Dana Carpaccio Tarifi (İtalyan Yemeği)

ashli

Bayan Üye
Malzemeler

* Dana filetosu (İnce dilimlenmiş, temizlendikten sonra 650 gr. kalacak) 1300 gr
* Tuz
* Mayonez (1 yumurta sarısından yapılmış)
* Karabiber (taze çekilmiş)
* Üzüm sirkesi 2 çay kaşığı
* Toz Hardal 1/4 çay kaşığı
* Saf zeytinyağı 375 ml.
* Worcestershire Sosu 1-2 küçük kaşık
* Limon suyu 1 adet
* Süt 2-3 kaşık

Yapılışı

Bir yumurta sarısı, toz hardal, sirke, zeytinyağı, limon, tuz ve karabiber ile mayonez yapın. Sosu inceltmek için sıcak süt ve isteğe göre "Worcestershire" sos ilave edin. Eti çok ince dilimleyin. Servis yapacağınız her tabağa et dilimlerini koyun ve tuzlayın. Etin kırmızı rengini muhafaza etmesi için beş dakika tabakları buzdolabında bırakın. Sonra bir kaşığı mayoneze birkaç kere batırarak kaşığı yüksek tutarak mayonezi etin üzerine soyut bir modern tablo çizercesine dökün.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst