dance_ Ve BeBeToOo Nazar Banned .!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-oZKan-

Ceo
Admin
BanLanan:

Dance_

NaZaR

BeBeToOo

süre: yOk . ip Olucaktı ama melıs gıremez dıye ip atıLmadı ..

Sebep :

Bebetooo uyeLıgı zaten banLanmıstı ... ıkıncı bır sans verdık kımsenın onuruyLa oynamadık banLamadım bıle acıkca gırme bılmıyeLım dedım farklı uyelık al dedım ... dance_ nıckını aLdı ..

ama onuda hektmedı ben bu ınsanı aılemıze soktum bızden yaptım evet kabul edıyorum *****lıktı ve ozurdılerım herkezden bırdaha asLa kalıtesız ınsanLara ne kefıL olurum nede burada Bulundururum ..

ben asLa sevgıLım oLurmusun demedım kımseye .. teklıfte buLunmadım ..

sozluyum dedım saygı duydum sevmıyorum dedı eyw dedım sana asıgım dedı cıddıye aldım .. ama bana sana asıgım dıyıp sozlusune sana asıgım dıyen ınsandan ne bekLenebılır

sımdı sızce bu nedır.. ben bunu tek kelıme ıle nıtelendırıyorum kendısınede soylemıstım...

tekrarlıyorum ben hıcbırzaman sevgılı olmadım sadece şans verdım takıldım ben erkegım kaybım olmaz yerım ıcerım gezerım eglenırım ama bır kız ıcın herkezle bunları yasamak bırsure sonra kendını farklı yerlerde buldurur..

bana hep yuzume guldu bakıslarına gozlerıne ınandım cok temız saf dedım bırkez daha sessızlerden korkulması gerektıgnı anladım .
yuzume guldu arkamdan benı ınsanlara kucuk dusurmeye calıstı ama şunu farketmedı burda kralda kuralda benım :) yanlıs ınsanlarla işbirliği yapmaya kalktı sagolsunlar dostlarımız heryerde herzaman bızımLe bızı bılen bılıyor ..

Tesekkur ederım : Myrose , Çöl Çiçeği , Danger , GöztepeLi

Bu kızı tanımama yardım ettıgınız ıcın

NOT: Ben dustugumde bana Tekma Atanın Kalktıgımda A. s. :)

varsa baska arkamdan iş çevıren aLayına gıtsın bu laf. .

sımdı kendısını sıteden hayattan sanaLdan hayatımdan ve cevremden banLıyorum .. yoLu acık oLsun .. sevenLerı yada korucak varsa bıldırsın arkasından yolluyaLım ..

not: melısden ozurdılıyorum onun kanından bırı bunları yasadııg ıcın ama ınanamıyorum zaten keske cocuk dedıgı ınsana bırazcık cekseymıs bırazcık okız kadar olgun olabılseymıs sefıoruz senı melıss..

yoruLdum yha xD bukadar emege bıle degmezde kafam yuksek anıma geldı yazdım .)

saat: 04,24
tarih: 12 şubat 2008

hepınıs uykudasınıss sımdı :)))

KONU YORUMA KAPALIDIR IYICE BASiTLEŞTiRMEK iSTEMiYORUM SADECE YONETiCILER YORUMDA BULUNABiLiR.. DAHA FAZLASINA GEREK YOK ZATEN HER GEçEN GUN KULAKLARI ÇINLIYACAKTIR

The End

bebetooo nun kendisininde söylediği gibi yaptığı şeyler onun kişiliksiz.. karakter sahibi olmadığını gösterir... hakaret etmiyorum kendi keliemeleridir bebetooo nun bunlar...

ama yaptığı hareket hiçmi hiç hoş değil... parmağa o yüzüğü takması değil takılan yüzüğün hakkını vermesi gerekir bi insanın.. sevmiyosanda çıkartırsın hayatından.. ikili oynamazsınn ;)

özkan sende de hata var :) bile bile şans vermıssın bu kıza ama sende haklısın kalbın temız ınandım dıyorsun :) neyse zararın neresinmden dönülürse kardır..

yolu açık olsun... ;)

Bu kişilerin arasına NaZaR nickli üyede Eklendi Bu Kadar Yüzsüz OLma..

Neyse Yorumuma Gelince Herkez hata yapar bir kişiye değerinden fazla değer verir aileye sokar. vs ..onun için özkan suçu kendinde hiç bi zaman arama suç sende değil ....

senn gereğini yaptın o adamı düşündün yoksa devam ettirebilirdin..

dediğin gibi sen bi erkeksin ve hiç bir kaybın oLmazdı..

Teşekkür ederim ban için eN çok sevinenlerden biriside ben oLdum..!

Kına Yakcam Merak etme.. Eğer başka bi üyelikle gelip oKursan diye söylüyorum sen söyleyemessin içinde kaLır..!

Son düzenleme:
Özkan Baba Sen Herseyin iyisini biLirsin.. VE Herseyin En iyisini Hakediyosun..

Hakedene Hakettigini Zamanında Vermek Farzdır.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri