hayatında hiç keşke dedığın bir keşken varmı ?

-)Hayır hiç bi zaman oLmadı yaptıklarım yanlışta oLsa o yanlışları düzeltmek için çokta uğraşsam sonunda hep başarmış oLdum ama hiç bi zaman keşke demedim..!(-

hayatın boyunca yapdığın en buyuk cılgınlık nedır?

-)Kışın ortasında denize girmiştim :) ölüyodum :) ama sadece zevk içindi :p(-

başına gelen en talıhsiz olay??

-)Buna cvp veremicem çokta talihsiz olaylarla karşılaşmadım .. (-

bugune kadar başına gelen en guzel şey nedır hayatta vaz gecemedın en onemlı 3şey??

-)başıma gelen en güzel şey .. Babam & kız arkadaşım.

3 şeyde = Ailem , Sevgilim , Arkadaşlarım (-

olmassa olamam dedığın vaz gecılmezın??

-)böle bişey yok. benim hayatımda herşeyden vazgeçerim Yanlış yapıldığı sürece..(-

ve en can alıcı nokda kalbının sahıbı prensesıne burdan ne soylemek ıstersın??

-)Karımm :)(-

senı ısteyen cokdur emınım ama senın kımı ıstedın onemlıdır tabı hiç size delı gıbı aşık olan bırı oldumu olduysa bunu kalbınızın dolu olduna nasıl ıkna ettınız?? kolay gelsın sana senı sefıyom kanqam mcx

-)No Comment..!!(-

öff :):166:

1 - Hayatta en çok sevdiğin insan forumu ve arkadas ortamını bırakmanı ısterse napardınn ..?

GüLe GüLe Derdim..

2 - rap mi rock mu ?

Rap Benim Hayat Felsefem..

3 - sitede kurucu oLmak nası bi duygu Forumun bu halini gördükten sora neler hissediosun ..?

Site kurucusu değilim .. sadece ozkan a yardım amaclı bi adminim..

sitenin şu hali benim içinde çok önemli çünkü biz burda birlikte iş yapıyoruz

her zaman birlikte vakit geçiriyoruz onun için benide aşırı derecede sevindiriyoo..

4 - seninLe dost oLmak koLaymı herkesin dostLuğuna inanırmısın ?

Hayırr.. ( biraz önceki cevabımdaada yazdım iyi tanımak için bi insanı ilk önce takip ederim..) sadece ve sadece yapmacık insan oLmucak gerektiğinde gerektiği gibi davrancak bu tür insanları severim ..

ve bunların içinde sende enlerin arasındasın..

Son düzenleme:
1. Hic Ciddi Dü$ündügün 1 Kiz arkadasın oLdumu ? evlenmeyi coLuk cocuga karismayi düsündügün ?

hayır düşünmedim ama ciddi düşündüğüm bi kız arkadaşım var..

2. ßu karizma oLu$unu yaki$ikli oLusunu neye ßorcLusun ?

elimiz ayağımız düzgün semih allaha şükürler oLsun sadece bu..

Son düzenleme:
1 - SevgiLine diss atmayı düsündünmü ? :D

2 - akLına geLen herseyi düşünmeden yaparmısınn ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 - SevgiLine diss atmayı düsündünmü ? :D

:) düşünmedim ^^

2 - akLına geLen herseyi düşünmeden yaparmısınn ?

ucunda güzeL şeyler varsa yaparım :) (ark , dostlarım sevgilim ailem)

çok zarar görsemde..

biraz saçma oldu ama adını burcunu ve hangi takımlı olduğunu sorsam..

Adım: Ozkan

Burcum: Koç

Takımım: GözTepe & Fenerbahçe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri